Dozvoljena piraterija - Rusi se bore protiv zapadnih sankcija!

Тихи

Starosedelac
Poruka
184.903

Dozvoljena piraterija – Rusi se bore protiv zapadnih sankcija!​

Rusija je odlučila da dozvoli širenje piraterije, kako bi se borila protiv sankcija.

kinopoiskru-black-sails-2881467-b.jpg

Ruske kompanije više ne moraju da poštuju poslovno i intelektualno stvaralaštvo zapadnih kompanija, s obzirom da su na snazi sankcije protiv najveće države na svetu.

giphy.gif

Playstation, Xbox i Apple su među najvećim kompanijama na svetu koje su uvele sankcije i više ne posluju u Rusiji zbog oružanog sukoba te države i Ukrajine.

Rusija je spremila kontranapad i dopustiće pirateriju, tako da za proizvode ovih kompanija neće morati da se plaća puna cena.

"City A.M", koji se poziva na "Rossiyskaya Gazeta", prenosi da su informaciju dobili od ruskog ministarstva za ekonomiju i razvoj.

Posle video igara i softvera, Rusija će otvoriti i torente, pa će se tako filmovi i serije skidati sa Pirate Bay-a.

https://www.b92.net/tehnopolis/gejming/dozvoljena-piraterija-rusi-se-bore-protiv-sankcija-2120368

:vatromet:

PUNA PODRSKA RUSIJI!

Kad zapad ne postuje pravo licne svojine za Ruse u zemljama zapada, i pljacka i otima Rusima imovinu vrednu milijarde - zasto bi Rusi postovali zapadnu "intelektualnu svojinu".

ROKAJ KOKAJ RUSIJO NI ZRNA ZITA NACISTIMA!

Poslednja izmena:
Politicki izvrsna odluka Rusije koje bi trebalo da slede i druge slobodne zemlje sveta.
Sledeće je da sve slobodne države sveta ZABRANE korištenje Windowsa! :super: Neka onda preko njih špijuniraju samo afrička ljudožderska plemena! :rotf:Hebote, najbolje godine života sam potrošio na zahebancijama oko Windowsa, a zaradio crkavicu! Danas bih bio bogat čovek da sam umesto toga mešao malter! :rotf:

Amerika prdnula u cabar. Evra jednog vise nece zaraditi u Rusiji

Pogledajte prilog 1118552

dobra stara vremena! Secas se filmskih maratona?
Не ради се само о томе што од Русије неће зарадити ни цент. Навалиће сви на бесплатно, посебно сами Американци.
Зашто ни плаћали када им то Руси нуде џабе?

Не ради се само о томе што од Русије неће зарадити ни цент. Навалиће сви на бесплатно, посебно сами Американци.
Зашто ни плаћали када им то Руси нуде џабе?
Of skroz! Pogotovo nakon zadnje 'Bajaderine' odluke o zabrani uvoza energenata iz Rusije što će da udari na standard samih amerikanaca, nastaviti rušiti 'američki' san i biće sve više piraterije, kriminala i zločina u USA... do raspada! Živio budući DRUGI AMERIČKI GRAĐANSKI RAT! :rotf:

Годинама са руских сајтова скидам бесплатне ОС као о програме.
Никада нисам имао ни један проблем. Све ради без проблема. Сем софтвера, имам неколико терабајта музике у FLAC формату, захваљујући Русима. Сада очекујем још већи избор а плус тога, нећу морати бише да користим vpn за многе торент сајтове које је Русија блокирала. Сад ће бити легализовани.
Ето нам хипер понуде музике, филмова, софтвера....

Никада нисам имао ни један проблем. Све ради без проблема. Сем софтвера, имам неколико терабајта музике у FLAC формату, захваљујући Русима. Сада очекујем још већи избор а плус тога, нећу морати бише да користим vpn за многе торент сајтове које је Русија блокирала. Сад ће бити легализовани.
U Srbiji nikakav problem sa torentima jos... ne znam da li poreska uopste zalazi po kucama...

Of skroz! Pogotovo nakon zadnje 'Bajaderine' odluke o zabrani uvoza energenata iz Rusije što će da udari na standard samih amerikanaca, nastaviti rušiti 'američki' san i biće sve više piraterije, kriminala i zločina u USA... do raspada! Živio budući DRUGI AMERIČKI GRAĐANSKI RAT! :rotf:
То да енергентима тешка је превара. Руси на њиховом тржишту држе скромних 3% енергената. Цела прича је скривање катастрофалног вођења земље од стране сенилног старца и његове банде. Своје грешке потурају Русима у нади да ће тиме опрати руке за катастрофалне резултате у економији.

Ideeeeeššš! Na kraju ispada da je Rusija (bila) najveći poštovatelj raznih međunarodnih prava! Dok Putin nije počeo da primenjuje jedino što STOKA razume! :bravo:

U Srbiji nikakav problem sa torentima jos... ne znam da li poreska uopste zalazi po kucama...
Није било ни овде раније. Уназад, неких 5 година почели су да блокирају стране сајтове а домаће да затварају.
Сад ће опет бити као некада. Сећам се, и док сам живео у Србији, са руских пиратских сајтова најбрже сам долазио до нових програма за џ.
Ту убрајам и програме за андроид и ајос.
Увек сам имао свеже навигације и карте и све остало што ми је било интересантно а плаћало се. Код Руса за џ а добро одрађено.
Мајстори су за repack!

То да енергентима тешка је превара. Руси на њиховом тржишту држе скромних 3% енергената. Цела прича је скривање катастрофалног вођења земље од стране сенилног старца и његове банде. Своје грешке потурају Русима у нади да ће тиме опрати руке за катастрофалне резултате у економији.
Nema veze! To će da bude samo POVOD za rešavanje trulosti koja se 200 godina skupljala u USA.....

Back