Досадни "тапкароши"

fanstebre

Veoma poznat
Poruka
10.039
Врв је свако од вас имао или има неког друга који има навику да вас потапше по леђима док нешто причате или да вас загрли али не педдерски већ онако махинално док прича нешто шаљиво углавном..... Смара ли вас то ? Мени је баш бзв да неко свако мало има потребу да те пипка, а има таквих ликова којима је то малтене начин разговора као неко кад мора да млатара рукама док прича тако и ови имају потребу да те пипкају док причају

Врв је свако од вас имао или има неког друга који има навику да вас потапше по леђима док нешто причате или да вас загрли али не педдерски већ онако махинално док прича нешто шаљиво углавном..... Смара ли вас то ? Мени је баш бзв да неко свако мало има потребу да те пипка, а има таквих ликова којима је то малтене начин разговора као неко кад мора да млатара рукама док прича тако и ови имају потребу да те пипкају док причају
te koje pominješ još su i dobri, imaš one koji te dotaknu na isto mesto gde je operisan njihov pokojni član porodice, da ti objasne bolje

Ono sto mene nervira je ljudi koji se cvrsto rukuju sa tobom.

To je smilsjena unapred pripremljena taktika, nikad spontana; i izrazito, ali izrazito me nervira.

To smeta samo seka persama koje imaju stisak ruke kao neka umorna tetkica nakon 8 sati rmbačenja na poslu. Ali ništa drugo se i nije očekivalo od tebe.😁

Postoje žene koje bi se stalno nešto mazile, grlile, takve stvari. Nije da mi smeta, ali ne kapiram

Nekome je potreban konstantan fizički kontakt da bi se osećao/la prihvaćenim/om i voljenim/om.

Sa druge strane, neko trazi i verbalnu potvrdu, kao u onom vicu:

"Mužu, 20 godina smo u braku, a samo si mi jednom, na početku, rekao da me voliš."
- "Reka' sam ti jedama i to je to. Kazaću ti ako se šta promeni".

:D

Ту су и они што на силу грле људе.

Попут ситуације у овом видеу, где имамо Тому Николића и агресора Милутина Мркоњића. Па Мрка (у другој половини видеа, кад су сели у фијакер) хтео да покаже своју доминацију тиме што ће да ухвати Николића за главу и пригрли га ка својим грудима. А Тома се отима од насилника,

и онда, у самоодбрани, да би повратио своју доминацију, Тома кренуо да хвата Мрку за главу али и, нејако, да позива новинаре да пишу у новинама како је Тома Николић пригрлио Мркоњића (да не испадне да га је Мрка агресор малтретирао).

(кога мрзи да гледа цео видео од 1 минут и 20 секунди, нека погледа другу половину видеа.

Е, сад, пошто је Фахри јуниор све прочитао о манипулацији (шешељеве речи), између осталог, проучавао је и говор тела. Јасно је да они мушкарци који друге хватају за главу и привлаче ка себи, то раде да би доказали своју доминацију, онда је Вучић ово решио да ради са малим Стефановићем.

Ово није ниаккав излив пријатељске љубави, већ вучићева потреба да показује своју лажну доминацију.

Vucic-grli-Stefanovica.width-1200.jpg

Novi mladi muskarci ne smeju da spavaju kod drugara, jer postoji mogucnost da ih gej omasti....
To postoji ako je komsija, to se i desilo kod mene u komsiluku , kao dosao komsija kod komsije tek doseljenog iz unutrasnjosti , ali probisveti cela porodica, to ide u paketu , dok je komsija zaebant dete, zaebant mu otac crnogorac, a majka mu stroga i nema bas postovanja , znaci nije andjeo, ali je dete.lose ali dete...

I sad pozove ga dete ovog novodosljenog divljaka i prevaranta, nasilnika....za koje sam slucajno otkrio da je gej, jer sam po uputstvu gazde zakljucao vrata posle 00h nocu , jer prethodni stanari su bile zene...i klinac pozvao ljubavnika isto neki klinac stariji 4 godine od njega, srednjoskolac ili brucos...a ja zakljucao i onda iako je tata na poslu , mama valjda isto na poslu , pojma nemam kako , ko zna kakvi su to poslovi...jer njihovi redovni poslovi se sigurno ne rade u 3 smeni...
I tako ovaj skriveni gej pozove na igrice komsijsko nestasno dete i bi sta bi , posle 2 sata hajde na spavanje i malo seksualnog nametanja i verovatno na kraju i seksualno nasilje..ili zbunjenost...moguce je i to , ali to ne brise da je nezeljeno...

