Doručak

Sapica mala

Primećen član
Poruka
571
Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"

Prilozi

• Screenshot_20220422-220402_Facebook.jpg
    Screenshot_20220422-220402_Facebook.jpg
    135,7 KB · Pregleda: 22
  • Screenshot_20220501-175252_Facebook.jpg
    Screenshot_20220501-175252_Facebook.jpg
    146,3 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20220501-174812_Facebook.jpg
    Screenshot_20220501-174812_Facebook.jpg
    122 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20220422-220524_Facebook.jpg
    Screenshot_20220422-220524_Facebook.jpg
    123,5 KB · Pregleda: 23
  • Screenshot_20220501-175312_Facebook.jpg
    Screenshot_20220501-175312_Facebook.jpg
    73,3 KB · Pregleda: 22
Jbt sve ovo dorucak! Pa kad pocne da ga sprema? Juce ujutro?
Ja ujutro kuhinju ne mogu da pogodim, a kamoli da slazem ikebane i remek dela kulinarske umetnosti.
ili su ovo neki bogatasi koji imaju brdo vremena za dorucak?
Da toje sve doručak i nije fejk nego stvarno zena svako jutro menja,plus radi ustane u 5 sati valjda,ustaje

Мени је ово тако блазирано, уштиркано, нити бих волела да ми неко тако сервира, нити би неко могао да ме натера да тако сервирам.
Волим да је кућа кућа, не хотел.
Нека су и распарени тањири, само да нас троје у миру и смеху доручкујемо.
Шта год.

Hajde malo o ovoj temi,dali volite ovakav doručak složen cakun pakun ili ste totalno drugačiji,(ovo je slika jedne dame stosam je pratila na FB i uzivala u pogledu svako jutro al nemam vise FB) Gospodja Topalovic možda je ovde medju nama ,dali imate slikice od vaših degustacija i dali volite ovako serviranje doručak ručak večera ili ipak onaj fazon" Šerpa na sto pa svako sebi uzima"
Ovakav doručak oduzme svega 15min vremena verovali ili ne i nije mudrost izvadi salamu, sir stavi na tanjit i na sto uz to hleb i voce,sok, ili kafa,čaja izgleda prelepo bar meni

Није баш само да се извади, треба и сервирати тако. Ја то могу само за славу, Божић, Ускрс и Нову.
Од мене доста.

Мени је ово тако блазирано, уштиркано, нити бих волела да ми неко тако сервира, нити би неко могао да ме натера да тако сервирам.
Волим да је кућа кућа, не хотел.
Нека су и распарени тањири, само да нас троје у миру и смеху доручкујемо.
Шта год.
Ni ja ne volim 'uštirkanost'.
Doručak sa slike je postavljen za slikanje, ne verujem da domaćica i majka svako jutro dekoriše i postavlja sto na ovakav način.
Potrebno je vreme, volja, mašta i materijal za takvo serviranje.

Ni ja ne volim 'uštirkanost'.
Doručak sa slike je postavljen za slikanje, ne verujem da domaćica i majka svako jutro dekoriše i postavlja sto na ovakav način.
Potrebno je vreme, volja, mašta i materijal za takvo serviranje.
Можда жена то стварно ради, али мени је превише.

Evo jedna slikica moja lično od pre par meseci

Prilozi

• Screenshot_20240805_115255_Gallery.jpg
    Screenshot_20240805_115255_Gallery.jpg
    52 KB · Pregleda: 16

Back