Досадни "тапкароши"

fanstebre

Poznat
Poruka
9.998
Врв је свако од вас имао или има неког друга који има навику да вас потапше по леђима док нешто причате или да вас загрли али не педдерски већ онако махинално док прича нешто шаљиво углавном..... Смара ли вас то ? Мени је баш бзв да неко свако мало има потребу да те пипка, а има таквих ликова којима је то малтене начин разговора као неко кад мора да млатара рукама док прича тако и ови имају потребу да те пипкају док причају

Врв је свако од вас имао или има неког друга који има навику да вас потапше по леђима док нешто причате или да вас загрли али не педдерски већ онако махинално док прича нешто шаљиво углавном..... Смара ли вас то ? Мени је баш бзв да неко свако мало има потребу да те пипка, а има таквих ликова којима је то малтене начин разговора као неко кад мора да млатара рукама док прича тако и ови имају потребу да те пипкају док причају
te koje pominješ još su i dobri, imaš one koji te dotaknu na isto mesto gde je operisan njihov pokojni član porodice, da ti objasne bolje

Postoje žene koje bi se stalno nešto mazile, grlile, takve stvari. Nije da mi smeta, ali ne kapiram

Nekome je potreban konstantan fizički kontakt da bi se osećao/la prihvaćenim/om i voljenim/om.

Sa druge strane, neko trazi i verbalnu potvrdu, kao u onom vicu:

"Mužu, 20 godina smo u braku, a samo si mi jednom, na početku, rekao da me voliš."
- "Reka' sam ti jedama i to je to. Kazaću ti ako se šta promeni".

:D

Ту су и они што на силу грле људе.

Попут ситуације у овом видеу, где имамо Тому Николића и агресора Милутина Мркоњића. Па Мрка (у другој половини видеа, кад су сели у фијакер) хтео да покаже своју доминацију тиме што ће да ухвати Николића за главу и пригрли га ка својим грудима. А Тома се отима од насилника,

и онда, у самоодбрани, да би повратио своју доминацију, Тома кренуо да хвата Мрку за главу али и, нејако, да позива новинаре да пишу у новинама како је Тома Николић пригрлио Мркоњића (да не испадне да га је Мрка агресор малтретирао).

(кога мрзи да гледа цео видео од 1 минут и 20 секунди, нека погледа другу половину видеа.

Е, сад, пошто је Фахри јуниор све прочитао о манипулацији (шешељеве речи), између осталог, проучавао је и говор тела. Јасно је да они мушкарци који друге хватају за главу и привлаче ка себи, то раде да би доказали своју доминацију, онда је Вучић ово решио да ради са малим Стефановићем.

Ово није ниаккав излив пријатељске љубави, већ вучићева потреба да показује своју лажну доминацију.

Vucic-grli-Stefanovica.width-1200.jpg

Back