DOTA ON LAN

Ja nisam siguran da li cu moci u petak.Ako budem tu,tu sam.
MSN je mario_valek@yahoo.com
Vidi se da sam offline [ima nekih koji me smaraju:D],ali sam online,uvek ,tako da mozete da pisete!
A jel ima budnih tamo posle 00:00h ili 01:00h.Celu noc sam aktivan...
Drustvo,vidimo se!

To ti nije MSN, to ti je Yahoo ID
Zapravo,to je e-mail adresa...
npr. yahoo ID za tu e-mail adresu je "mario_valek" (bez navodnika)
;)

kako ti kazhesh... evo sad skidam Yahoo messenger, pa... chucemo se...

EDIT*
pa shto mi ne reche da na MSN messenger-u mozhe da se ubaci Yahoo ID?!
msn je skraćenica za messenger...
Pretpostavljam da si hteo da kažeš da na Hotmail messenger-u (ili Windows Live Messenger-u) možeš da se uloguješ sa Yahoo! account-om...
Da,može...

Zapravo,to je e-mail adresa...
npr. yahoo ID za tu e-mail adresu je "mario_valek" (bez navodnika)
;)

msn je skraćenica za messenger...
Pretpostavljam da si hteo da kažeš da na Hotmail messenger-u (ili Windows Live Messenger-u) možeš da se uloguješ sa Yahoo! account-om...
Da,može...

dobro, de shta cepidlachish, a igracemo sa najnovijim patchom 1.21a skinite ga odavde
P.S.
to su patchevi za Frozen throne
P.S.S.
NE ZABORAVITE VECHERAS... AJ DA SE DOGOVORIMO KO KREIRA HAMACHI MREZHU...

jel mi ko moze pomoci? neznam imam neki problem oko dote skinem najnoviji patch za FT i dotu i stavim dotu u maps udem u igru kliknem na dotu kliknem start game i kako se onaj prozor ide gore i umjesto da pocne mi ulazit u igru prozor se samo varti kao da je odnio ili nemoze uci u dotu...jel zna mozda ko problem? :confused:

Danas sam u igraonici igrao jednu partiju 4 na 4 i izgubio svu zhelju da je igram. Nash tim se satoji od: Dark Seer(ja) , onaj shto menja hp , weavera i venomancera , protiv : bambija (enchantress) , sand kinga , silencera i rikimaru. Mech je izjednachen na pogledu heroja , ali sam igrao sa takvim nubovima da boli glava:mad:. U napad krecu zbijeno i sand king ih razbije ko pich** a meni se deru shto ih ne spashavam ali ne mogu nishta jer sand king ima avatar ( sklopio black king bar ) , ovaj sa Weaverom uvek izlazi sam protiv svih njih i psuje nas ostale. 40min sam uspeo da ne izginem i kada sam ga prvi put poslushao ubili me:-(.
Ja sam imao skor 1-1, weaver 3-8 , onaj shto menja hp 0-7 i venomancer 2-7.

Back