Dosta vise tih DEMOKRATSKIH LAZI Tadica & CO

Mislim da je stvarno doslo vreme da se kaze g-dinu TADICU & CO da je dosta vise bilo LAGANJA SRBSKOG naroda,alo DOSTA VISE i to NE samo od vas vec i od svih OSTALIH koji se predsatvljaju kao SRBI i navodno rade u interesu Srbskog naroda DOSTA!!!
Pa kako vas vise nemrzi ovde na forumu da se raspravljate sa navodnim zutim,plavim,crvenim i sta znam kojim jos bojama necete da izmislite?¿!
JA SAM SRBIN,i za mene je isti SRBIN i onaj iz Krajine i onaj iz R.Srbske i iz Srbije i C.Gore i svi ostali srbi na svetu,pa mi smo SRBI NEMA RAZLIKE Shvatite to vec jednom.
Vi koji ste za Tadica i dizete ga u nebesa "KAKO VAS NIJE SRAMOTA" sto pokusavate narod ovde da zavedete i lazi da propustate i tamo neke dezinformacije da vrsite na SRBSKI narod,na njihovu PATRIOTSKU svest. Kad LAZETE u vezi SSP i da vam je TADIC&CO podpisao priznanje kosmeta pod SIPTARSKOM upravom kako VI onda mozete da objasnite sledece:
1-Francuski Ministar Inostranih Poslova na interviju u Nemacko0j daje izjavu da je Prihvaceno
2-da vam Belgijski ministar takodje daje izjave da je Srbija to podpisala bez Kosmeta
3-Da se danas na sastanku USA-EU-Albanija vodi krajnja dorada plana da Kosmet takodje narednih dana podpise SSP
4-da vam OSCE takodje prihvati promenu imena administracioni prelaz u promenu za GRANICE KOSMETA itd.

Pa zar ima stvarno tolikih UMOBOLNIKA koji misle da je narod u SRBIJI NEPISMEN i da nezna da poveziva 2i2.Od kako IZDAJNICI podpisase taj njihov SSP gore navedene stvari tj promene su se desile do danas a videcemo sta ce se jos desiti narednih dana.
Ako vam je stalo do SRBIJE mislim da je suvisno vise IKAD IKO ovde na ovom forumu da prica o politici vec dajte da vidimo da priocamo kako mozemo da POMOGNEMO SPASU SRBIJE a ne njenom UNISTENJU i to sve ono u stilu jeste-nije-oni su prvi krivi-e ne nego vi itd. dosta je vise prebacivanja odgovornosti.
Svi mi se tu pravite nesto kao PAMETNI,PATRIOTE,OBRAZOVANI itd. super radite nesto na SPASENJU SVOG NARODA,razmisljajte kako da pomognete SRBIJI,HRVATI pa njih za*ole za SRBIJOM isto tako i ostale ne SRBE,pa sta mislite njima je drago ako je SRBIJI DOBRO pa oni ce sve da urade samo da nebudemo bolji od njih.CENITE SVOJU OTADZBINU,VOLITE JE,onako kako i koliko budete VI voleli vasu Otadzbinu i cinili za nju tako ce vam sutra deca zivete i ceniti istu.Pa ako VI budete na nju kukali i omalovazavali je sta mislite kako onda Vi da prenesete na vase dete da je Voli i Ceni,ne ide! Zato urazumite se LJUDI,.alo;pa mi nemamo druge Otadzbine do NASE MILE,DRAGE,LEPE,SRBIJE MAJKE NASE!
Pitajte se pre nego sto legnete koliko VOLITE SRBIJU,dali vam je draza SRBIJA ili saka para €,nema toga,gde god da odete u inostranstvo VI ste uvek stranac isto tako i vase dete,hrana,voda sve se razlikuje,ljudi su drugaciji,i gde god da odete nikad to nece moci da se NI MALO usporedi sa SRBIJOM.
A onda vidite te nase politicare koji UNISTAVAJU SRBIJU,unistavaju nasu BUDUCNOST za njihovu SAKU para €!.

