Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 624
Ma zasto da ne (dabiJa neBi![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma zasto da ne (dabiJa neBi![]()
Eto, znaš razlogMa zasto da ne (dabi)samo poverovali
Za slikanje i za smazati čim spusti telefonNi ja ne volim 'uštirkanost'.
Doručak sa slike je postavljen za slikanje, ne verujem da domaćica i majka svako jutro dekoriše i postavlja sto na ovakav način.
Potrebno je vreme, volja, mašta i materijal za takvo serviranje.
Kod nas su Kikirezi.Ne nego od Paduaner kokoški
Kod mene posebna rasa kokoškiKod nas su Kikirezi.
Na ovoj sliKici nije doručak, izgleda da je neko slavlje, ili se varam?Evo jedna slikica moja lično od pre par meseci
Nije doručak,ali može (dase) DA SE jede i za dorucak.Na ovoj sliKici nije doručak, izgleda da je neko slavlje, ili se varam?
A što ne bi moglo?Nije doručak,ali može (dase) DA SE jede i za dorucak.![]()
Od mozarele mislis dasu jaja?Eto, znaš razlog
Na slici, na ovalu, jaja od prepelice?
Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"
Volimo.Ali jos ne zivimo na dvoru.Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"