DotA Rules

Da, zadnja mu rastura. Zato je dobro uzeti mu power treads, i staviti na intelligence, zbog malo mane koje ima.

Isto tako stavis na strength ako imas probleme sa HP, a imas sigurno osim ako nisi uzeo dva bracera. :-)

Zadnja mu trazi dosta mane, a on sa njegovom manom na pocetku je moze baciti maximum dva-tri puta.

Dosta je slab late game, tih 300-400 sto mu skine zadnja kasnije nije nista.. :-) Osim ako neko pokusava da bezi.

Zato early game, gank do mile volje.

Ma sniperova zadnja magija rastura ! Ocete da se skupimo da igramo neki dan ? :P

Naravno.ja sam to napisao u postu.
Nego video sam da moze da se namesti da se heroji krecu pomocu dugmica na tastaturi, dok se mis koristi za bacanje magija.
Video sam da neki likovi tako igraju, pa hocu da i ja probam, ali ne znam kako da namestim pomeranje heroja pomocu dugmica....

e ljudi ja imam problem
Moji omiljeni heroji su Razor,Ursa i Terroblade,e sad kada igram 1vs1 sa drugom on uvek uzme nerubian weavera i ne znam kako da ga pobedim.Molim da mi preporucite nekog heroja i iteme da mi kazete koje da spajam protiv ovog heroja.

Orchid%20Malevolence.gif

Ako Igras sa melee herojem,da mu bacas silence...pa da vidim da bezi...

Traxex(drow),Silencer,Tiny,SandKing,Tidehunter...

Orchid%20Malevolence.gif

Ako Igras sa melee herojem,da mu bacas silence...pa da vidim da bezi...

Traxex(drow),Silencer,Tiny,SandKing,Tidehunter...

Uzmi nagu ... Ucetvorostruci se baci mu mrezu i udri ... To ti je moj predlog ... Mozes i sa blood-om . 1. magija neka ti je uvek na lvl 1 bacis mu je da ne moze da nestane i onda ulta i to je to ja mislim da bi i to uspelo ....

Poslednja izmena:
Takodje dobro bi joj dosla Manta. :D

A sto se tice kretanja preko tastature, ne znam za to. Mozes da gledas mapu tako, ali da pokreces lika.. ne znam.

Magije, itemi u inventory koristim preko tastature, a krecem se preko misa. :-)

I ja se krecem preko misa, ali malo su glupo napravili, ako cemo iskreno...
To je dota..
Bilo bi dobro da heroj moze da se pokrece preko tastature dok mis sluzi za magije...
A i imas razlicite alatke koje mozes da dodad, da bi ti bilo prakticnije igranje dote, pa googluj malo.

ja ne...
Od svih onih alatki otkud ja znam koja sluzi za kretanje heroja po tastu.....
A i nesto mi je dota postala glupa...
Nesto mi ne valja....
Mislim da treba da mnogo prosire mapu i da uvedu vise prostora za iteme, da povecaju level do bar 100, da heroj moze i graditi nesto, da voda i par svojih vojnika pa da partija traje po nekoliko sati a ne sat vremena ili cesto manje.....

DotA zesce smara i ima veoma los efekat na Warcraft modding drustvo. Znate li vi koliko ima boljih i kvalitetnijih mapa od vase DotA-e? DotA samo unistava one toliko bolje mape. Za vecinu ljudi DotA znaci Warcraft. U stvari, cuo sam cak i ovakvu provalu:"I installed DotA with program called Warcraft."
Mislim stvarno...
A opet zaboravih fenomenalne kampanje sa opet fenomenalnom pricom. Mnogo igraca ni ne zna za kampanje.
Ako hocete da vidite sta su prave mape, idite na http://www.hiveworkshop.com/forums/news.php i pogledajte malo odeljak za mape. U stvari, pogledajte ceo sajt. Ja bih vam preporucio i da se registrujete, sto vam daje mogucnost ucesca na stvarno dobrom forumu (ja se jos nisam uclanio, ali planiram). Takodje bi ste mogli pogledati i Tutorials sekciju gde mozete nauciti sve o WC3 moddingu.

e ovako igrao sam ranije dotu preko garene sve je lepo islo i izbrisao sam ceo war zato sto mi je dosadilo ali sad mi se igra dota sve sam instalirao sve radi i kad udjem u garenu i odaberem sobu pojavi se ono loading i samo stoji tako i nista se ne desava zna li neko kako da resim to :dontunderstand:

DotA zesce smara i ima veoma los efekat na Warcraft modding drustvo. Znate li vi koliko ima boljih i kvalitetnijih mapa od vase DotA-e? DotA samo unistava one toliko bolje mape. Za vecinu ljudi DotA znaci Warcraft. U stvari, cuo sam cak i ovakvu provalu:"I installed DotA with program called Warcraft."
Mislim stvarno...
A opet zaboravih fenomenalne kampanje sa opet fenomenalnom pricom. Mnogo igraca ni ne zna za kampanje.
Ako hocete da vidite sta su prave mape, idite na http://www.hiveworkshop.com/forums/news.php i pogledajte malo odeljak za mape. U stvari, pogledajte ceo sajt. Ja bih vam preporucio i da se registrujete, sto vam daje mogucnost ucesca na stvarno dobrom forumu (ja se jos nisam uclanio, ali planiram). Takodje bi ste mogli pogledati i Tutorials sekciju gde mozete nauciti sve o WC3 moddingu.

Zato sto si noob.
Ae sad m'rsh sa ove teme....

od juce sam poceo da igram dotu ali sam pravi noob,znam ono osnovno pojasnite mi kako igram u cemu je fora ja se trudim da imam veci damage ali me odma ubiju i zaostajem u level kad sam ja 3 oni su 8...sakupljam recepte itd ali u cemu je fora da ubijes nekog :dontunderstand: :think:

Sigurno ste cuuli za heroja clinkz-a.
E ovako.Danas sam prvi put igrao sa njim i hocu nesto da SANZNAM.

Video sam da postoji nekakva kombinacija prve i druge magije.

Prva magija je za brzinu napada, dok je druga sa onom specijalnom(vatrenom) strelom koja ispusta veci damage.

Video sam da neki ljudi kad kliknu na prvui magiju(sa brzinom napada) odmah kliknu na drugu tako da em brzo salje strele em salje direktno specijalne streele koje imaju veci damage.

Prva magija
skill-0.gif

Druga magija
skill-1.gif

Da li je neko koristio i Battle Net i Garenu?
Sta je bolje?

U poslednje vreme na B. Netu svaki cas rmk-uju tako da ne moze ljudski da se igra, ili jos gore , pola ih ode, napusti.
Niko ne misli na to da odredjeni ljudi imaju druge obaveze, a ne da svaki cas idu na novi rmk.Bez mozga online ne valja.

Da li je tako i na Gareni?

Back