ZIVELA SRBIJA

NAPRED I PODRZI SRBIJU!!! ZIVELA SRBIJA!!!:heart::heart::heart:

Ljudi moji,pa sto VI ovde ko god da kaze da je za SRBIJU odmah mu prilepite ETIKETU SRS.Pa zar nemoze neko da bude za SRBIJU ma da nije ni DS ni DSS ni SRS ni SPS ili tamo neka ...Pa znaci ako ja kazem da sam za NASU SRBIJU da sam za SRBSTVO,PRAVOSLAVLJE, i sve ostale zakone pisane i nepisane koji karakteristisu Svakog SRBINA pa sto bih ja onda bio SRS ili bilo koja ...Pa pogledajte se malo,od koga ste vi nastali,ko su vam i sta su vam bili Roditelji-KOMUNISTI vecinom-a pitajte se onda sta su vam bili Dede i Babe ili jos bolje Pradedovi i Prababe,zasta oni zivese i zasta se oni borise i sta oni sve prezivese u tim svojim zivotima.Pitajte se ZASTA??? pa za vas tj NAS sve koji smo danas ovde.Oni su ginuli i ubijani bili samo zato sto su SRBI i PRAVOSLAVCI ali prevashodno sto su SRBI upamtite to SRBI,svi oni sto misle da treba da se ostavi sa strane SRBIN pa neka se pita STO to nerade ostali sto oni ne ostave svoje nego nama PAMETUJU da MI treba da se odreknemo svoga a ako se ne odreknemo na ja mi smo onda zli Srbi i ti terbaju da NESTANU upravo to DA NESTANU da postanemo sve ali samo NE SRBI.
Nasi politicari SVI brane samo tudje interese i svoje Bankovne racune,ali moj SRBSKI narod NIKO,cak i da stvari budu gore VI SRBI dozvoljavate tim partijama da vas dele na tamo neke ZUTE-PLAVE-CRVENE itd. i VI cete da se delite za njih ha ha ha...pa oni imaju svega u svom Frizideru a sta imate VI,pogledajte svoj NOVCANIK koliko para imate unutra,koliko godina imate,koje OBRAZOVANJE imate,koji vam je san bio kad ste bili klinci sta ste sanjali,STA STE DOZIVELI,nekad ste gledali matore kako se u vezi politicara bla bla bla... a pogledajte se sad VI-nista niste bolji " iz supljeg u prazno"- isto ko i oni i tako vam prolazi VREME,tako vam prolazi BUDUCNOST,svi ste manje vise pod depresijom i nebrigom za nekim SVOJIM DRUSTVENIM NORMALNIM STVARIMA,
DOSTA VISE, to treba da je parola za sve nas DOSTA VISE!!! Dosta vise tih SRBSKIH,EVROPSKIH,RUSKIH i svih ostalih POLITICARA koji sve rade kao NAVODNO ZA NASE DOBRO a mi NESTAJEMO pa ko da mi NEZNAMO STA JE DOBRO ZA NAS,
DOSTA VISE tih laznih UCENJA po SRBIJI,DOSTA VISE tih LAZNIH OBECANJA nasoj OMLADINI i NARODU,DOSTA VISE DA LOPOVI nas RAZJEDINJUJU, ONI ce se izmedju sebe igrati sa nama "ping-ponga" samo onoliko dugo koliko im mi to dozvolimo E pa DOSTA VISE DOSTA.
Zuti bise 8 GODINA na vlasti 8GODINA znate li VI koliko je dete od 8 godina,pa za koga ih bacismo da nam pricaju pa eto ima korupcije,oni poklanjaju VIle i VILE voze neznam kako da nazovem ONE LADJE od 4tockasa jer to nisu automobili nego LADJE,ko i kakve firme ima to ni sami neznaju a koliko para ... o tome da nepricamo! E pa "DOSTA VISE" Ljudi samo je jedno ostalo "SPAS SRBIJE"

ZIVELA SRBIJA

Back