Dotrajalo kume ! Dosta je svega !

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
Nekako sve vise cujem price muskaraca koji vise nemaju snage i volje i zivaca da se bave devojkama.
Izmore se, zasite, nema vise elana, stignu do 30 godina i to ti je sto ti je. Bataljuju ljubavisanje ili trcanje za nekom kako mnogi imaju obicaj da kazu.

Mozda je slicno i sa nekim zenama.

Sta mislite o svemu tome?

Poslednja izmena:
Nekako sve vise cujem price muskaraca koji vise nemaju snage i volje i zivaca da se bave devojkama.
Izmore se, zasite, nema vise elana, stignu do 30 godina i to ti je sto ti je. Bataljuju ljubavisanje ili trcanje za nekom kako mnogi imaju obicaj da kazu.

Pa to mu dodje nekako normalno sa ljudskim razvojem. Kako starimo tako nam je potreban neki novi nacin komunikacije i novi nacin iskazivanja nasih zelja i potreba .Vazi za zene i za muskarce .

Rec je o tome da mladji ljudi imaju vise ideala i uverenja da ce biti bolje, da ce naci adekvatnu devojku, imaju vise i vremena. Kada se kasnije zaposle ako se zaposle naravno, manje imaju vremena , vise obaveza a shvatice da se u drustvu nista ne menja vec da je sve gore. To nema vise veze sa parama, ekonomijom i to ce vreme pokazati.
Da je kod nas standard isti kao i u Svajcarskoj, nista ne bi bilo bolje sto se tice ljudi.
Vrednosti koje su kod nas na ceni, mislim da su samo u Srbiji ovako visoko kotirane .

Nema to uvek veze sa godinama.Nekome je dovoljno da se par puta razocara i da digne ruke i od zena i od jurcanja za njima a neko ih i u sedamdesetim jurca.
Muskarci se dele u dve grupe: oni koji prolaze kod zena i oni koji ne prolaze.Ovi drugi mogu i zvezde sa neba da im skidaju nista im ne vredi.Oni koji prolaze mogu biti i najveci go*nari i opet ce prolaziti.

ma ja sam oduvek bio takav al sad dibidus
zene su krive smori te njihova glupost
nemas vise snage da se rves sa azdajama
i onda qurcobolja klasika

Naravno.
Mi danas se zabavljamo, izlazimo, proveravamo...
Zatim, devojka za izalzak, proveravanje za vezu, devojka za ..khm, devojka za zeniti :lol:

To je pre 1.veka nije postojalo. A nekako je i vestacki :aha:... ti neki sabloni.

Naviknu ljudi na samocu jednostavno, a i posle tridesete mozda to ide malo teze.
Neki veci deo ili je u braku, razveden, razocaran, ogorcen.

A i samoca sa sobom nosi slobodu, gledas tvoje prijatelje, nema kafana, ili do 9-10 sati, jedno pice, posle toga kuci, deca, zena, nema.
Moras sa zenom i decom na letovanje, kod taste, kad te tast zove da pomognes, ti odes, uz osmeh na licu, iako ti se ne radi, ali familija ste ipak.
Plus ovi u braku znaju i da kukaju malo, zena ne da, zvoca, pije krv.

Onda covek kaze sebi "ma sta ce mi to u zivotu, ne treba mi, ne mogu ja to da trpim, oni su blesavi kad trpe". A realno, u vezi se uvek mora zrtvovati odredjeni deo individualnosti i slobode.
Ekstremni primer, ali nema striptiz bar, kafana do 6, kocka, igranje PES-a 2015 na Sony-ju tri dana da se ne javis zeni / devojci.

Ajde brak, to je ozbiljan korak, ali ovako, neka stalna veza, ko ce da razbija rutinu, da se cima, zeza, da trpi nekog, smeje se kad mu nije do smejanja, i zrtvuje svoju individualnost i slobodu.
Cak i da nadje neku devojku, ako nece da je trpi, da ne ulazim u ono da devojke biraju, a muskarci manje-vise moraju da se povinuju, nece bas lako sa 30-40+ da nadje neku novu, osim ako nije neki smeker/zenskaros, a i za takve se lepe obicno teske sponzoraje.

Kad si mlad i lakse je, izadjes, pun grad, znas ljude, mladi nemaju druge preokupacije nego da traze partnere, sa 30-40 sve je to teze. Nemas ni volju da izlazis, ni da se bakces sa zenama, sve ti deluju isto, zahtevne, razmazene, cekaju nekog princa na konju, a ti neces da glumis princa samo da ne bi bio sam.
Naucis da volis svoj individualizam i slobodu.

E sad, sta je bolje, proziveti ceo zivot u samoci, ili imati neki brak, gde moras dati deo svoje individualnosti, zarad ljubavi, srece ili cega vec, pitanje je.

pda secam se ovih meni poznatih lepotana zverova kakvi su to potencijali bili pre deset dina, a danas
kada ih sretnem isisan zivot iz njih ofucano vibrirayu i telesnobzvzz izgledaju
ondak saznam prodali ih prijatelji, ex ljubavnice familijarne probleme necemopominjati tusubili i ostali
shta reci pogreshni izbori ih nisu uchinili jachim, lepshim uostalom pa ko se u zlu ikada oplemeniyo
i tako ranjeni i olupani bauljaju
krajnje neinspirativno

pda secam se ovih meni poznatih lepotana zverova kakvi su to potencijali bili pre deset dina, a danas
kada ih sretnem isisan zivot iz njih ofucano vibrirayu i telesnobzvzz izgledaju
ondak saznam prodali ih prijatelji, ex ljubavnice familijarne probleme necemopominjati tusubili i ostali
shta reci pogreshni izbori ih nisu uchinili jachim, lepshim uostalom pa ko se u zlu ikada oplemeniyo
i tako ranjeni i olupani bauljaju
krajnje neinspirativno

Dzaba svo busanje u prsa ako se ne koristi mozak.

