Fauči, Fauči... Jel to ne beše onaj što ga Kongres saslušava upravo, i koji je priznao da maske ničemu ne koriste u suštini? I kako on nije "ništa naređivao, on je samo preporučivao." Alo, PREPORUČIVAO. Da, zato su u Australiji na ljude išli mitraljezima - jer je on "samo preporučio".
Ili ček. Faučija je DEFINITIVNO Kongres saslušavao. Možda siu završili, ali mislim da još traje. Ne sećam se ko je izjavio za maske, ali ili je bio on lično, ili neko od njegovih saradnika ili nešto tome podobno.
Znači, u Australiji su s puškama upadali u kuće trudnicama da se na silu vakcinišu - inače, mislim da su ili Englezi ili Nemci izašli ovih dana s izveštajem (zvaničnim, s nekog univerziteta) da ima više mrtvih od vakcina nego od kovida (AJDE!..) - i dve smo skoro godine gledali idiJote kako nose po DVE maske, maltene do čela, ko pampers pelene - da bi sad Svetska Zdravstvena Prevara objavila kako maske ništa ne sprečavaju. Ček, sećam se i šta je bilo rečeno: kako maska eventualno može zaustavit kapljicu-dve ako ti se neko bukvalno nakašlje u lice - ali inače nije efikasna ni u čemu drugom.
I kad se setim kako sam se početkom 2020. ovde svađala s ljudima da prestanu da drame, a oni meni nisi normalna to je Crna Kuga! Od tog se umire ako te neko POGLEDA a ima kovid!! Bio i jedan (sad) bivši moderator među njima, hebote, al je taj bio zagrizo agendu. Više ga ne vidim na forumu, valjda ga sramota.
Mislim, trebala bi ih sad sve cimat i smijat im se, ali u principu sve je to žalosno. Napravljen virus, namerno, planetarno uterivanje ljudi u histeriju i paniku, napraviti "new normal" da nosiš pelene na glavi i držiš rođeno dete u izolaciji u drugoj sobi NEDELJAMA; zabrana kretanja i ausvajs ko u nacističkoj Nemačkoj; ona nesretnica na reditu koja se žaila da joj se muž toliko plaši da neće da skine masku ni kad vode ljubav, svo ono dranje po tik-toku: "Baby killers", "You Nazis! - plakat s majkom koja drži bebu umotanu u celofan zbogradi "sigurnosti" - svi ispranog mozga - čast izuzecima.... Božetigasačuvaj. Najgore, kad bi sutra objavili neki drugi virus, svi bi se opet isto ponašali. Pavlovljevi kerovi, jednom uslovljeni, nikad se više ne vrate na staro.
Svaka čast globalistima! Uspeli su.