kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
И ове године гејеви ће шетати Београдом и не само Београдом. Караваном ће обилазити руралне делове Србије и објашњавати трпељивом и до границе бола толерантном српском народу како су нормални.
Ови их обневидели од глади неће ни приметити.
Ако им неко нешто и добаци, доспеће право у вести Б92 где ће водитељка бесомучно афектирати над њиховом судбином… Народ ће свој праведни гнев искаљивати по друштвеним мрежама, Црква ће ћутати, а новопеченим политичарима ће ове теме бити "небитне“, јербо, они се сад баве високом политиком…
Спала књига на нас просечне људе. Надам се да ћемо се окупити у миру и показати да знамо како су постали нормални и да знамо које су им даље намере и да знамо да их финансира онај одртавели старац и да знамо са су им ветар у леђа дали домаћи издајници на власти и млитава, конформистичка, подгузна и неспособна стручна и нестручна елита . Не знам ни где, ни када, али ова самоћа уби као и чињеница да се све време, као дресирани кер, трудим да не напишем "педер“…

Др Стојковић Јована
До фамозне 2000.године у Србији нико није знао за геј права и геј проблематику. Ретко се могло чути да се неко бави и тим "спортом", али то није изазивало никакву реакцију нити емотивни набој код људи. Хомосексуалци су живели међу нама и гледали своја посла, а ми своја. У мом родном граду, на крајњем истоку Србије, међу нама и са нама живела су два (декларисана) хомосексуалца.
.... остатак текста ПРОЧИТАТИ "ОВДЕ"
Ја сам већ одлучила како ћу и на који начин да изразим свој протест против неморала који ће покушати да се "котрља" београдским улицама у недељу 18. септембра. Касније ћу да објасним, како и где