DotA Rules

ne treba njemu buriza jer moze da ponisti efekat njegove prve magije, bolje da mu kupi butterfly
Za ursu je dobitna kombinacija - Power Treads, 2x Vanguard, Vladimirs Offering, Heart Of Tarasque i The Butterfly (umesto jednog Vanguarda moze jos jedan Heart...). Znaci PRO sam u doti i sta god vam treba slobodno pitajte...

Spirit breaker je najjaci po meni, koga on nabije u drvece tom nema spasa...

Ne postoji najjaci heroj, sem mozda u 1 na 1... U timskoj partiji je bitan spoj heroja. Postoji vise tipova heroja (killer, support, disabler, tank...).

Najbolji hero killer je po meni Gondar - Bounty Hunter (Faceless Void je drugi ako se nabudzi, zbog Bash-a)
Najbolji support je verovatno Purist - Omninight, healuje, usporava protivnike, stit protiv magija, ulti koji svim saigracima i njemu da 1000 armora.
Najbolji disabler je Lion - Demon Witch, stun, hex...
Najbolji tank je verovatno Knight Davion - Dragon Knight, mislim da objasnjenje nije potrebno (drugi je verovatno Centaur).

Mada heroj koji je po meni mozda najznacajniji za tim je Witch Doctor zbog chain stun-a i Maledict-a (mozda i najmocnije magije u doti), ulti mu je samo pomocno sredstvo kao i heal koji je dobar za support...

Ne postoji najjaci heroj, sem mozda u 1 na 1... U timskoj partiji je bitan spoj heroja. Postoji vise tipova heroja (killer, support, disabler, tank...).

Najbolji hero killer je po meni Gondar - Bounty Hunter (Faceless Void je drugi ako se nabudzi, zbog Bash-a)
Najbolji support je verovatno Purist - Omninight, healuje, usporava protivnike, stit protiv magija, ulti koji svim saigracima i njemu da 1000 armora.
Najbolji disabler je Lion - Demon Witch, stun, hex...
Najbolji tank je verovatno Knight Davion - Dragon Knight, mislim da objasnjenje nije potrebno (drugi je verovatno Centaur).

Mada heroj koji je po meni mozda najznacajniji za tim je Witch Doctor zbog chain stun-a i Maledict-a (mozda i najmocnije magije u doti), ulti mu je samo pomocno sredstvo kao i heal koji je dobar za support...

/sign*

s'tim sto ne postoji ni za jednog heroja kako ga tacno treba budziti, sta treba kupovati itd.
Ja npr. igram u igraonici i jedan sam od najboljih tamo, pa me s'vremena na vreme ljudi pitaju e sta ces njemu sklapati itd. itd.
kazem jednom i recicu jos 100 puta.
UVEK BUILD-ujesh heroja u zavisnosti od protivnika, to isto vazi i za magije, ponekad kad imam nekog delikatnog heroja ne uzimam mu prvu magiju uopste dok ne dodjem na lane i vidim sa kim treba da se kidam...<<< samo jedan od mnogih korisnih tipova.

/sign*

s'tim sto ne postoji ni za jednog heroja kako ga tacno treba budziti, sta treba kupovati itd.
Ja npr. igram u igraonici i jedan sam od najboljih tamo, pa me s'vremena na vreme ljudi pitaju e sta ces njemu sklapati itd. itd.
kazem jednom i recicu jos 100 puta.
UVEK BUILD-ujesh heroja u zavisnosti od protivnika, to isto vazi i za magije, ponekad kad imam nekog delikatnog heroja ne uzimam mu prvu magiju uopste dok ne dodjem na lane i vidim sa kim treba da se kidam...<<< samo jedan od mnogih korisnih tipova.
co-signed (isti slucaj i samnom...)

Bas sam danas igrao sa mojim omiljenim herojem Witch Doctor-om i imao score od 19 killova, 5 smrti i 11 asistencija. Treca magija, Maledict je takva prevara... Znaci bacim to i onaj ward, gari pobegne i samo odbrojavam kad ce da umre.

Item list (koje sam imao) Power Treads, Ring Of Basilius, Bracer, Null Talisman, Lothars Edge i Aghanims Scepter.

