Koliko vam se cesto pali samostalno ciscenje dpf filtera? Koliko na to ciscenje utice kvalitet goriva kao i nacin voznje? Gradska ili autoput voznja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako misliš da ti se to dešava previše često ne bi bilo loše da ti neko dijagnostički utvrdi koliko ti je procenata zagušen. Ako je dosta, onda recimo ovo može biti jedno od rešenja:Koliko vam se cesto pali samostalno ciscenje dpf filtera? Koliko na to ciscenje utice kvalitet goriva kao i nacin voznje? Gradska ili autoput voznja?
O tome i pricam …Ljudi moji...kriza je udarila...
ja da bih izduvao tako auto moram otici 35 km u jednom pravcu i toliko nazad.
Zasto? Jer su iebene kamere i idiotska orenaicenja SVUDA, plus oni na tronoscu radarchici...
Samo deru narod jer je budzet prazan...a treba mi 5 evra za cestarinu da izduvam motor...
Meni na 3000 obrtaja auto ide 150 na sat...
Opel Meriva 1.7 CDTi star 10 godina...
Inacce trosi kao upalljac, kompjuter kaze 5 litara na magistrali...
Ali nikad ne znam koliko imam goriva jer je neispravan meracc...pa vozim na svesku...
I gde ces da vozis 90 kada su tolika debilna ogranicenja ….autoput.Opet se ispostavlja da ljudi ne znaju da koriste menjac.
Zato govore kako su neka kola slaba i kako ne mogu uz brdo a da ubace u brzinu manje ili cak i dve pa da vidis ali izgleda da bi oni da u petoj povlaci kao u trecoj.
Tako i ovde imamo situaciju da covek misli kako ne moze da odradi regeneraciju DPF-a jer tad juri a sa ubacivanjem u stepen nize eto resenja.
Znaci ako on u petoj ide 150 na 3000 to znaci da ce u cetvrtoj brzini na tih 3000 da ide npr 120 pa ako je i to mnogo onda ubacis u trecu pa ces sa tih 3000 obrtaja da ides 90. Logicno zar ne?
Savskom u Zagrebu? Pa ima budala, nije da ih nema, ali pametan to sigurno ne radi. Pa kud pored onolikih tramvaja, pješaka i velikih raskrižja i nebodera.Ma šta mi napriča, onom savskom toliko jure da se semafori klate kao autodrom![]()
Ajoj....kako je tuzno kad procitam ovakve komentare.I gde ces da vozis 90 kada su tolika debilna ogranicenja ….autoput.
Eno ga i t zlo u daljiniTi si to nešto pobrkao. Gdje ovdje možeš voziti 100km/h. Mislim možeš, ali jako teško. Do prvog tramvaja, bandere ili zida.
Jesi stariji od mene ali ne toliko ,sta mene briga za regeneracije ja vozim atmosferskog benzinca normalno ,niti trebaju regeneracije niti komplikovan za odrzavanje ….Ajoj....kako je tuzno kad procitam ovakve komentare.
Vidis momce ja kad izadjem van Novog Sada ka Sirigu koje je sledece mesto u pravcu Srbobrana imam 20 km do tog mesta i tu je ogranicenje 80 ali prilagodis menjacem brzinu da budes u zakonskim okvirima a da ujedno zadovoljis potreb automobila tj tih 3000 obrtaja.
Do sad sam odradio nekoloiko regeneracija na tom pravcu tako da manite se tih gluposti i kamera jer ocigledno ne znate da koristite menjac jer da znate ne bi ovako pisali. Ako je ogranicenje 50 ja cu da vozim drugom ako je to 3000 obrtaja i tako sam jednom prilikom u Beogradu odradio regeneraciju na jednom Grande Puntu 1,3 Mjet 2013 koji je poceo dimiti iz auspuha na semaforu i tad sam ga drzao u obrtajima i prestao je dimiti posle par kilometara.