Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.859

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bolje policija da ti presudi nego zenajao juce slusam tu glupost na radiju..kao salju se sms poruke gde svi zivi kukumavchu..a ovaj im daje kratke savete o ljubavi..mora da im je pomogo..pa aj ovde idemo nasumice dajete doktorske savete i otvarate duse s vasim problemima
eo ja prvi..kako da prilazim klinkicama iz srednje a da me ne uapse ko pedofila?
![]()
jao juce slusam tu glupost na radiju..kao salju se sms poruke gde svi zivi kukumavchu..a ovaj im daje kratke savete o ljubavi..mora da im je pomogo..pa aj ovde idemo nasumice dajete doktorske savete i otvarate duse s vasim problemima
eo ja prvi..kako da prilazim klinkicama iz srednje a da me ne uapse ko pedofila?
![]()
Postani profesor...![]()
jao juce slusam tu glupost na radiju..kao salju se sms poruke gde svi zivi kukumavchu..a ovaj im daje kratke savete o ljubavi..mora da im je pomogo..pa aj ovde idemo nasumice dajete doktorske savete i otvarate duse s vasim problemima
![]()
![]()
![]()
ako ja imam jednog decka koga volim,a svidja mi se njegova najbolja drugarica,da li to znaci da sam ja bi ako smuvam njegovog najboljeg druga??
Ne... to miriše na dobru trojku![]()
na dvojke, verovatno jos manje.. tako da ti preostaje samo petorka.. joj guzve...odlikas ne pristaje na trojke![]()
Mani odlikaša, dođi kod vrlo dobrogodlikas ne pristaje na trojke![]()
na dvojke, verovatno jos manje.. tako da ti preostaje samo petorka.. joj guzve...
ono, kao; ja sam zena, na sve spremna...Ne golicaj joj maštu... na sve je spremna![]()
..kako da prilazim klinkicama iz srednje a da me ne uapse ko pedofila?![]()
Kako god, uapsiće te, sad si se otkrio.
jel to iz licnog iskustva?Postani profesor...![]()
Evo imam ja![]()
Zove me kolega sa faxa koji me muva vec sto god (toliko i studiram) sa kojim se druzim veceras na Cinemaniju, ima karte za extra film, a decku kad bih rekla sa kim idem on bi mi rek'o da je to flert
![]()
A gleda mi se taj film![]()
I sta ja sad da radim?![]()
Evo imam ja![]()
Zove me kolega sa faxa koji me muva vec sto god (toliko i studiram) sa kojim se druzim veceras na Cinemaniju, ima karte za extra film, a decku kad bih rekla sa kim idem on bi mi rek'o da je to flert
![]()
A gleda mi se taj film![]()
I sta ja sad da radim?![]()