Cini ti se Hiro. Kad obrnes igricu na brutal nemas potrebe da je vise ikad igras.

kad se uvalis u neke prljave sado mazo odnose sta
pa to je epidemija koliko vidim

pa sta znam desavalo mi se da sebe tako ljisovski otpishem i onda se pojavi neko, nije mozda bas neko koga bih htela ali bude nekakva pojava i jos je ne mozes ignorisati

je l su i vas zahvatili p sado mazo odnosi mislim da su mene
je l to kao neka sekta : )

e dobro mora malo misli da sredim

Poslednja izmena:
Kolko razumem, nisu se nešto ni bavili devojkama već jurenjem za istim, a to ume da smori čoveka, pogotovu kad si glup pa se potrošiš na one koje nikako da prestanu da beže od tebe.

Ne znam ko to jos radi, da juri za jednom istom ne znam koliko?:eek:
To je meni totalno OUT.
Ako vec juris, juri za svakom. Onda neces omanuti i ostati bez snoske pa da si Kvazimodo.

Ne znam ko to jos radi, da juri za jednom istom ne znam koliko?:eek:
To je meni totalno OUT.
Ako vec juris, juri za svakom. Onda neces omanuti i ostati bez snoske pa da si Kvazimodo.

Ne slazem se.
Ne zelim da glumim neki ponos i karakter ali moje misljenje je da samo muskarac bez trunke samopostovanja moze da juri svaku samo da bi se s' vremena na vreme ocesao o snosku.Pa makar ona bila teski gabor i odron od osobe.
Dzaba ti ta snoska ako ces se spustati toliko nisko da jurcas za kojekakvim fufama i dozvoljavati sebi da te iste vuku za nos i prave od tebe idiota.
Takve muskarce svrstavam u isti kos sa onim high class profi silikonskim kuravelama koje se kresu sa bogatim mamlazima tipa:
2iqgq8.jpg

Ne slazem se.
Ne zelim da glumim neki ponos i karakter ali moje misljenje je da samo muskarac bez trunke samopostovanja moze da juri svaku samo da bi se s' vremena na vreme ocesao o snosku.Pa makar ona bila teski gabor i odron od osobe.
Dzaba ti ta snoska ako ces se spustati toliko nisko da jurcas za kojekakvim fufama i dozvoljavati sebi da te iste vuku za nos i prave od tebe idiota.
Takve muskarce svrstavam u isti kos sa onim high class profi silikonskim kuravelama koje se kresu sa bogatim mamlazima tipa:
Ne mora ni da juri za svakom i ne mora uopste da spusta kriterijume, a opet moze cesto da muva zene.
Licno, ja nikada nisam spustao kriterijume ne znam koliko. Ne moze niko drugi napraviti idiotom coveka vec samo on sam.
Zavisi od izbora, toga koliko njih poznaje ili sto bi se reklo pristupa.
Dalje zavisi i od zelje odnosno toga sta zeli od neke veze. Ne muvaju svi zbog toga da bi se ozenili/udali.
Pa i na ovom forumu se cesto moglo da se procita o tome kako zene pisu o "nocnom iskradanju do frizidera" i "jelu zabranjenog voca".
Tu su kriterijumi cesto drugaciji i cesto se svode samo na fizicki izgled.

Poslednja izmena:
Ne mora ni da juri za svakom i ne mora uopste da spusta kriterijume, a opet moze cesto da muva zene.
Licno, ja nikada nisam spustao kriterijume ne znam koliko. Ne moze niko drugi napraviti idiotom coveka vec samo on sam.
Zavisi od izbora, toga koliko njih poznaje ili sto bi se reklo pristupa.
Dalje zavisi i od zelje odnosno toga sta zeli od neke veze. Ne muvaju svi zbog toga da bi se ozenili/udali.
Pa i na ovom forumu se cesto moglo da se procita o tome kako zene pisu o "nocnom iskradanju do frizidera" i "jelu zabranjenog voca".
Tu su kriterijumi cesto drugaciji i cesto se svode samo na fizicki izgled.

Za ovo u plavoj boji - da,tacno tako.Covek napravi budalu od samog sebe dozvoljavajuci svakakvoj protuvi da ga vuce za nos nebi li se ogrebao za vadzajnu.
Kod muskaraca to tako ide.Drugo su zene.Lako je njima da pricaju o "jelu zabranjenog voca" iz njihove perspektive.Za muskarca vaze druga pravila.Pa i mi sami kazemo "od 10 jedna ce ti dati" a ja bih dodao "ostalih 9 ce napraviti magarca od tebe a od sebe - ribu jer te je izmanipulisala svojom rupicom izmedju nogu".Sad,ko je spreman da prihvati posledice...

Back