DOWNLOAD

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li je neko pomenuo ali, evo par sajtova koje ja koristim.

projectw.org
warez-bb.org
netmasterz.net
taringa.net
bunalti.com
mediaportal.ru

A torrenti, pa ruska sila naravno ;)

torrents.ru

I demonoid ponekad ( ali realno, u poredjenju sa ruskim torrentom demonoid je smesan ).

A ako nesto nema na ovim sajtovima, google je uvek tu ;)

Treba mi muzika iz serije SA POCETKA, znam da ima tema na forumu o ovome, nasao sam ali nemogu da nadjem pesmu koju trazim, skinuo sam nesto ali to nije to. Moze li mi neko dati link ka toj pesmi samo ???

a meni treba road to salina soundtrack, na kome sviraju steele, reeves i brigham (iz benda clinic). poznata je pesma the chase sa tog ost-a, verovatno ste čuli..

a meni treba road to salina soundtrack iz Kill BilL 2

Ako sam dobro razumeo, ovako je trebalo da glasi tvoj zahtev, jel'??
Kod:
http://www.donnaslut.com/mp3/(donnaslut.com)%20Christophe%20-%20Sunny%20Road%20To%20Salina.mp3

Malo je slabije jačine zvuk, ali 10db Mix Master reši očas posla.

Poslednja izmena:
Kanda Kodza i Nebojsa-9ti zivot
Novi im je album,ne znam da l' ima negde da se skine:sad2:? Poklanjam dusu onom ko mi ga nadje!:sad2:
Pošto je album tek izišao, davanje duše će morati pričekati onoga ko ga kupi (trenutno, jedino u prodavnicama PGP-a), ripuje i okači neđe!!

U medŽu vremenu, ako ti nešto od ovoga ...
Bicu Dobro, Child, E, Final Call, Glow I Light, Gnu, I Become, Izlazim, Life, Manitua Mi Ii, Mediteran, Nightmare (Lkj School), Operate, Pak (Fight Back), Priroda, Procice I Njihovo, Right Direction, Righteous, S.A.T. , Safl, Shaft, Staro Za Novo, Stastopojo, Takin Care, True Stuff, Ahead There, Danas Nebo Silazi U Grad, Demons, Every Nation (Sunset Mix), Every Nation, Hallellujah (Hr-S School), Kad Ozivimo, Najsvetliji Dan, Plase Decake, Polako, Ton Po Ton.
....reci!!

Pošto je album tek izišao, davanje duše će morati pričekati onoga ko ga kupi (trenutno, jedino u prodavnicama PGP-a), ripuje i okači neđe!!

U medŽu vremenu, ako ti nešto od ovoga ...
Bicu Dobro, Child, E, Final Call, Glow I Light, Gnu, I Become, Izlazim, Life, Manitua Mi Ii, Mediteran, Nightmare (Lkj School), Operate, Pak (Fight Back), Priroda, Procice I Njihovo, Right Direction, Righteous, S.A.T. , Safl, Shaft, Staro Za Novo, Stastopojo, Takin Care, True Stuff, Ahead There, Danas Nebo Silazi U Grad, Demons, Every Nation (Sunset Mix), Every Nation, Hallellujah (Hr-S School), Kad Ozivimo, Najsvetliji Dan, Plase Decake, Polako, Ton Po Ton.
....reci!!
E 'bem mu pirate!Ni oni vise ne rade svoj pos'o kako treba:lol:
E ako ga nema jos 4 dana kupujem ga..nego nisam navikla da dajem kintu na ziku,a i sad na pocetku je sigurno skuplji nesto:neutral: Imam sve ostale,al' 'fala puno!:) Ako moze samo Zenzile da mi se isceprta?!:) i bicu zdusna sva 4 dana:)

E 'bem mu pirate!Ni oni vise ne rade svoj pos'o kako treba:lol:
E ako ga nema jos 4 dana kupujem ga..nego nisam navikla da dajem kintu na ziku,a i sad na pocetku je sigurno skuplji nesto:neutral: Imam sve ostale,al' 'fala puno!:) Ako moze samo Zenzile da mi se isceprta?!:) i bicu zdusna sva 4 dana:)

Zar je puno 200-300 dindži za spasenje jedne duše :lol::lol::lol:??

Ha ha:lol:pa mislis nije vise? Ja mislim da nije ispod 600... ja sam sirota dusa:lol: Ma ne verujem da je tako za dz...hm..ako si upravu ustajem iz ovog momenta i odoh u Mamut!:klap:Valjda tamo ima da se kupi:neutral:

Back