DRAGA LJILJO MMM, SREĆAN RODJENDAN!

• Začetnik teme Začetnik teme Tol
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Tegli se život
nabrekao od svega
iskustvo više
da lakše se diše
vezujemo dane
u celofane
za uspomenu
da ne uvenu.
Lepše se živi
kad dišemo slobodom
i letimo detinjstvom
ovim dotrajalim brodom
i srećni jesmo
sa malo u šaci.
Lep Dan Ljiška
tebi i Maci
neka ti je ozareno lic
e

SREĆAN RODJENDAN, DRAGA NAŠA FORUMAŠICE!

08.gif

*BILJA*;bt252906:

Diiiiiiiivno, i baš onako kako bih ja rekla.:heart:Ne sve želje da se ispune, samo najveće, najjače, jer one su najvažnije zato što daju snagu.One manje, nek se snivaju i žele i dalje, jer šta je čovek bez sna...kao školjka bez bisera.

Raznežih se breeeeeeee od svih divnih ljudi koji su oko mene uvek, počev od Tol i ove njene pesme.....ali se nekako svi sjate u jedan dan :heart:...ne znam zašto lol:

Jao! Divna ideja, Tol! :heart:

Ljiljo, mis'im red je da ti i ovde čestitam rođendan! :cmok2:

Ovu pesmu još nikome nisam poklonila, jer je meni jako posebna. Ali za posebnu ženu, mora biti posebna pesma. Nekako me tvoj avatar asocirao na nju.

David Garrett, Ljiljo, samo za tvoje oči i uši večeras. :heart: Macan - virtouz. :zper:

Karen_Souza;bt252928:
Jao! Divna ideja, Tol! :heart:

Ljiljo, mis'im red je da ti i ovde čestitam rođendan! :cmok2:

Ovu pesmu još nikome nisam poklonila, jer je meni jako posebna. Ali za posebnu ženu, mora biti posebna pesma. Nekako me tvoj avatar asocirao na nju.

David Garrett, Ljiljo, samo za tvoje oči i uši večeras. :heart: Macan - virtouz. :zper:

Odslušala, pa počela da odgovoram na komentare....vid sad navale :eek:
Prelepo je.....nosi ova muzika, volim ovaj ritam, violinu, strast i ljubav, a na krilima tvoje poruke, tako.....se osećam bitnom.....a posle Mace i zdravo živom :zcepanje:
hvala pile :heart:

Back