Doživljaji s plaže

mačka zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
85.557
Potaknuta naslovima u medijima o raznim doživljajima s plaže otvaram ovu temu.
Linkovi:
https://www.zagreb.info/zagrebacke-...o-doci-i-malo-kugu-prosirit-nema-veze/648747/

1722782430115.png

drugi naslov https://www.zagreb.info/zagrebacke-...ara-pa-to-se-radi-u-svoja-cetiri-zida/648715/

1722782538324.png

Dakle pitanje glasi, jeste li doživjeli ovakve ili nekakve slične situacije na odmoru :ceka:
Odmah da preveniram gluposti molim da se izostavi nacionalna pripadnost ljudi koje opisujete, ovdje to nije poanta nego diskusija što sve ljudima općenito neće pasti na um :lol:

Uzasno je biti na plazi 7 i 8 mj vidim svakog dana,to dolaze familije cile,a smeca za njina ostaje za popizditi,ne kuzim kako ih nije sramota to sto rade.
Nema cega nema po plazi di sam ja,tocno mi se gadi prilaziti moru.Jos uvik nisam bila na moru niti prst umocila a ispred nosa mi je..

Joj da je problem nokte sto sisaju lipa moja, sok je i strasno kad vidis kakicu po moru kako pluta ima da ti dusa izađe na nos,nekad sam se znala pitati pa majku mu hebem kako mogu biti ljudi tako zaostali,tupi,necisti itd....Sve u svemu mi koji zivimo pokraj mora nagledamo se svega i naslusamo.

Najace su mi ove iz Bosne i to sve,,,,Rade u Njemackoj kad nekoga ogovaraju prica se Njemacki polagano fino,ocito misle da samo one znaju taj jezik,da smo mi divljaci da nista ne znmo,a kad im dica nesto naprave sto ne treba,,,, eeee kresu na Bosanskom sve u 16 😅🤣😅 strasno sto se izvodi....

Joj da je problem nokte sto sisaju lipa moja, sok je i strasno kad vidis kakicu po moru kako pluta ima da ti dusa izađe na nos,nekad sam se znala pitati pa majku mu hebem kako mogu biti ljudi tako zaostali,tupi,necisti itd....Sve u svemu mi koji zivimo pokraj mora nagledamo se svega i naslusamo.

Najace su mi ove iz Bosne i to sve,,,,Rade u Njemackoj kad nekoga ogovaraju prica se Njemacki polagano fino,ocito misle da samo one znaju taj jezik,da smo mi divljaci da nista ne znmo,a kad im dica nesto naprave sto ne treba,,,, eeee kresu na Bosanskom sve u 16 😅🤣😅 strasno sto se izvodi....
To ti je nekakva kuceca zica u ljudima, vole da obelezavaju teritoriju. Jos kad se lepo udruze, pa svako sa svoje strane krene, osecas se opkoljena ostacima piletime, noktima i plutajucim objektima 😒

Potaknuta naslovima u medijima o raznim doživljajima s plaže otvaram ovu temu.
Linkovi:
https://www.zagreb.info/zagrebacke-...o-doci-i-malo-kugu-prosirit-nema-veze/648747/

Pogledajte prilog 1589034

drugi naslov https://www.zagreb.info/zagrebacke-...ara-pa-to-se-radi-u-svoja-cetiri-zida/648715/

Pogledajte prilog 1589035

Dakle pitanje glasi, jeste li doživjeli ovakve ili nekakve slične situacije na odmoru :ceka:
Odmah da preveniram gluposti molim da se izostavi nacionalna pripadnost ljudi koje opisujete, ovdje to nije poanta nego diskusija što sve ljudima općenito neće pasti na um :lol:
Из описа видим да су ово неке камените плаже. Ја преферирам пешчане, на којима могу да идем бос (мада уме песак да се угреје да не можеш да ходаш по њему, али онда приђеш ближе води) :D

Uzasno je biti na plazi 7 i 8 mj vidim svakog dana,to dolaze familije cile,a smeca za njina ostaje za popizditi,ne kuzim kako ih nije sramota to sto rade.
Nema cega nema po plazi di sam ja,tocno mi se gadi prilaziti moru.Jos uvik nisam bila na moru niti prst umocila a ispred nosa mi je..
:fdlan: kako izdržiš da se ne odeš isplivati, ne trebaš ležati na plaži ako ti je tako blizu da odeš, otplivaš i pobjegneš doma :zkez:

mislim da je najstrašnije što sam vidjela kašljanje, pljuvanje i iskašljavanje po plaži, oko ručnika, puhanje nosa onako bez maramice :fdlan: pa sve na pod

Kroati ispusili sezonu pa sad gosti ne valjaju 🤡
sa kunama si mogao zavaljati turista jer nije bilo osjećaja koliko šta točno košta a nije baš da su sa računarima hodali po trgovačkim centrima, kafićima, restoranima...ovako nema preračunavanja imaju odličan uvid koliko je hrvatska skupa :ok: i nije samo to, još je ok turist, žalosno je šta po hrvatskoj ljudi rade za 700 eura i plaćaju tako skupe cijene :ok:

e pa neka puca po šavovima, počelo je ić sve skupa kvragu :ok:

https://www.dalmacijadanas.hr/apart...zone-u-dalmaciji-405-kuca-nitko-nije-unajmio/

405 kuća u Dalmaciji je prazno​

Samo u Istri ima 467 kuća koje odgovaraju ovoj pretrazi, na Kvarneru 387, a u Dalmaciji 405 kuća. To je 1259 kuća i vila s bazenima, s gotovo 5000 slobodnih soba. Da je riječ o 25 hotela s po 200 soba, to bi jedno od najvećih hrvatskih hotelskih poduzeća učinilo potpuno praznim u vrhuncu sezone.

Međutim, da se radi o hotelima, tamo bi bilo barem 25 menadžera prodaje i marketinga s nekim alatima i znanjem na raspolaganju. Privatnim iznajmljivačima preostaje spuštanje cijena na Airbnbu, moljenje banaka da im produže kredite i nada da će se dogoditi neki novi globalni poremećaj koji bi donio posao na našu obalu.

Nije neka strategija", objavio je Pejović na LinkedInu.

Znači Bosanke su najgore

Znači Bosanke su najgore
Ne znam,ali ove Bolan svake godine se parkiraju na isto misto pa sam ih zapamtila zadnje 4g...Nije mi jasno cemu se praviti da si nesto sto nisi ili pricaj svoj jezik sve ili pricaj taj usrani Njemacki,a ne pravis se pametan pa spikas jedan jezik ,a kad treba galamiti i psovati udri Bosanski.. Cemu to preseravanje ja to ne kuzom i ne volim.....Budi sto jesi i ne srami se svoga sad da je najgore...

Back