Doš'o je i taj dan...

Nemam reči. Ne samo da ne mogu da verujem da mnogo ljudi podržava radikale, već ne mogu da verujem da mnogo ljudi ne želi da izađe na izbore i ne vidi razlog da izađe. Nisam nužno za Tadića i DS, ali danas nema drugog izbora. Na žalost mi stalno imamo situacije u kojima treba samo da biramo manje zlo. Ne mogu da shvatim da neko može da misli da je sve jedno. Kao da nisu svesni da više nije potrebno da izađe više od 50% na izbore. Šta kazati za te ljude?

sad cu temu da citam natenane
al`....

zvoni mi telefon danas oko 12 sati
i veoma prijatan zenski glas se predstavi
"ja sam .... iz.... partije
da li ste danas bili na glasanju?????"

tesko da cu napisati - ono sto sam joj rekla :wink:

oko 17 sati - telefon ponovo zvoni,
podignem slusalicu, prekinuta veza
medjutim.... imam, identifikator, isti broj...

ne mogu da verujem cime se sve sluze.....
Podsećali su te da treba da glasaš, a nisu pominjali za koga da glasaš. A i mene su zvali i danas i pre dve nedelje. I samo su se predstavili imenom, niko tu ne pominje iz koje su stranke. ;)

Da, neko mi je kazao da treba da im se dozvoli da pobede da bi ljudi koji su za njih shvatili koliko je to zlo. :) Glupost. Pa već su bili na vlasti, pokazali su se tu i tamo. Njihovi ne razumeju o čemu im pričamo, vidim i po postovima ovde, pa ne vidim zašto bi se mi žrtvovali zarad prosvetljenja nekakvih ....

Pa i da pominju kakve veze ima. Dajte više ljudi ne ponašajte se kao idioti. Svi sve znamo, osim dece koja su tek počela da gasaju, i reagovanje na predizborne aktivnosti su totalna glupost. Zna se ko šta nudi. Samo neozbiljni idiot može da se brani time što mu neka predizborna igra deluje ovako i onako. Sve je to sa ciljem i ne otkrivajte toplu vodu.

Nemam reči. Ne samo da ne mogu da verujem da mnogo ljudi podržava radikale, već ne mogu da verujem da mnogo ljudi ne želi da izađe na izbore i ne vidi razlog da izađe. Nisam nužno za Tadića i DS, ali danas nema drugog izbora. Na žalost mi stalno imamo situacije u kojima treba samo da biramo manje zlo. Ne mogu da shvatim da neko može da misli da je sve jedno. Kao da nisu svesni da više nije potrebno da izađe više od 50% na izbore. Šta kazati za te ljude?

A ja ne mogu da verujem koliko ljudi glasa za zute. Srecom, radikalima vise raste popularnost. Ne glasmao mi izmedju dva zla vec izmedju Tome=dobar i Tadcca=los. Inace, kad si vec za zute trebalo bi da se zahvalis ljudima sto ne izlaze na izbore jer, veruj mi, to sigurno nisu glasaci koji boluju od zutice.

U srbiji treba doneti zakon da svakomora da izadje na izbore, kao sto je to u Grckoj. U tom slucaju znas kad bi zuti vladali? Nikad....

Ја "спавам за тастатуром" зато што је рачунар уједно и иначе моје "радно место", које ме "'лебом 'рани", тако да ми није тешко да у паузи између озбиљних послова, "свраћам" и овамо.

A,jel?
E vidis ja zbog takvih kao ti koji brane demoNkratiju ne mogu svojoj djeci da priustim hljeb!
Ti na radnom mjestu zujis po forumu,sram da te bude,a ja sa cetvoro djece,svojom diplomom i ko zna koliko sugavih kurseva na koje su me natjerali,citam tvoje suvoparne postove!Nedorecene,nejasne i suvisle uostalom.

Ma budi ponosta na sta hoces. Ima vremena naucices. Metode... nemoj ti da pricas o metodama .. paljenje skupstine, revoluciojom na vlast, zapanjena dokumentacia pa se nikad saznati nece ko je pobedio 2000. na izborima niti sa koliko, pljuvacina na svim medijima protiv politickih neistomisljenika, "sablja' koja hapsi 12 000 ljudi a samo 42 popiju krivicnu prijavu itd itd... ali sta ja tebi da pricam, ti si hipnotisana televiziojom i propagandom ... ali ne brinem se ja, opametices se ti kao i mnagi sto su od 2000. to sad.

