Др Удовичић за РТС: Вакцина младе људе 100 одсто штити од смрти и тежих форми. Старије не штити, њихов имунитет је стар

mario80

Stara legenda
Banovan
Poruka
82.950

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4655536/udovicic-karaburma-bolnica-kovid-vakcina.html

Командант Војне болнице Карабурма, др Иво Удовичић, каже за РТС да има назнака да се повећава број хоспитализованих пацијената и да ће се тај број повећавати.
Др Иво Удовичић рекао је у Београдској хроници да ће број новозаражених бити значајно већи већ колико сутра и прекосутра.

U videu tačno na sedmom minutu definiše vakcinu.
Вакцина младе људе 100 одсто штити од смрти и тежих форми болести и инвалидитета. Старије не штити, њихов имунитет је стар и зато је још већа одговорност на младим људима. Нама је пуна болница старих особа, неко је њима донео вирус у кућу", казао је др Удовичић

Poslednja izmena od moderatora:
Znači da si je imao u nekom periodu ili neku od varijacija, i ja sam boravio u istoj prostoriji sa osobama koje su dobile par dana kasnije ali ja ništa. Normalno samoizolovao sam se nedelju dana, žena je odlepila :lol:

Znači da si je imao u nekom periodu ili neku od varijacija, i ja sam boravio u istoj prostoriji sa osobama koje su dobile par dana kasnije ali ja ništa. Normalno samoizolovao sam se nedelju dana, žena je odlepila :lol:
Ne da ja to znam. Zadnji put sam bio bolestam u januaru pre korone, imao neki jak stomacni virus, od tada sam imao
srcane probleme i secer, ali ne i koronu...

Ja sam imao jacu prehladu u februaru iste godine pre nego sto je proglaseno vanredno stanje.Prehlada kao prehlada,cak me nije bolelo grlo ni malo,a kasalj odmah sazreo,sto mi je bilo malo cudno.Temperatura 37 sa 6 kao i stalno kada se prehladim.Nikada nisam imao temperaturu 38.jedino je bio problem dok kaslje da sam imao poprilicne bolove u grudima,sto mi se to nikada nije desilo.Nisam se vakcinisao i necu,jer ne moram.Iovako salbo gde idem,kod kuce sam.Kada bas negde moram,ponesem i stavim masku.Nije mi tesko,niti neki problem.

Ne da ja to znam. Zadnji put sam bio bolestam u januaru pre korone, imao neki jak stomacni virus, od tada sam imao
srcane probleme i secer, ali ne i koronu...
Cuvaj se druze! 🙂🍻

I ja nisam dobio sa duplim Fajzerom npr kad sedem u kladionicu na kratko u toku neke guzve, u redu na kasi u prodavnici ili u gradskom prevozu.

Cuvajmo se ljudi da prodje sto pre I da nas zaobidje. 🍻

https://www.rts.rs/page/stories/ci/Коронавирус/story/3131/koronavirus-u-srbiji/4655536/udovicic-karaburma-bolnica-kovid-vakcina.html

...
Вакцина младе људе 100 одсто штити од смрти и тежих форми болести и инвалидитета.... казао је др Удовичић

Шта знам, можда човек не прати спорт.

Да је пратио могао је у директном преносу видети да му ни прва ни друга тврдња нису тачне.

Šta znam, mogli su malo bolji posao sa vakcinama da urade, recimo da ne mogu vakcinisani da se zaraze ili da prenose.

To su i govorili, pa ih je stvarnost demantovala.
Šta da se radi...

Командант Војне болнице Карабурма, др Иво Удовичић, каже за РТС да има назнака да се повећава број хоспитализованих пацијената и да ће се тај број повећавати.
Др Иво Удовичић рекао је у Београдској хроници да ће број новозаражених бити значајно већи већ колико сутра и прекосутра.

Вакцина младе људе 100 одсто штити од смрти и тежих форми болести и инвалидитета. Старије не штити, њихов имунитет је стар и зато је још већа одговорност на младим људима. Нама је пуна болница старих особа, неко је њима донео вирус у кућу", казао је др Удовичић
Ko sad koga minira?Po cijem diktatu? Ma muka mi je vise od svih tih pametnih koji su zeljni pojave na medijima..

ALLAHU AKBAR...uzdam se samo u Allaha i neki harem mladih lepotica...mada ne bih odbio ni Moniku Beluči i Pamelu Anderson

Meni se sviđa ovo što je doca izjavio u emisiji: Lekari nisu plaćenici farmaceutske industrije, to je valjda mislio na ove sa VMC i VMA? Jer ovi ostali neda su namazani i preparirani evrićima i poklonima da nemam reči.

Back