DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
eh...vi lale ste posebna sorta...bečka škola istureno odeljenje...a mi ovde pusto tursko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Бечу козоеби превладали, све се то офуцало, него ми жао да уведу шеријат у Минхену, а каква су баварска пива!eh...vi lale ste posebna sorta...bečka škola istureno odeljenje...a mi ovde pusto tursko

Јок, претворило се то у конзументе.neće...sve će to jednog dana da deportuju u srbistan
meni eto ostalo još iz detinjstva da posmatram beogradžane kao uzvišene, kao nekako višu vrstu, ljude koji su iznad nas u intelektualnom i kulturnom pogledu
i nisam jedini što je zanimljivo...mnogi ovde tako gledaju
Одрасти човече..
Da, ali recimo ako zivis na poslednjem spratu ili u prizemlju nece ti se odvlacenje toplote uzeti u obzir da se doda rebro vise ili da se racun umanji.Проблем је само што не дају да се искључиш са грејања, тј. дају, али и кад те искључе плаћаш неки накнаду, мислим у висини од 30% редовне цене јер те греју станови око тебе, и греју те цеви које пролазе кроз твој стан (?!?!).
Ето, уместо да они теби плаћају накнаду што њихове цеви пролазе кроз твој стан, ти плаћаш њима...
Odavno se ja grejem na struju i koliko para toliko i muzike. Nemam uopšte razloga da se žalim na centralno grejanje, ali ta filozofija ako ti ne odgovara ti se isključi, loše si izračunao baš nikakvog smisla nema. Ili porediti cene kwh sa cenama u drugim evropskim zemljama, a preskočiti da uporediš i plate i životni standard. Pa i tu smo na samom dnu liste.
Ali u svakom slučaju nemoj da se žališ, ako ti ne odgovara isključi se, gsp ti je skup, nemoj da se voziš, televizijski program ti se ne dopada a ti lepo promeni kanal, zabi se u mišiju rupu i ćuti. Svojevremeno kad je Šešelj imao neku od genijalnih ideja kako izvršiti neke reforme u Beogradu postavilo se pitanje koliko će ljudi moći finansijski da podnesu tu genijalnost, on je baš rekao onako u čudu što ga zamaraju banalnostima, ko neće moći da priušti život u Beogradu nek ide na selo.
eh...vi lale ste posebna sorta...bečka škola istureno odeljenje...a mi ovde pusto tursko

Ono, dodjes u Bg, pa kao tražiš nešto a zemljak ti pomaže: "E ideš gore/dole još tri ulice pa desno..', a nigde gore/dole, sve ravnoto su traume iz detinjstva

Da, ali recimo ako zivis na poslednjem spratu ili u prizemlju nece ti se odvlacenje toplote uzeti u obzir da se doda rebro vise ili da se racun umanji.
Zivela sam tako u prizemnju iznad garaze i kad je jednom dolazilo majstor da ocisti radijator od mulja koji se tako nakuplja u prizemlju zbog cega su radijatori bili hladni, objasni on nama da svake godine moramo da zovemo da nam se ociste radijatori jer jedino tako mozemo da ugrejemo stan priblizno kao komsije iznad nas. Kad sam sledece godine zvala zena koja se javila na centrali drzala me za ludaka koji je uznemirava iz ciste dosade. Kao aj sad da celom gradu krenu da ciste radijatore, je l to ja tako zamisljam!? Nista mi nije vredelo da se pozivam na reci njihovih majstora. Njihovo je da obezbede 18°C, ako ima toliko dovidjenja.
A druga stvar ima ljudi koji su relativno skoro uveli tek centralno grejanje, kao kod moje tetke u zgradi, za to zadovoljstvo platili par hiljada evra, ko se kako snasao, nije bas da su se svakom te pare nasle u slamarici i taman se otarasili TA peci, da bi se ispostavilo da to i nije bio neki potez.
I opet sto se zalis... I tako za svaku mogucu stvar u zemlji i sve se vise mulja u svakom segmentu.
meni eto ostalo još iz detinjstva da posmatram beogradžane kao uzvišene, kao nekako višu vrstu, ljude koji su iznad nas u intelektualnom i kulturnom pogledu
i nisam jedini što je zanimljivo...mnogi ovde tako gledaju
ljudi ne kontaju da zivot u stanu i zivot u kuci nije isto i sve ima dobre i lopse strane. ja licno bih pre birala kucu, takav mi je temperament..ali, kuca trazi i vise para, sto me trenutno sprecava da zivim u kuci. prvo i najbitnije nema komsija nad glavom.
da i nas aristokrate iz prestonice su vise puta uvredili kako zinuCudi me da tema jos nije zatvorena posto vredja "dodjose"

Ono, dodjes u Bg, pa kao tražiš nešto a zemljak ti pomaže: "E ideš gore/dole još tri ulice pa desno..', a nigde gore/dole, sve ravno![]()
Ono, dodjes u Bg, pa kao tražiš nešto a zemljak ti pomaže: "E ideš gore/dole još tri ulice pa desno..', a nigde gore/dole, sve ravno![]()
Sta te bre briga za Beogradjane. Zivi svoj zivot i uzivaj. Cime se ti opterecujes...
- - - - - - - - - -
Ha, po novom ce se zvati Infostan tehnologije jer se ukida gradski Zavod za informatiku i statistiku. DP, spremi se za nove cene jer ovi dobijaju pojacanje.