Doručak

Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"

Nije bas moj stil ali svaka cast za trud.

Volim da je meni lepo. Ne osecam se ugodno kada je zbrda zdola, pada mi oko na posudje, imam omiljene jutarnje zdelice, solje, kasike...samo sto nije bas ovako ruzicasto ali jeste belo, reljefno i isti servis za sve nas.
Za svaki obrok.
Nema ama drapa...sta znam, minut posla dodje, stvarno.
Dobro, prikazano izadje na vise ali moj posao je minimalan za meni udoban rezultat.

Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"
Volimo.Ali jos ne zivimo na dvoru.🙂
Volim da je lijepo serviran sto,ali bas da aranziram i dekorisem svaki dan,to je vec utopija.
Volim npr.da je lijep stolnjak.Moze i posudje.
Posebna dekoracija jela mi uopste nije potrebna.Ako je jelo ukusno,dovoljno ga je staviti na tanjir.
Jedino volim neko meze npr.poredati da ima smisla i lijepo nasjeci,ali ne izvodim sad neke bravure u aranzmanu.

Poslednja izmena:

Back