Доста је било страначких подела

alegro...:
Što se radikala tiče ti izgleda nisi neki poznavalac istih, lično preferiram istoriski momenat kada su radikali u parlamentu argumentovano sredili Stjepana Radića, a ovog je to prilično pogodilo jer istina uglavnom boli, ali ko zna taj je znalac!

Što se crvenog vremena tiče, izgleda da tebi i onima koji su ti slični po postovima jedino nedostaje to vreme jer neprestano o njemu pričate!
Ali šta da se radi, tako ste zadojeni i odgojeni u tom vremenu pa imate valjda pravo i na žal za tim vremenima!

Поздрављамо те ми који ћемо умрети за част С Р Б И Ј Е !

Извињавам се ако сам био отсутан када је било неких коментара,
Па и у околним земљама није ништа другачија ситуација.али су сви сложни када је
интерес нације у питању,добро је да се и ми полако уклапамо у ту целину.
Поштујем бога Исуса Христа,волим своју породицу и Браним своју отаџбину!
Србија је наша отаџбина,бранимо њену част и слободу!

Доста странчарења пред нама су дани јединства,нека траје мало,можда се навикнемо или како ови данашњи кажу "навучемо!"Па постанемо зависници!?
Како се неки навуку на црту,неки на ЛСД (то јест ЛДП)можда се ми Срби као скроман народ скроз примимо на слогу и јединство! Никад не реци никад!!!

MAXIMUS !:
Ти ниси чуо да су њему одгризли ногу,или је ово нека слика из ранијег периода,
да није у питању породични албум,нешто ми много јодлујеш!!!!
Маркодажд иде у алпи тити сте!
Ма нека нама маркадажда, док год има неко да поред пута лаје дотле се и зна где је међа! Како се то сада модерно каже црта.Да ли је истина да се и Шунтави црта у силиконској долини,или је можда од када је упознао "девојку из града " чешће код таста у Мрчајевци моје родно село?.Пошто је чувени Шунта био на школовању на ФБИ академији можда је он смислио рецепт Борису како да крије дугоногог препонаша деда Ворка!? Или га крије његов таст ? Па заједно обилазе пропланке и ливаде?!
"ал заволех девојку из града,са уснама ко пупољак руже"

ма незнаш ти о чему ја причам
ти си плитак поток,кратка памет!

Onaj ko moze da protumaci konfuziju u tvojoj glavi, koju tako haticno bacas na tastaturu...........dobije nedelju dana nagradnog boravka u Lazi..... :roll:
Koliko li ti, glasova odjednom cujes u glavi??? :confused:

Поздрављамо те ми који ћемо умрети за част С Р Б И Ј Е !

Svi Srbi kao jedan, misle i deluju!

Živela Srbija!

"Srbija je večna"!

Život za Srbiju, referendum za KiM!"

U YEBOTE.......... :D :D :D :D :D :D :D
hobased191769190519bi7.gif

Od ovolike patetike, pripade mi muka.......... :roll:

MAXIMUS !:
Како се неки навуку на црту,неки на ЛСД (то јест ЛДП)можда се ми Срби као скроман народ скроз примимо на слогу и јединство! Никад не реци никад!!!

A neki povuku crtu, pa zaleci svoju sudbinu naprave onomatopeju SMRK, SMRK

Great Old One:
A neki povuku crtu, pa zaleci svoju sudbinu naprave onomatopeju SMRK, SMRK

Onopatopeja je podražavanje glasova i šumova iz prirode,
a ovaj koji ti navodiš je iz dubine duše ne iz dubine mulja iz koga si ti višecevni izpuzao
već iz dubine duše,šta ti znaš o istoj, tvoja i onako pripada đavolu,ili onom kome si je prodao za šaku srebrenjaka,odgmiži nazad u mulj iz koga si se izpilio šta ti znaš o duši,da nešto znaš nebi tako govorio.
Duh ,vera,duša je ono što nam niko ne može oduzeti!
Dok je u nama svetog duha i naše pravosavne vere, nećemo se crtati sa sotonom i mazati
njegovim bojama,jedino što si u pravu da je crta povučena i to odavno,crta između SRBA
i poturica,vaša sudbina je svima jasna svi ste na crti,i ne skidate se sa nje!Sa srećom!

Back