Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.508
Imaj milosti, pa takvih svuda ima. Ufffff.mislim da je najstrašnije što sam vidjela kašljanje, pljuvanje i iskašljavanje po plaži, oko ručnika, puhanje nosa onako bez maramicepa sve na pod
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaj milosti, pa takvih svuda ima. Ufffff.mislim da je najstrašnije što sam vidjela kašljanje, pljuvanje i iskašljavanje po plaži, oko ručnika, puhanje nosa onako bez maramicepa sve na pod
To je univerzalni simptom pokondirenosti. Ima oh i koje slikaju engleski, al samo tako. Tj deca znaju, al mame vredi čuti, da se iskidaš od smeha, i opet sa mužem i decom samo in English.Ne znam,ali ove Bolan svake godine se parkiraju na isto misto pa sam ih zapamtila zadnje 4g...Nije mi jasno cemu se praviti da si nesto sto nisi ili pricaj svoj jezik sve ili pricaj taj usrani Njemacki,a ne pravis se pametan pa spikas jedan jezik ,a kad treba galamiti i psovati udri Bosanski.. Cemu to preseravanje ja to ne kuzom i ne volim.....Budi sto jesi i ne srami se svoga sad da je najgore...
Ma daj, samo da se ne izgori, ja iz vode ne bih ni izlazio.Ja sam mojima rekla tek u 9mj idem da se kupam...
Jbga, stvarno nisi invetivna. Pozajmi neko kuce na par dana, ne daj mu da jede, pa na plazu sa njim. Kad nanjusi ono pile, resila si visegodisnji problemNe znam,ali ove Bolan svake godine se parkiraju na isto misto pa sam ih zapamtila zadnje 4g...Nije mi jasno cemu se praviti da si nesto sto nisi ili pricaj svoj jezik sve ili pricaj taj usrani Njemacki,a ne pravis se pametan pa spikas jedan jezik ,a kad treba galamiti i psovati udri Bosanski.. Cemu to preseravanje ja to ne kuzom i ne volim.....Budi sto jesi i ne srami se svoga sad da je najgore...
nadam se da se šališImaj milosti, pa takvih svuda ima. Ufffff.
da ti odes tamo u zapadnu evropu odakle ta "gospoda" dolazi, i da vidis kako zive, oprostila bi im tih jedinih 10 dana u godini ,kada nisu dno-dna, kao tamo po nemackoj, svajcarskoj............Ne znam,ali ove Bolan svake godine se parkiraju na isto misto pa sam ih zapamtila zadnje 4g...Nije mi jasno cemu se praviti da si nesto sto nisi ili pricaj svoj jezik sve ili pricaj taj usrani Njemacki,a ne pravis se pametan pa spikas jedan jezik ,a kad treba galamiti i psovati udri Bosanski.. Cemu to preseravanje ja to ne kuzom i ne volim.....Budi sto jesi i ne srami se svoga sad da je najgore...
moj najgori doživljaj na plaži kad sam se pošteno obrukao...
radio sam tada 12-13h i s posla direkt na plažu, okupam se, izađem se izležavat na plažu ali kako sam bio pre pre umoran počmem polako tonuti u san i znači u onom polu snu prdnem tako jako da me moj vlastiti prdac i smijeh ovih šta su ležali oko mene brzo razbudio. kad je došlo vrijeme za odlazak napustio sam plažu gledajuć u pijesak ahahaha. ne ponovilo se.
Sve mi jasno sto si napisao.To je univerzalni simptom pokondirenosti. Ima oh i koje slikaju engleski, al samo tako. Tj deca znaju, al mame vredi čuti, da se iskidaš od smeha, i opet sa mužem i decom samo in English.
Ne volim se puno zadrzavati u moru,zaronim jednom i to je to....Ma daj, samo da se ne izgori, ja iz vode ne bih ni izlazio.
Odi ti lipo u smokve krasne,pa nije moj cuko kriv da bi ga tako okrutno kaznila.Moje bestije jedu vrhunsku hranu,cak i kokoske,,, njima mjuzu pustam da mi nose bolje jaja.....Jbga, stvarno nisi invetivna. Pozajmi neko kuce na par dana, ne daj mu da jede, pa na plazu sa njim. Kad nanjusi ono pile, resila si visegodisnji problem![]()
Nista ,,,,i ja sam jos uvik na dnu pa se Bogami ne pravom da sam šerif ili kauboj....Kultura se izgubila skroz,toga vise nema.da ti odes tamo u zapadnu evropu odakle ta "gospoda" dolazi, i da vidis kako zive, oprostila bi im tih jedinih 10 dana u godini ,kada nisu dno-dna, kao tamo po nemackoj, svajcarskoj............
Bas tako lipa,sve to stoji ali za otpad sto se ostavlja za sobom to se oprostiti ne moze,zalosno jer ti ljudi dolaze na tu istu plazu 10-15 dana,pa kako im nije neugodno,,, drugi dan doci i gledas sto si ostavila za sobom jucer,,,,,od vrecica,boca,, kore od lubenice,casice od jogurta,casice od kave,maramice od hrane itd....Kako nije neugodno ,,vidis da stoji,a ti si ga jucer ostavila....Ne mogu to razumiti da si Bog....vjerujem da je bilo nezgodno ali nije bilo namjerno kao ovo što opisujem u početku teme
koliko puta sam tako znala čuti kako ljudi zaspu i hrču, bilo je smiješno i simpatično
To bre da ostali nerazume kad pričaju o bezobrazni stvarimaNe znam,ali ove Bolan svake godine se parkiraju na isto misto pa sam ih zapamtila zadnje 4g...Nije mi jasno cemu se praviti da si nesto sto nisi ili pricaj svoj jezik sve ili pricaj taj usrani Njemacki,a ne pravis se pametan pa spikas jedan jezik ,a kad treba galamiti i psovati udri Bosanski.. Cemu to preseravanje ja to ne kuzom i ne volim.....Budi sto jesi i ne srami se svoga sad da je najgore...
Puhanje nosa ono dva prsta pa na stranu ššššicImaj milosti, pa takvih svuda ima. Ufffff.