DRAGA SAVETA NA ŠALTERU KOD SMOKVE

Dragisha

Legenda
Poruka
50.759
" ....draga saveta i tu cu da sednem za salter i ko god nesto kaze,lepo cu da mu dam savet i da mu kazem,jel valja to il ne valja ...." by Smokva

prvo sam se od srca nasmejala,ali onda shvatih da ideja uopšte nije loša...
ovo nek bude tema koja neće striktno biti vezana za kuvanje,dijete,i tako to....

znači,moš se pita svašta a DRAGA SAVETA nek bude šalteruša i nek se snalazi kako će s mušterijama...

nadam se lepom i korisnom pisanju...:heart2:

pozz sa tribina...:cao:

" ....draga saveta i tu cu da sednem za salter i ko god nesto kaze,lepo cu da mu dam savet i da mu kazem,jel valja to il ne valja ...." by Smokva

prvo sam se od srca nasmejala,ali onda shvatih da ideja uopšte nije loša...
ovo nek bude tema koja neće striktno biti vezana za kuvanje,dijete,i tako to....

znači,moš se pita svašta a DRAGA SAVETA nek bude šalteruša i nek se snalazi kako će s mušterijama...

nadam se lepom i korisnom pisanju...:heart2:

pozz sa tribina...:cao:

Smoki je dobila radno mesto, a da pojma nema. :lol:

...sala, sala....ih vec cemo mi smisliti pitanja, a jel ce Smoki da odgovara ili ti?:D

pa ideja je u stvari da svi svima mogu da odgovaraju,a da ne spamuju...
znači nismo striktno vezani za bilo koju oblast...
znači može i o štrikanju, i o peglanju, i o laku za nokte i tako...svašta nešto...
pitate,pohvalite se,posavetujemo jedne druge,a najveća Saveta će ipak da bidne Smokva...ipak je u stvari ovo njena ideja,ja sam je samo nagovorila da potpiše ugovor na neodređeno...:hahaha:

Draga Saveta ... moj problem je sigurno veci od ovog sto pita dal je otac trogodisnjem detetu a sexao se pre 20 godina :evil:

Ja sam veceras jela beli luk ... i kako stvari stoje , necu se moci sexati SLEDECIH 20 godina .
Dali imas neko resenje da izvetrim i ladno dunem huuuuuu a da potencionalni heeeebac ne padne u nesvest:tease: ... bar do sutra :rumenko:

Cekam brzi odgovor :ceka:

edit -- luk je domace a ne kineske proizvodje ... ubijaaaa :rida:

Poslednja izmena:
Draga Saveta ... moj problem je sigurno veci od ovog sto pita dal je otac trogodisnjem detetu a sexao se pre 20 godina :evil:

Ja sam veceras jela beli luk ... i kako stvari stoje , necu se moci sexati SLEDECIH 20 godina .
Dali imas neko resenje da izvetrim i ladno dunem huuuuuu a da potencionalni heeeebac ne padne u nesvest:tease: ... bar do sutra :rumenko:

edit -- luk je domace a ne kineske proizvodje ... ubijaaaa :rida:

daj i njemu beli lukac samo pazi da nema slučajno nizak pritisak...ništa onda od sexa:dash:

i ne krešti toliko probi mi ušiiii

Ja sam pitao lovca Luku i on mi je rekao da se seksate kad je jak vjetar . Beogradska kosava je izvanredna .
Ti i heeebac se trebate namjestiti tako da vjetar ide od njega prema tebi . Tada nece garantovano osjetiti bijeli luk .
Tom tehnikom moze da hebe i tvora ! :rotf:

...Draga moja gurmanko :), kada je luk u pitanju (bez obzira na boju i starost), a prilikom konzumacije u drustvu ili planiranja socijalnih aktivnosti post festum, zlatno pravilo glasi: Ili jedu svi, ili niko...Nekada sirov persun ili kafa pomognu u neutralisanju mirisa, ali nikada u meri koja bi odgovarala romanticno raspolozenom perfekcionisti... :) Dakle, vazno je pronaci logisticko resenje kako kandidata za druzenje navesti na isti aromaticni greh. Kada i sam pojede mrvicu luka, vise ga nece osecati ni kod sebe, a ni kod tebe - problem resen, imunitet ojacan, nepca obradovana...Sigurna sam da sve sto ce uslediti, imas pod kontrolom...Dobar provod!...;) :zag:

daj i njemu beli lukac samo pazi da nema slučajno nizak pritisak...ništa onda od sexa:dash:

i ne krešti toliko probi mi ušiiii

A kako cu znati kakav mu je pritisak ?
Dam mu beli luk pa padne u nesvest ? Ahmmm ... jos treba i da mu dajem vestacko disanje usta na usta :think:
Komplikovano

I ti bi krestala da od 3 cena nesmes da otvoris usta , nego mrdas glavom levo desno , gore dole ... misiiim , kazes neeee .. pa daaaaa :D
Nikakvo ribanje nije pomoglo :(

...Draga moja gurmanko :), kada je luk u pitanju (bez obzira na boju i starost), a prilikom konzumacije u drustvu ili planiranja socijalnih aktivnosti post festum, zlatno pravilo glasi: Ili jedu svi, ili niko...Nekada sirov persun ili kafa pomognu u neutralisanju mirisa, ali nikada u meri koja bi odgovarala romanticno raspolozenom perfekcionisti... :) Dakle, vazno je pronaci logisticko resenje kako kandidata za druzenje navesti na isti aromaticni greh. Kada i sam pojede mrvicu luka, vise ga nece osecati ni kod sebe, a ni kod tebe - problem resen, imunitet ojacan, nepca obradovana...Sigurna sam da sve sto ce uslediti, imas pod kontrolom...Dobar provod!...;) :zag:

Tebi najvise verujem :zag: .... nazalost nisam planirala nikakva druzenja u narednim danima ali eto .... desio se ... poziv ( a ne hebac :zper: ) za sutrasnju lovacku veceru koju ne bi da propustim a tesko da cu da izvetrim ... pocecu sa gomilama persuna ... kazu zdravo je :D

Back