Doterivanje

E uvek me zanimalo koliko vremena treba muškarcima da se srede da bi izašli iz kuće a da izgledaju pristojno.:think:

Pa bi pitanje bilo, koliko vam vremena treba da bi se sredili da odete na posao,piće sa društvom ili da se nađete sa nekom ženom?:)

Od tuširanja do izlaska iz kuće:

Za izlazak sa društvom ~ 30-45 min.
Za sudar? ~ barem sat i po xD

ne znam , sve se razvlacim ...ako sam sa nekim drugarom pa smo pred izlazak, pustam muziku ili sam pijan, al znam brate da se posle mene ne ulazi u kupatilo sto od vode a u hodnik stana ili po sobama parfem truje , padanje u nesvest ! a ja trujem na neku zestinu i to je to...:cool:

za posao ce me boli uvo da se spremam,obucem sta je ispeglano...

a za neku curu picanim se kao debil sat vremena da bih na kraju nezadovoljan izasao iz stana i kukao u sebi kako kasnim...

Ja sam prirodno lep tako da nemam potrebu da se preterano doterujem. :p Osim toga,sve planiram na vreme tako da me niko i nista ne moze iznenaditi u smislu da mi je potrebno vreme da nesto obavim na brzinu,jer uvek imam sredjenu odecu za svaku priliku.

Ali konkretno ...

Za brijanje - 2.5 minuta
Nekoliko kapi parfema - 5-10 sekundi
Tusiranje - 10 minuta
Sve ostalo - maksimalno 5 minuta.

Ja sam prirodno lep tako da nemam potrebu da se preterano doterujem. :p Osim toga,sve planiram na vreme tako da me niko i nista ne moze iznenaditi u smislu da mi je potrebno vreme da nesto obavim na brzinu,jer uvek imam sredjenu odecu za svaku priliku.

Ali konkretno ...

Za brijanje - 2.5 minuta
Nekoliko kapi parfema - 5-10 sekundi
Tusiranje - 10 minuta
Sve ostalo - maksimalno 5 minuta.

Koja brzina, svaka cast!
Veliki pozdrav :)

Ma inace to je jedna glupa tradicija da se sredjujemo pre izlaska... sto ne bi mogli da budemo zapusteni, neobrijani, neoprani i tako dalje... cemu svo to spremanje i lickanje kad ce se opet isprljamo i opet i opet i samo gubimo vreme koje mozemo pametnije da istrosimo.

Za poso 10min, mozhda manje? Za posao podrazumeva pranje zuba to je razlika, tj to mi oduzima najvishe vremena u spremanju, za oblachenje mi treba minut, za cheshljanje 0, za miris sekund. U vetjini sluchajeva izlazim za manje od 3minuta. Ok nisam merio al recimo.

Ovako pocinje dan mom decku (u nesrecnim situacijama kad ustajemo u isto vreme).
1. 20 minuta minimum sedi na wc solji
2.15 minuta se tusira
3. brije se itd. jos jedno 15 minuta
Za to vreme ja vilenim, jer mi nikako nije slobodno kupatilo
4. doruckuje jedno 20 min, sve onako usporen
5. da se obuce i uzme sta mu treba, jos jedno 10 minuta, minimum
6. sedenje i blejanje u mrtvu tacku uzimaju jos jedno 10 min (ko zna dokle mu misli stignu)
Ja kad bih to tako radila, morala bih da ustanem u 4...

Od trenutka kad otvorim oči do trenutka kad izađem na vrata.. 15 minuta max, i to sa doručkom (аko ga ne spremam ja već me čeka naravno) :lol:
Brijanje mi nije deo jutarnje rutine, treba mi vremena za pranje zuba, umivanje.. Kako nikad ne nosim pantalone, od garderobe imam samo trenerke, šorceve, majice i slično, uglavnom nemam ni običaj da se presvlačim, u čemu sam kad mi se prispava, tako se bacim na krevet, kada sam u svakodnevnoj gaNderobi tj.. I ujutru spreman :mrgreen: Jednom prlikom su me zvali da hitno odem negde, od kako sam otvorio oči do trenutka kad sam izašao na vrata je prošlo pet sekundi :lol:

Sav sam portabl..

Back