U svakom slucaju , majka primeti da se nestasno dete smirilo , ucutalo i sledecih godinu dana je bio izuzetno cutljiv, i nije vise nikad isao na igranje igrica kod komsije...

A i jedan i drugi komsija su zloupotrebljavali komsijske odnose, ajd jasno je zasto prevarant i lopov zloupotrebljava sve sto moze od komsiluka, kad krades ti , krade ti dete , onda lazes i mazes sto vise mozes....pa izazivas sazaljenje da bi bili na tvojoj strani sto redovno izbijaju tuce sa nekim ljudima iz drugih ulica...

I tako ostaju neispricane price koje zna samo komsiluk i to onaj ko moze da vidi...takvo je naselje, tipicno mesavina Srpska...ali nema sanse da provale ljudi dok npr u drugom delu grada komsije opanjkavaju nekog matorog momka koji ima par slobodnih zena na lageru da ih optuze da su gej ili nemoralni...a nisu uopste...znaci nikad nisu bili neprimerni prema deci , neprimerni prema drugim zenama, klasicni mangupi koji procitaju potrebu zene pa joj tada pridju na poziv....ali narod tumaci , a ne zna nista..

E tako u ovo vreme , je nemoguce objasniti kako to da sam ja kad sam isao da rusim kuce po Cacku , dnevnica, mogao da spavam u gacama sa 4 drugara i da niko nema ni najmanje gej ideje...jer to nije bilo nikom na pameti niti strah od toga...a danas kao stariji odradim open igranje escape room na trgu republike i vrlo inteligentan srednjoskolac , odlican igrac escape room, moje prepustanje zajednickih nagrada, ebiga dete je, vise njemu znace nego da ja uzmem nagrade, uzeo sam samo svesku sa logom, sveska je 10rsd, ali tu blagost shvata kao potrebu da se izrazi kao gej....i ponudi...

Sama ta njegova ponuda cini prisustvo gej opcije medju muskarcima cescom pa su i sumnjicavosti cesce...npr ja kao mladji kad god odem na adu , upoznam se sa 15 devojaka i sve bude smekerica, ali uvek , skoro uvek bude i neki mladi ili matori gej koji izrazi zainteresovanost, sto izazove smesak smestenih porodica u blizini , smesno im jer jaka muska energija koju emitujem im izgleda smesno kao procena da taj gej iznese ponudu...
Ali nije to smesno , jer takav ili ide mekano pa trazi povodljive, ostecene ili povredjene ili bez samopouzdanja, neiskusne ili krene agresivnije ako vidi submisivne i jagnjad....i nije to bas zaebancija....

Sve ovo je glupo pisati ljudima koji sve znaju kakvi su Srbi, a pojma nemaju o drustvenim odnosima nego imaju princip budi jak i agresivan i onda ces sprovesti samo svoje zelje i volju i zabole te tuki....
Tj sebicnost te spasava ....
I agresivnost...

Ali i jedno i drugo donosi izolaciju...i konzumaciju....ovo drugo donosi to da niko ne prihvata emociju kad je neko drugi ponudi...cak ni muskarac kad mu neznost ponudi zena...probajte..videcete ako inicijativu ima zensko kako ce polovina da se pokupi i udari distancu za pocetak...

Nema komunikacije nigde...To sad meni smeta posebno ali ja sam tu nebitan...ali mi smeta jer nema dogovaranja koje je deo upoznavanja medju zainteresovanim osobama...moje mic tvoje mac...
Bez dodira...
Iako smo musko i zensko..

A promocija gej ponasanja daje kontekst koji moze biti dodatno seksualizovan pa dodir muskarca i muskarca sad odjednom nije prijateljski ili drugarski nego se mora analizirati...a to odmah u startu nije dobro....tj cak i kad nije, stvara ti antagonizam i zamor..

Jos kad su uvele mlade generacije obavezno ljubljenje svih , to je po 5 muskih i 5 zenskih koje se pri nalazenju i oprastanju svi izljube ....

Ali drustveni inzenjering radi na mrznji izmedju ljudi , iako se to negira nego je teorija zavere, ali nije..to je teorija kapitala, sto vise otudjis ljudi to su radi vise platiti da bi se zblizili....i tu ide zarada...

Jednosmerna ljubav :sad2:

Back