Download-ovanje muzike?

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo, moras da se registrujes na sajtu da bih mogao da skidas MP3
Ти обожаваш да цитираш самог себе колико видим, или си само нарцисоидан тип?!

Не би било лоше да понекад употребиш и дугме "ИЗМЕНИ", кад хоћеш још нешто да додаш у пост који си претходно већ послао. ;)

Nekada sam skidao muziku sa yoump3.info skinem pesmu koja mi odgovara i normalno slusam preko winampa ali sad nema one ikonice kad zavrsim skidanje, u cemu je problem i kako ga resiti.Mogu ja pesmu da cujem preko windovs media player ali ne mogu da je prebacim na cd ili sl.Na koji nacin da resim problem?

Nekada sam koristio yoump3.info za skidanje muzike i kad skinem trazenu pjesmu pojavi mi se ikonica za doticnu pesmu sa onom oznakom winampa medjutim sad kada sam pokusao nema vise te ikonice nego neka druga ikonica,moje pitanje je kako sad tu pjesmu da prebacim recimo na cd ili sl.to sad nemogu kao nekad sto je islo normalno sa winampom

Nekada sam koristio yoump3.info za skidanje muzike i kad skinem trazenu pjesmu pojavi mi se ikonica za doticnu pesmu sa onom oznakom winampa medjutim sad kada sam pokusao nema vise te ikonice nego neka druga ikonica,moje pitanje je kako sad tu pjesmu da prebacim recimo na cd ili sl.to sad nemogu kao nekad sto je islo normalno sa winampom
То што нема иконицу Winampa је зато што га је неки други програм преузео као "file association"... а на CD пребацујеш сасвим нормално из програма којим режеш дискове (или пак и из самог Windowsa), не знам зашто си то морао да радиш из Winampa?

Pošto ne nalazim temu, koja se odnosi baš za ovo sto cu da pitam, valjda moderatori nece da se ljute, ili ako vec ima, neka prebace post tamo...Elem, vidim da komentarisete skidanje muzikice. Ja imam problem, sa programom DVDVideoSoftFreeStudio. Sve je do pre neki dan savrseno funkcionisalo. I odjednom nece. Evo, u cemu je problem. Nadjem spot na you tube koji hocu, prekopiram link. KLiknem copy. POkrenem DVDVideoSoft. Idem opcija Internet, pa you tube downloads, zatim free you tube to mp3 converter, deni klik paste, on prepozna sta je u pitanju, stavi naslov i kada kliknem na dowload (i po starom fino krene da skida pesmicu i da je konvertuje u mp3), on sada koju god pesmu hocu da skinem izbacuje odmah prozorce i crveno pise: link does not contain a video, to je jedan prozor a na tom prozoru se opet pojavi drugo prozorce gde pise : the program did not download some links. Downloading is comleted. Do you want to find a solution? (yes, no, cancel). Nemojte da se ljutite sto sam ovako detaljno izlozila problem, jer se ne razumem u to, pa sam zato tako napisala da Vi ljudi os struke mozete videti u cemu je stvar. Bilo kakav savet, sta treba raditi, neki link ili pomoc ce mi znaciti. Hvala Vam puno na pomoci unapred, kao i na odvojenom vremenu.

Poslednja izmena:
Nema na čemu Medena.;)

Nego, otkud ti tolika reputacija?:think:

Tolika reputacijica? Kolika? :) Šalim se , malkice. :cmok2: Verovatno, jer sam prepoznatljiva, jer ja sam da kažem stari član, koji je vec oko 2.godine na Forumu. Sada sam *Medena*, to je nalog nov, dok me ostali članovi znaju kao korisnicu sunasceJeca (nalog stari, u postupku gasenja), pa zato i reputacijice pretpostavljam, jer sam neko ko nije tu nov clan da kazem.Cak i na tom starom nalogu, imam rep.moc tek hiljadu i nesto na cetiri hiljade postova, tako da protekcija u mom slucaju sto se reputacija tice, kao sto vidis nije, vec zaista od ljudi koji vole sta ja pisem a ne reda radi. :) :cmok2:

Fox ti si moj čovjek. To je najbolji sajt za mp3.:cool:

Neznam sta bih bez nje,jeste malo nabacana i neki linkovi ne rade ali nema strane pesme koju nisam nasao,bez obzira na godinu i zanr,moze i da se preslusa,skine,viidm info pesme,kakvog je kvaliteta,ma pcelica rules

images

Back