Ovde ima toliko noobova (no offence) da nemam reci... :D
1.Nepostoji najbolji 1v1 heroj jer uvek ima neko ko moze pobednika da pobedi ovako.Ako uzme int heroja uzmes anti-mage pa mu j**** k***.Ako uzme str heroja uzmes nerubiana sklopis 3-4 blade maila(stakuje se sa 3) ma mu opet j**** k***.Ako uzme Agi range uzmes late gamera ( naix,skeleton,bounty,slardar...) i cekas da prodje 35 min. da mu opet j**** k***.Ukratko vs melle uzmes wivera sa blade mail, vs range uzmes trola THE END
2.Kakva su to s**** o ursi kupis mu vladimira, hart, i boot of travel i zavrsio si posao sta ce ti pa buriza, basher i slicna s****?
3. Cu posle da napisem sad me prsti bole :D

Zavisi od mnogo toga... Uglavnom zavisi od protivnickih heroja i od kojih su sa tobom...
Neki sklapaju mionlir neki satanic,neko oce s & y neko but.Zavisi dosta od igraca...

A jel ima neke logike praviti 2 vanguarda, pa transferovati veci deo strengtha u agility (zato sto vanguard daje HP i sansu za blokiranje dmga)?? I kasnije naravno neki od tih itema...

A jel ima neke logike praviti 2 vanguarda, pa transferovati veci deo strengtha u agility (zato sto vanguard daje HP i sansu za blokiranje dmga)?? I kasnije naravno neki od tih itema...

Ima ali i nema...Morph nije tank a str ne dodaje samo helt.Ako oces jak agi sklopi but.Ako oces oba sklopi s & y.Sanga and Yasha su itemi koji mnogi vole i mnogi mrze....Po meni je to najbolji first iteam za morph(naravno prvo tread)Sto se tice tvog pitanja, da ima neke logike ali ne velike...Ako si dobar farmer shto da ne sklopis heart ako oces str pa da menjas.Morphova drugi spell je dosta jak ali samo ako imas visok agi a ako sklopis 2 vanguarda neces da imas dovoljan str da podrzis taj agi.Zakljucak iz svega ovoga je da ne valja da se sklapa str pa da se menja iz vise razloga...Ali kao sto sam vec rekao sve zavisi od protivnickih heroja
Neznam da li si me najbolje razumeo ali veruj mi znam sta pricam
Aj pozz i srecno :) :ok:

Poslednja izmena:
@jamal99

kad vec sve znas o doti,sta mislis o Stealth Assassinu, N'aix-u i Razor-u

stealth assassin - mnogo mocan heroj kasnije (naravno ako se dobro odigra), smoke screen kao AoE silence i slow, blink strike za jurnjavu i backstab kasnije dodaje previse dmga...

N'aix - vise sam voleo starog (doduse, bio je prejak) ali i ovaj obavlja posao. Heroja sa mnogo helta ubija samo tako (zbog Feast-a), mada po meni on na kraju kada svi budu jaki i imaju iteme ne moze da odluci partiju kao rikimaru...

Razor - dobar je za dmg, ali je mekan i uglavnom ostane takav celu partiju. Fora je da on ubije brze nego sto ubiju njega ili da napada dok protivnici tuku tenka. Zbog njegovog brzog napada (i frenzy-ja) treba mu praviti iteme za bonus dmg kao monkey ili burizu ako ima veliki dmg (od drugih itema), pa cak u nekom slucaju i basher, mada je on dobar samo za dmg dealovanje...

Evo jedna pesma o doti, kanteru i WoW-u
http://www.sendspace.com/file/g9p9rw

pozz,ja igram dotu samo 1 godinu,igram iskljucivo na gareni,nick mi je DAVID_SRB,ko hoce neka me adduje,i samo bi zeleo da vas pitam,sta se sklapa Demon Witch-u,posto mi je on omiljeni heroj,ja mu sklapam,boots of travel,dagon,sceptar,refresher....

Било ког хероја да узмеш користиће за почетак.
За друго питање сам ћеш себи дати одговор када будеш почео да играш.

Back