3d0
Zainteresovan član
- Poruka
- 140

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brw... aj nek neko postawi sajt na kome mogu da ga skinem!!
![]()
Sta nemozes skinuti,skinucu ti ja....Eljudi jel su ukinuli downloadowanje muzike sa netta... neke strane pesme se nemogu skinuti!
Uzas!![]()
Ubicu seeeee...![]()
![]()
![]()
Tema je bas glupa brate postoje bezbroj programa koji skidaju sa youtuba a neki i posdeuju converter u mp3 formata evo ti takav jedan Any Video Converter.
Ти обожаваш да цитираш самог себе колико видим, или си само нарцисоидан тип?!Samo, moras da se registrujes na sajtu da bih mogao da skidas MP3
То што нема иконицу Winampa је зато што га је неки други програм преузео као "file association"... а на CD пребацујеш сасвим нормално из програма којим режеш дискове (или пак и из самог Windowsa), не знам зашто си то морао да радиш из Winampa?Nekada sam koristio yoump3.info za skidanje muzike i kad skinem trazenu pjesmu pojavi mi se ikonica za doticnu pesmu sa onom oznakom winampa medjutim sad kada sam pokusao nema vise te ikonice nego neka druga ikonica,moje pitanje je kako sad tu pjesmu da prebacim recimo na cd ili sl.to sad nemogu kao nekad sto je islo normalno sa winampom
laewo youtube downloader odličan za skidanje.....................
HvaJa najlepše na objasnjenju i savetu. Hvala puno.Fox ti si moj čovjek. To je najbolji sajt za mp3.
@*Medena*
Moguće da je problem u tome što YT ponekad vrši neke promjene na sajtu, i programi za skidanje videa moraju da se update-uju, jer se linkovi mijenjaju. Pokušaj instalirati poslednju verziju tog programa što koristiš.
Nema na čemu Medena.![]()
Nego, otkud ti tolika reputacija?![]()
Fox ti si moj čovjek. To je najbolji sajt za mp3.![]()