draga MAMA-svekrva

• Začetnik teme Začetnik teme noblica
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posto je moja daleko od mene,onda kad idemo njegovoj koja zivi blizu kazemo 'idemo kod mame'.Ona je njegova mama,da nje nije bilo nikad ni njega nebih vidjela,zato je volim i zahvalna sam joj sto ga je svemu lijepom naucila.Mogu je zvati i imenom ali se ona i prema meni ponasa majcinski pa mi je draze reci mama-nasa mama!

Moja mama je mama a moja svekrva, ma koliko bila dobra, uvek ce biti svekrva. Hvala joj na vaspitanju sina i mog muza, zato joj se uvek i obracam sa VI jer smatram da treba da je postujem, ali nikada ne bi mogla da je zovem "mama", to ostavljam njenom sinu. :D

Jeca ulovila zeca:
Moja mama je mama a moja svekrva, ma koliko bila dobra, uvek ce biti svekrva. Hvala joj na vaspitanju sina i mog muza, zato joj se uvek i obracam sa VI jer smatram da treba da je postujem, ali nikada ne bi mogla da je zovem "mama", to ostavljam njenom sinu. :D

A kako je ti zoves? HEJ!

noblica:
Jeca ulovila zeca:

A kako je ti zoves? HEJ!

HEJ! Moze samo neko nevaspitan da kaze nekome ko je dosta stariji od njega.
Svekrvu zovem njenim imenom.

Jeca ulovila zeca:
noblica:
Jeca ulovila zeca:

A kako je ti zoves? HEJ!

HEJ! Moze samo neko nevaspitan da kaze nekome ko je dosta stariji od njega.
Svekrvu zovem njenim imenom.

dali je TETKA ili GOSPODA? :lol:

Znam na sta mislite, ali moji svekar i svekrva su moji drugi tata i mama.Zanimljivo je da su isti horoskopski znakovi(mame rakovi,tate vodolije)i isto godiste(mame 56.tate 50.)Zaista neprave razliku izmedju mene i svoje djece,nekad se cak sta vise osjecam privilegovano,a oni to opravdavaju time sto sam ja jedina curica(oni imaju samo sinove).U njenom krilu najsladje se isplacem(da nisu kakvi jesu-tek bi mi onda tesko bilo sto sam daleko od mojih).
Njima mogu reci sve sto mi je na dusi,jer su mi jedino oni pravi i iskreni prijatelji.Moj bi se brak davno raspao da nisam imala njihovu podrsku.
Znam da smo prica za sebe.
Ponekad kad pricamo moj muz i ja dodje do nesporazuma koja je mama sta rekla,jer su obe nase,pa ubacujemo i ime npr mama-Nena ili mama-Visnja..
EVO JE!
Meni je moja mama(svekrva)danas kupila prve jagode..pa kako da je covjek neizljubi?!Jer njen sin to nevoli,a ja obozavam..znaci MAMA!

Jeca ulovila zeca:
Nema uvrede, a "bljak" je zbog toga sto je to "mama" lazno, sem ako ne daj boze ona nema mamu pa prema meni zaista oseca nesto sto je blizu ljubavi deteta prema roditelju.

Gloria****:
Znam na sta mislite, ali moji svekar i svekrva su moji drugi tata i mama.Zanimljivo je da su isti horoskopski znakovi(mame rakovi,tate vodolije)i isto godiste(mame 56.tate 50.)Zaista neprave razliku izmedju mene i svoje djece,nekad se cak sta vise osjecam privilegovano,a oni to opravdavaju time sto sam ja jedina curica(oni imaju samo sinove).U njenom krilu najsladje se isplacem(da nisu kakvi jesu-tek bi mi onda tesko bilo sto sam daleko od mojih).
Njima mogu reci sve sto mi je na dusi,jer su mi jedino oni pravi i iskreni prijatelji.Moj bi se brak davno raspao da nisam imala njihovu podrsku.
Znam da smo prica za sebe.
Ponekad kad pricamo moj muz i ja dodje do nesporazuma koja je mama sta rekla,jer su obe nase,pa ubacujemo i ime npr mama-Nena ili mama-Visnja..
EVO JE!
Meni je moja mama(svekrva)danas kupila prve jagode..pa kako da je covjek neizljubi?!Jer njen sin to nevoli,a ja obozavam..znaci MAMA!
Imam u komsiluku takve ljude,slican odnos imaju,mislim da je to prelepo!Moja zena moju majku zove "baja".Simpaticno.

Back