Dozvoljeni i nedozvoljeni izvori na pdf politika ?

Sve vam je lepo objasnjeno ovde:

http://forum.krstarica.com/showthre...a-Politika?p=22677719&viewfull=1#post22677719

Ukratko, sajtovi koji nemaju zemaljsku adresu, tj. koji nisu registrovani kao pravni subjekti ne mogu se linkovati zato sto oni mogu bez ikakvih sankcija pustati neproverene ili lazne informacije zbog kojih bi neko mogao i da nas tuzi. Posto Krstarica jeste pravni subjekt naravno da bi bili tuzeni mi, a ne taj sajt ciji se organizator ne moze ni naci jer je registrovan na ko zna kojem najcesce americkom hostu anonimno.

http://forum.krstarica.com/showthread.php/458800-VA%C5%BDNO-Pravilnik-foruma-Politika?p=22677719&viewfull=1#post22677719

Ukratko, sajtovi koji nemaju zemaljsku adresu, tj. koji nisu registrovani kao pravni subjekti ne mogu se linkovati zato sto oni mogu bez ikakvih sankcija pustati neproverene ili lazne informacije zbog kojih bi neko mogao i da nas tuzi. Posto Krstarica jeste pravni subjekt naravno da bi bili tuzeni mi, a ne taj sajt ciji se organizator ne moze ni naci jer je registrovan na ko zna kojem najcesce americkom hostu anonimno.

Аха,
ајде сад Ви мени појасните јел ''Курир'' правни субјект?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/604632-MIĆUNU-PRESELO-Jeo-sam-ribu-sa-Bananom!
Или је валиднији по правилнику Јоутубе, ко што наводи Ваш колега?

http://forum.krstarica.com/showthre...a-Politika?p=22677719&viewfull=1#post22677719

a kako mi da znamo ko je gde registrovan, tj ko je pravni subjekat i sl? malo je konfuzno.

jeste, pošto je ovaj pdf jako bitan deo javnog mnjenja :cepanje:

zatim, krstarica se lepo u pravilniku o sadrzajima korisnika ogradila
Krstarica ne snosi nikakvu odgovornost za sadržaj korisnika, bilo da je javno postavljen ili privatno prenesen (poruke, komentari i drugi sadržaj dostupan na Krstarici ili poslat putem Krstarice). Za sav svoj sadržaj odgovorni su jedino korisnici.
ovo bi trebalo da se jasnije definise. msm ako je cilj da se zabrane pojedini sajtovi, onda se lista takvih sajtova lepo okaci na pravilnik i kaze, zabranjeno je prenositi vesti sa...
posto nije dobro definisano i posto ja kao korisnik interneta pojma nemam gde je kome koja host adresa i slicno, ja ne mogu znati da li je neko pravni subjekat ili nije... drugim recima, ne podudaraju se dva pravilnika, onaj sa politike i onaj glavni.

Naravno da mozes da znas koji je negde i nekako registrovan, imas recimo impresum i tu ti pise i ko su ti ljudi i adresa. Otprilike sajtovi novina, radio i televizijskih stanica odgovaraju tome. Facebookreporter, slobodnavojvodina, vaseljenska i slicni ne odgovaraju, a isto vazi i za ekvivalentne iz Hrvatske, Bosne ...

даклем вако, јел'те?

Impressum

OSNIVAČ
Kurir-info d.o.o.
Beograd, Vlajkovićeva 8
DIREKTOR DIGITALNIH IZDANJA
Predrag Roganović
ODGOVORNI UREDNIK DIGITALNOG IZDANJA
Sonja Lakić
Planeta/Vesti
Snežana Đurić Pijevac
Zabava/Stars
Danijela Vujsić
Hronika/Vesti/Tech
Andrej Mlakar
Sport
Dejan Ignjatović
Vesti
Nenad Matejić
Dežurni urednik
Mladen Radulović
Noćni urednik
Petar Pašić

A tesko se ograditi od toga ? Vidim da vec jeste , tako da tu pricu pricaj nekom iz vase stranke ... Kad si cuo da je neki forum tuzen zbog necega ?
Lepo ste mi obrisali deo poruke ... bar je niste celu obrisali kao sto imate obicaj . Ali posto je razlog zalba na rado moderatora probacu drugaciji pristup .
MARIJA.S tako dobro radi svoj posao , brine se o nedozvoljenim izvorima , brise poruke po volji (kao i svi drugi admini koji savrseno rade svoj posao) , zakljucava aktivne teme , ostavlja teme bez ikakvog smisla otvorene od strane klonova i trolova koji prave zurku na pdf ..... odlican posao radi ! Ne unistava polako pdf. , prosto posecenost raste ! Nema veze sto je ta posecenost uglavnom od klonova , vazno je da su brojke vece .....
Teska idiotizacija

Back