Usput, izdajnici nisu glasaci vec politicari iz zute stranke, nvo itd itd... nakotilo se od `46. pa do danas.

Mislim,, kako nazvati tadica koji se izvinjava Hrvatima za rat i da stvar bude gora ne trazi da se i oni Srbima izvinu!!? Ej, hrvatima koji su pobili samo na jednom mestu zvanom Jasenovac 750 000 ljudi, skoro sve Srbi a `90-th proterali 500 000 Srba. Pa da je Tadic Srbiju zlatom poplocao (a ustvari je blatom namazao) ne bih z anjega glasao zbog tog diplomastskog skandala.

I ti za takvog glasas i jos je ponosis. Meni je to veoma bedno i zalosno.

Jes ti onaj mali sto je nosio gajbice i zaradio milione? :shock:

Izvini, nisam te prepoznao mame mi moje!:idea::arrow::oops:

A,jel?
E vidis ja zbog takvih kao ti koji brane demoNkratiju ne mogu svojoj djeci da priustim hljeb!
Ti na radnom mjestu zujis po forumu,sram da te bude,a ja sa cetvoro djece,svojom diplomom i ko zna koliko sugavih kurseva na koje su me natjerali,citam tvoje suvoparne postove!Nedorecene,nejasne i suvisle uostalom.

Nemoj tako. Ona garant mora da hrani pudlicu a one su vrlo zahtevne a posto je mnogo fancy i moderna i svetski zovek daca su fuj :lol:

A ja ne mogu da verujem koliko ljudi glasa za zute. Srecom, radikalima vise raste popularnost. Ne glasmao mi izmedju dva zla vec izmedju Tome=dobar i Tadcca=los. Inace, kad si vec za zute trebalo bi da se zahvalis ljudima sto ne izlaze na izbore jer, veruj mi, to sigurno nisu glasaci koji boluju od zutice.

U srbiji treba doneti zakon da svakomora da izadje na izbore, kao sto je to u Grckoj. U tom slucaju znas kad bi zuti vladali? Nikad....

Pa drago mi je da neko kaže ono što ja nisam htela, a to je da oni koji ne izlaze podržavaju radikale na taj način samo su kukavice, da ne kažem težu reč, pa ne smeju to sebi da priznaju, svojoj savesti. Sa ostalim tvojim razmišljanjima se ne slažem, naravno.

зато ова држава пропада народе јер имате неке људе као ова норма кемпл, којима је једина квалификација у животу чланска карта неке демократске странке. И онда такви друштвени паразити живе на рачун обичних грађана ове земље не радећи ништа или чатујући и сурфујући на радном месту.ж

и није ни чудо што поменута брани демократе јер она у ствари брани своју сопствену егзистенцију и могућност паразитирања на буџету ове државе.

Bravo ,Trećka:D:D:D

A,jel?

Ti ne znas da je danas nedelja, skoro 19.30 h? Nece valjda Norma raditi 24 sata dnevno i vikendom. :shock:

Колико ја капирам, овим темпом излазност ће бити око 70%, што се поклапа са процентом оних који су за ЕУ, али и са процентом оних који су против уласка у НАТО!

Е сад којих 70% је изашло?

nece niko ostati bez glave,prosla je petooktobarska revolucija i prijetnje
Neće, opušteno:roll:
Destruction%20of%20Yugoslavia%20vukovar.jpg

U srbiji treba doneti zakon da svakomora da izadje na izbore, kao sto je to u Grckoj. U tom slucaju znas kad bi zuti vladali? Nikad....[/QUOTE]

Pa, vi radikali ste poznati po tome sto ste najdisciplinovanija glasacka masinerija, kao da vas je neko zacarao, hipnotisao, kao da ste zombiji.
Kad bi DS to imao, oduvao bi vas u istoriju. 8-)

Jes ti onaj mali sto je nosio gajbice i zaradio milione? :shock:

Izvini, nisam te prepoznao mame mi moje!:idea::arrow::oops:

де си краљевчанин ,како је у краљеву под демократама? сјебаше вам целу краљевачку привреду тотално, распродаше све живо , у некадашњем гиганту магнохрому нови газда продаје старе машине у старо гвожђе а нове не купује, жене вам по бутицима, трафикама и хамбургерницама раде за 100 еура месечно, а највише ме је пренеразило од свега кад сам упознао девојку која је радила код кинеза у бутику за 6000 динара месечно . Добре ове демократе за краљево у пм

Back