Dosadna sam osoba

gost 434340

Zainteresovan član
Poruka
277
Pozdrav svima.

Moj problem je u tome što sam dosadna osoba i ne mogu da se zbližim sa ljudima i imam društvo zbog toga. Dobijam komplimente od ljudi na račun izgleda a momak ni na vidiku. Nikad mi nisu prilazili i samo su me gledali. Pretpostavljam da je problem negde u mom ponašanju ili stavu ali ne vidim gde, za sad. Možda sam dosadna ličnost koja nema šta da ponudi pa se drugi grupišu a ja ostajem po strani.

Ako ima neko neki savet da podeli bilo bi lepo... baš se bezveze osećam jer imam 19 godina a ljudi se čude kad čuju da nisam nikad imala dečka niti bilo šta slično.

Pozdrav svima.

Moj problem je u tome što sam dosadna osoba i ne mogu da se zbližim sa ljudima i imam društvo zbog toga. Dobijam komplimente od ljudi na račun izgleda a momak ni na vidiku. Nikad mi nisu prilazili i samo su me gledali. Pretpostavljam da je problem negde u mom ponašanju ili stavu ali ne vidim gde, za sad. Možda sam dosadna ličnost koja nema šta da ponudi pa se drugi grupišu a ja ostajem po strani.

Ako ima neko neki savet da podeli bilo bi lepo... baš se bezveze osećam jer imam 19 godina a ljudi se čude kad čuju da nisam nikad imala dečka niti bilo šta slično.
To rešava vežbom. Ako imaš dobrog prijatelja vežbaj sa njim.

Evo pocinje lepo toplo vreme.Obuci se kada izlazis provokativno.Vruce pantalonice,istakni grudi,da ti malo vire "jagodice".Kada hodas,usmeri
kretnje,tako da ti se guza njise levo desno(muskici padaju na to). Kada hodas Knezom,smejulji se onako zavodnicki.Ucini sve ,da te muski zapaze
da se popale....Uspeh ces imati zagarantovan.....

ne vredi
nađi neku fizičku aktivnost i bavi se njome ... možda će ti biti stresno da te ni tu ne prihvataju ali izdrži koliko možeš, il dok te ne izbace
ako ne fizička onda neka druga zanimacija
gledaj što pre da rešiš pitanje posla / preživljavanja, da ne ostavljaš za kasne godine
to ti je to; ako ti je baš bitno da imaš nekog onda gledaj da izgledaš kao neki mejnstrim, obično da se ne gojiš previše, mada je to teško; da možeš da se obučeš za radno mesto
ako ti se grupiše možeš da probaš s grupom koja te poluprihvata, to neće biti skroz lako al probaj, valjda neće da biju. to nije opušteno, možda postane
verovatno postoje neki s kojima možeš samo su tako razbacani kao i ti; ali ok je i pokušavati s poluprihv. grupom

Pozdrav svima.

Prvo nemoj da ubeđuješ sebe da si dosadna i da nemaš šta da ponudiš nekom.Možeš da budeš dostana nekom ali 100% je nemoguiće da budeš dosadna baš svima.Možda si samo okružena ljudima koji ostavljaju takav uzisak na tebe.
Drugo to imati dečka i biti u vezi sa nekim nije nikakvo dostignuće,to je nešto što se desi kad ti naiđeš na nekog ko ti odgovara a ne kad dođe neko određeno vreme koje je predviđeno za to.
I treće ne stavljaj sebe u tu peziciju da budeš okačena na klin pa da te neko izabere.Ako ti je neko zanimljiv i privlačan slobodno preuzmi inuicijativu,priđi,pokreni razgovor nije ništa strašno.

Pozdrav svima.

to ne znači si dosadna, možda te doživljavaju kao uobraženu pored atraktivnog izgleda pa im je to velika blokada

Nekako nisam dovoljno sigurna dok pričam i nemam neke zanimljive teme.. i uvek sam sa ljudima u nekom površnom kontaktu... odem na kafu i to ali ne znam da napravim prijateljstvo i da se zbližim sa drugima..
Podigla si neki svoj "gard". Ne moraš da žuriš...,to se obično namesti, tako da se zbližiš onda kada to i ne očekuješ.Msm, ne ide na silu...da sad nešto glumiš i da se pretvaraš.Uglavnom ljudi i jesu u površnim odnosima celi život, nemaju svi prijatelje.

Podigla si neki svoj "gard". Ne moraš da žuriš...,to se obično namesti, tako da se zbližiš onda kada to i ne očekuješ.Msm, ne ide na silu...da sad nešto glumiš i da se pretvaraš.Uglavnom ljudi i jesu u površnim odnosima celi život, nemaju svi prijatelje.
Da, u pravu si skroz. Samo eto, nekako imam potrebu da impresioniram ljude ali ne uspem.. to je to glumatanje

Back