- Poruka
- 4.126
Разлог да ти се овако јавно обратим је твој интервју медијима дат у Паризу у коме оптужујеш Војислава Коштуницу, мене и друге да смо криви због тога што су сепаратисти 2008. године прогласили независност Косова и Метохије. Та твоја оптужба долази после нарученог питања новинарке Пинка Гордане Узелац. Претпостављам да по теби, већ за твоје време војнички поражена Србија, морала је да уђе у рат са НАТО пактом да би спречила проглашење независности сепаратиста.
https://srbin.info/politika/dr-jaksic-otvoreno-pismo-vucicu-izdajnice-majstore-ljubi-te-majka/У том свом интервјуу кажеш да ти ништа ниси издао. Јеси, јеси „господине председниче“. Бриселским споразумом 2013. године све оне институције које смо ми сачували ти си испоручио Приштини. Наш МУП, који је до тада функционисао и постојао предао си Приштини. Исто си урадио са цивилном заштитом, исто и са телекомуникацијама. Шта је то него издаја мајсторе и гажење Устава на који си положио заклетву.
Српске судије си јавно преко медија позвао да положе заклетву на устав самопроглашене републике Косово. Као правник хоћеш да ми кажеш да ни то није издаја?
Омогућио си сепаратистичким властима у Приштини да постану чланице свих спортских организација чиме си забранио српској младежи са КиМ да се баве спортом. Боже, која си ти политичка штеточина.
Тако је и отишао за Сребреницу да се улизује муслиманима који су поклали и масовно силовали Српкиње у најмање 52 Српска села око Сребренице. И ком Вучић да пропагира како никад неће издати Косово?!