DotA Rules

I da vas pitam nesto.

Preporicite mi iteme za neveorvatnu PASIVNU regeneraciju health-a.
Mogu da budu i skupi i jeftini, samo da su sto jaci.
A za pocetak igre moze i nseto slabije ali mi treba uvek, a ne znam koji su itemi.

brate,ja imam war 3 i igram preko neta,ali Dota je teska i ne mogu da se adaptiram probao sam nekoliko puta da igram i uvek mi kazu da sam noob i dobijem ban,sta ja da radim,kad tek pocinjem da igram i kako da naucim ako me sa svakog hosta banuju :(

ja ne kontam,kako da naucim tu dotu,ovako necu ni da pokusavam,jer je pretesko,mora neko ko je pro da mi objasni...

Skines Ai mapu, malo se ustrebas protiv kompa, posetis recimo http://www.playdota.com/ imas tamo giude-ove za dosta heroja, imas forum sa dosta informacija, gledas malo neke klipove na youtubu. Ako imas nekog druga koji igra dotu malo ti on pojasni neke stvari i tako. Ja vec oko 6 godina igram dotu i mogu da kazem da tek mozda od pre godinu, dve igram ozbiljno i kapiram neke stvari koje pre definitivno nisam. Tako da treba imati dosta iskustva i znati mnogo informacija da bi bio dobar igrac i nemoj da se brines sto si sad noob :)

Inace ako neko ima ekipu za clan war neka mi se javi na gareni, nick mi je Q-Lightn1nG

Eo, igram malopre 2v2, i host sve vreme prica "pliz nemojte livovati" i dodje lik, tri puta ga kill, i on liva :roll:

Mrzim takve likove. Voleo bih da imam blink do njega u tom momentu da ga prebijem ko majmuna, nikada vise u zivotu da ne izadje iz partije...

Ja ne pamtim kad sam zadnji put izasao, jednostavno nema smisla igrati ako ces posle par smrti izaci.

moja stvar lol pa u zivotu nisam video nikoga normalnog da igra 3v3 to samo oni botici sto nisu ni culi za cm i to samo naprimer ap mod pa neki carry heroj riki/mortred/venomancer...:/ gde je bre support jedini ja na celoj gareni igram samo support :s

Back