Doviđenja!

• Začetnik teme Začetnik teme MMMD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

MMMD

Zainteresovan član
Poruka
296
Novi Sad, Beograd - Predsednik SPS Ivica Dačić, u prilično burnom obraćanju novinarima, izjavio je da postoji velika konfuzija oko formiranja Vlade Srbije i za to optužio DS i naprednjake. „Što mene pitate zbog čega se ne formira vlada? Pa, neka je formiraju bez mene, šta me briga! Zašto bih ja ušao u vladu u kojoj će neko sutra da kaže da mora da se prihvati sve što traži EU? Ili u vladu koja je potpuno protiv pregovora sa EU?“, rekao je Dačić u Novom Sadu.

http://www.danas.rs/danasrs/politika/dovidjenja.56.html?news_id=242253

Novi Sad, Beograd - Predsednik SPS Ivica Dačić, u prilično burnom obraćanju novinarima, izjavio je da postoji velika konfuzija oko formiranja Vlade Srbije i za to optužio DS i naprednjake. „Što mene pitate zbog čega se ne formira vlada? Pa, neka je formiraju bez mene, šta me briga! Zašto bih ja ušao u vladu u kojoj će neko sutra da kaže da mora da se prihvati sve što traži EU? Ili u vladu koja je potpuno protiv pregovora sa EU?“, rekao je Dačić u Novom Sadu.

Dačić je vrlo inteligentan političar.Sa ovim ograđivanjem od neulaska u EU po svaku cenu, je počeo još prošle godine,a sada nastavlja u istom kursu,dok demokratski blok i dalja lupa u istu šerpu u koju više niko ne veruje,ili ga naprosto nije briga.

Poslednja izmena:
Ovako se ponaša pobednik na izborima.

политикант...Вучић му ни не нуди Владу или ако му нуди даје му да буде неко лево сметало а зна да ако направи Владу са Тадићем да неће трајати ни 6 месеци јер стижу на наплату сва гомна која су заједно изасрали поиследње 4 године...зато сад пихтија виче *кисело грожђе*...свестан је да могу лако да се десе нови избори па се дао у предизборни маркетинг....

Чуј гемишта,
тео би да се ебе и да остане невин?

Ја сам кренула да обожавам Дачића управо јер износи истину и нема длаке на језику .Свака част Ивице ти ћеш бити председник за пар година а можда и пре .

Ја сам кренула да обожавам Дачића управо јер износи истину и нема длаке на језику .Свака част Ивице ти ћеш бити председник за пар година а можда и пре .

Vrlo lako se može desiti i da postane premijer i to još ove godine,ako se koalicija SNS-SPS ostvari.Tako da mu niža funkcija predsednika neće ni biti potrebna :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back