Ma budi ponosta na sta hoces. Ima vremena naucices. Metode... nemoj ti da pricas o metodama .. paljenje skupstine, revoluciojom na vlast, zapanjena dokumentacia pa se nikad saznati nece ko je pobedio 2000. na izborima niti sa koliko, pljuvacina na svim medijima protiv politickih neistomisljenika, "sablja' koja hapsi 12 000 ljudi a samo 42 popiju krivicnu prijavu itd itd... ali sta ja tebi da pricam, ti si hipnotisana televiziojom i propagandom ... ali ne brinem se ja, opametices se ti kao i mnagi sto su od 2000. to sad.
Usput, izdajnici nisu glasaci vec politicari iz zute stranke, nvo itd itd... nakotilo se od `46. pa do danas.
Mislim,, kako nazvati tadica koji se izvinjava Hrvatima za rat i da stvar bude gora ne trazi da se i oni Srbima izvinu!!? Ej, hrvatima koji su pobili samo na jednom mestu zvanom Jasenovac 750 000 ljudi, skoro sve Srbi a `90-th proterali 500 000 Srba. Pa da je Tadic Srbiju zlatom poplocao (a ustvari je blatom namazao) ne bih z anjega glasao zbog tog diplomastskog skandala.
I ti za takvog glasas i jos je ponosis. Meni je to veoma bedno i zalosno.