Zazvoni neko na vratima i vi otvorite vrata kad ono grupa ljudi koja vam kaže da bez objašnjenja krenete sa njima. Kako biste reagovali na takvu jednu novonastalu situaciju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači stanje na gotovs?1. Teško da ću samo tako da otvorim vrata a da ne vidim ko je ispred.
2. Ako su naoružani, naoružavam se i ja.
3. Pitam šta hoće i ne izlazim osim ako nisu neki zvaničnici da to mogu i da potvrde.
4. Ako navaljuju, repetiram oružje i čekam
normalno, neću valjda da izađem "ko budala"Znači stanje na gotovs?![]()
u mladjanim danima je to bilo normalno. dal isli na kampovanje, svirku ili nesto deseto. dosla banda, kidnapovala te pa se vratili kada se vratili.Zazvoni neko na vratima i vi otvorite vrata kad ono grupa ljudi koja vam kaže da bez objašnjenja krenete sa njima. Kako biste reagovali na takvu jednu novonastalu situaciju?
A oni razvale vrata i upadnu sa automatskim puškama?normalno, neću valjda da izađem "ko budala"![]()
pucam dokle mogu.A oni razvale vrata i upadnu sa automatskim puškama?
Ako živiš normalan život, nemaš kriminalni dosije, zašto bi se ovakve stvari dešavale?A oni razvale vrata i upadnu sa automatskim puškama?
I ovde planski.normalno, neću valjda da izađem "ko budala"![]()
nije planski, nasuprot - refleksno ponašanjeI ovde planski.![]()
Pa ne žive svi normalan život, o tome se radi.Ako živiš normalan život, nemaš kriminalni dosije, zašto bi se ovakve stvari dešavale?
Zašto nenapisa u uvodnom postu da se tema odnosi na određenu kategoriju ljudi?Pa ne žive svi normalan život, o tome se radi.
Misliš spontano?nije planski, nasuprot - refleksno ponašanje
zavisi ko je na vratima. AKo je neka zgodna riba, sama, otvaram momentalnoMisliš spontano?
Seks planski, zvono na vratima spontano - repetirano oružje?
I to baš im mita treba,A oni razvale vrata i upadnu sa automatskim puškama?
Ako ti nisi sam, sta onda? Pustis joj ceduljicu ispod vrata sa porukom “svrati sutra, od 12 do 16 sam sam”zavisi ko je na vratima. AKo je neka zgodna riba, sama, otvaram momentalno
ako nisam sam onda pobegnem što pre jer ja "ne tražim djavola"Ako ti nisi sam, sta onda? Pustis joj ceduljicu ispod vrata sa porukom “svrati sutra, od 12 do 16 sam sam”![]()
Kad ne znaju sa kim imaju posla. Ako bi sa njim usli u verbalni kostac na kraju bi sebi pucali u glavuI to baš im mita treba,
Da im objasni kako da reše neku igricu...
Ili da upravljaju drzavom....Kakva im je lista, sve uspesniji od uspesnijih...Kad ne znaju sa kim imaju posla. Ako bi sa njim usli u verbalni kostac na kraju bi sebi pucali u glavu![]()