- Poruka
- 12.866
Kod mene u kraju gledaju kukove za to.kazu, zeni je onolika kolka su joj i usta............a ova bas ima usta ko Lidija Vukicevic.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kod mene u kraju gledaju kukove za to.kazu, zeni je onolika kolka su joj i usta............a ova bas ima usta ko Lidija Vukicevic.
Kod mene u kraju gledaju kukove za to.
ce se prevaris. Cesto je obrnuto.Kod mene u kraju gledaju kukove za to.
Али није одомаћено међу Србима. Могао је дати једном детету традиционално српско име.Pa dobro, Noa je biblijsko ime kao i Gavrilo, Jovan, Petar, Ilija...
Ko kaze da nece biti treceg i deteta Zivorada.Mogli su bar jednom detetu da daju srpsko ime, bem ti takvog Srbina.
ajde sad i ti, a što
Garavi Pantelija ..Mogli su bar jednom detetu da daju srpsko ime, bem ti takvog Srbina.
Njaoooo
Ljubav je birala
Koliko Srba ima srpsko ime?Mogli su bar jednom detetu da daju srpsko ime, bem ti takvog Srbina.
Nisu različitih vera više. Vidiš da su se venčali u pravoslavnoj crkvi.Neka su zivi zdravi ` nisu važni oni ovde vec redovno nametanje kroz medije ovakvih prica koliko vec unazad (albanke `moldavke` ruskinje `) sad su otisli korak dalje od toga
Zašto nam se preko televizije promovisu brakovi izmedju osoba različitih vera sa različitih kontinenata kao nešto čemu se treba diviti` kao poželjni model ponašanja?
Minimum 90% onih koji su imali iole normalne roditelje.Koliko Srba ima srpsko ime?
Ispod 50% ima uopšte slovenska imena. Većina nosi jevrejska i grčka imena.Minimum 90% onih koji su imali iole normalne roditelje.