Др Јована Стојковић: До фамозне 2000. у Србији НИКО НИЈЕ ЗНАО за геј права и....

Не знам да ли сте могли да видите, колико се то учесника прошлонедељне параде настраних "котрљало" улицама Београда?

manjina ugrozava vecinu u Beogradu.jpg

Има ли овде 2000 учесника, како су неки медији објавили ?

.

Не знам да ли сте могли да видите, колико се то учесника прошлонедељне параде настраних "котрљало" улицама Београда?

.
Чекај, ове две групице? То је комплетна парада?

Хахааа! Због овог сте отворили тему на Крсти???

:cepanje:

.

Др Стојковић Јована

До фамозне 2000.године у Србији нико није знао за геј права и геј проблематику.
Ретко се могло чути да се неко бави и тим "спортом", али то није изазивало никакву реакцију нити емотивни набој код људи. Хомосексуалци су живели међу нама и гледали своја посла, а ми своја.
Laže "doktorka" k'o pas.

To samo Putin i ti mislite da se tako olako postaje homoseksualcem.

Možda se rukovodite ličnim iskustvom iz Saune
Zasto kaznjavati dete time da ima dve rate ili dve mame. To je trauma samo za sebe covece. Uooste se ne radi o tome da li ce izrasti u strejt ili gej osobu.

Појавио се и комплетан ВИДЕО снимак са аутентичним дешавањима, а које нисмо имали прилику да видимо на медијима које имамо у Србији.

И сада, када будемо имали јасну слику, шта се све то "котрљало" улицама Београда, 15.септембра, од раних јутарњих часова, па све до касно увече, можда би могли да дамо неки свој закључак, да ли нам сваке године треба та накарадна парада, ко све стоји иза ње, и да ли народ Србије може негде јасно и гласно да каже, да ли (ни)ЈЕ сагласан да сваке године и то два пута има сличне сцене по Србији....итд.

.​

И ове године гејеви ће шетати Београдом и не само Београдом. Караваном ће обилазити руралне делове Србије и објашњавати трпељивом и до границе бола толерантном српском народу како су нормални.
jes ko sto rekose u svojim pamfletma analni odnos je higijenski cistiji od vaginalnog.

Појавио се и комплетан ВИДЕО снимак са аутентичним дешавањима, а које нисмо имали прилику да видимо на медијима које имамо у Србији.

И сада, када будемо имали јасну слику, шта се све то "котрљало" улицама Београда, 15.септембра, од раних јутарњих часова, па све до касно увече, можда би могли да дамо неки свој закључак, да ли нам сваке године треба та накарадна парада, ко све стоји иза ње, и да ли народ Србије може негде јасно и гласно да каже, да ли (ни)ЈЕ сагласан да сваке године и то два пута има сличне сцене по Србији....итд.

.​
Плус и фотографија на којој се види колико се то њих "котрљало" београдским улицама уз помоћ "српске" полиције, "српског" председника владе, лезбејке Ане, и неких страних амбасадора.... И то је био разлог да се блокира цео Београд, а народ Србије удари по џепу, да би све то финансирао!!!

manjina ugrozava vecinu u Beogradu.jpg

Back