DOWNLOAD

Amorall

Zainteresovan član
Poruka
194
Imam brzinu download-a oko 1 MB i skida i do 1000 kb/s . Jedna od stvari koje ne mogu da skontam kako to da kad nesto ne skidam preko torrenta vec preko browsera skida sta mislite koliko ? Najvise 60 Kb/s ?
Zanima me kako je to moguce, da trenutno ne kazem da skida 30 kb/s -.- .:dontunderstand:

Mislim da to nema veze ja znam sve kriterijume kako se konekcija gubi ako se nesto otvori to oke ,ali ja nista nisam otvorio ,a slusam video na 1080p na youtube-u ,mislim tolika mi je brzina.
Sada ne slusam nista i konkretno skida 30 kb/s. Ne razumem. Da napomenem da imam waireless net koji je stabilan.

Nije isto megabit i megabajt.Evo 8 bita je 1 bajt što znači da imaš konekciju brzine 8 mbps skidaćeti se maximalnom brzinom od 1 megabajt po sekundi(u vrh glave).E ti imaš 1mbps što znači najviše 125 kilobajta po sekundi!! E sad možda windows skida nešto za sebe i kasnije updejtuje!!

Sta si ti lebati ovde napisao? Imas 7.2megbita skidas 150kbps brizna ti je 2mbps a skidas nesto 1mbps.

Ahahahhaahhahahahahahahahaha :D

@Pokretac teme, ja imam 10 mega bita, i sta mislis koliko mi skida kada skidam nesto sa rapida ? Pa 30 kb/s, zasto pa zato sto je rapid ogracinicio brzinu i mozes imati link od giga bit al dzaba skidace ti 30 po sekundi ;)

Tako da nadam se da razumes da ne zavisi samo koliko ti imas brz net nego koliko je strana sa koje skidas zagusena od brojnjih skidanja pa ne moze da izvuce max ili koliko su ogranicili da mozes max da skidas.

Back