Draga ženo

Sve je to lipo napisano ali to nikad ne bi nikom pozelila,ta zena ne smi da prdne dok joj on ne dozvoli koliko je pazi,voli,cuva itd.....Ne daj Boze da ona koga pogleda drugog u njegovoj blizini,mislim da bi joj se lose pisalo....
Па добро ****** свако има свој неки укус, поштујем, ал није да не би смела да прдне док јој не дозволи, до ње је

Деф је боље бити добар према својој девојци него буздован
 
Pa i muškarci zaslužuju sve to isto. Ako su normalni. Kao što i samo normalna žena zaslužuje sve to nabrojano. Ovako ispada da zaslužujemo jer imamo usku roza picu :D
pa i mi muskarci zasluzujemo sve iz slicnog razloga........."kakav je takav je, scepaj ga ne daj ga, jer je muskarac..........." valjda, Bisera Veletanlic iz proslog milenijuma.
 

Ove četiri stvari će muškarac učiniti samo za ženu koju voli​Postoje određene stvari koje će muškarac činiti samo ako zaista voli ženu. Evo koje su to…
Muškarac će slušati samo ženu koju voli

I to znači zaista slušati. Kada pričate s vašim muškarcem i konstantno primjećujete da je postao odsutan tijekom razgovora, to može biti znak upozorenja da s vašom vezom ne funkcionira sve kako treba. Ako vas muškarac zaista voli, imat ćete njegovu punu pažnju, a razgovor s vama njemu je uvijek važan.
Muškarac će promijeniti svoje mišljenje samo zbog žene koju voli
Sigurno znate da muškarci ponekad mogu biti tvrdoglavi. U mnogim vezama (ili pseudo-vezama), muškarci ne shvaćaju žene ozbiljno. Razlog? Nedostatak poštovanja i nedostatak ljubavi. Ljubav i poštovanje idu ruku pod ruku.
Ako muškarac na vezu gleda kao na čisto fizičku stvar, on neće biti sklon vašim mišljenjima koliko je sklon vašem tijelu. Muškarac koji vas voli i poštuje pokušat će s vama doći do kompromisa, jer vas vidi kao jednaku njemu. Možda nećete uspjeti postići kompromis oko baš svake stvari, ali napor koji se ulaže da se on postigne uvijek će biti prisutan i, obično, u svakoj zdravoj vezi, dvoje partnera će uvijek pronaći način da stvari poslože onako kako i treba.
Muškarac će se boriti samo za ženu koju voli

Nijedan muškarac (a ni žena) ne bore se za nešto što je prolazno i što je samo za jednu noć. Ako vas muškarac voli, on će se i boriti za vas. Zauzet će se za vas kod njegovih prijatelja, kod vaših prijatelja, kod njegove obitelji, kod vaše obitelji; neće nikome dozvoliti da umanji vaš značaj, jer on to ne može ni emotivno ni psihički dozvoliti. Muškarac koji voli ženu riti za vas i borit će se da vas zadrži.
Čovjek koji vas istinski voli, neće se samo boriti u vaše ime – on će se boriti za vas i borit će se da vas zadrži.
Muškarac će učiniti sve samo za ženu koju voli
Čovjek koji je iskusio pravu ljubav zna koliko je ona vrijedna i koliko je vremena potrebno da se ona “pronađe”. Ne postoji stvar koju muškarac ne može učiniti kada iza sebe ima ljubav žene.
Ako imate važan događaj, on će biti tu da vas podržava. Ako imate važan sastanak na poslu, pomoći će vam se najbolje pripremiti za njega. Ovakve stvari će mu biti druga priroda.
Ako vas muškarac voli, promatrat će vas kao najvažniju stvar u životu. A, imajući u vidu da ste najvažnija stvar u njegovom životu, on će učiniti sve za vas. Naravno, sve što je razumno i sve što je u njegovoj moći, piše minimagazin.


Izvor: n1info
 
dobro je što sve počinje i završava sa ti zaslužuješ haha…
kada bih imala ovakvog verovatno bih bila overdosed od ljubavi
i to bi me satrlo za mesec dana, gore nego neka bolest
ovo me podsjetilo na situaciju kad je zmuova sestra cuvala nase macke dok smo bili na ljetovanju
i zalivala cvijece
i sad vise neam cvijece jer se utopilo...previse ljubavi i paznje
rip cvijece 😄
 
de nemoj biti smijeshan
Screenshot_20230605-120952~2.png

žuriš Ruki , žuriš
 

Back
Top