DORA 2007. Izbor hrvatske pjesme za Pjesmu Eurovizije

• Začetnik teme Začetnik teme tokyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма те беовизије евровизије монтенегровизије и слични избори имају једну заједничку црту а то је да доносе брдо НЕКВАЛИТЕТНИХ лаки и прихватљивих на прво слушање песама које веома веома брзо (чак после трећег слушања) сморе. Ево ко би данас радо слушао Луди летњи плес, Лане моје (страшан турцизам), да не причам оне Руслане, Елене и остале...
Што се тиче овогодишње Беовизије мислим да ће да победи поново или нека жалопојка за гробље (налик оној песми када су нас Црногорци победили ) или неки кретенизам (налик Летњем плесу).
Амадеус бенд учествује али мислим да њихова песма неће победити али да ће сигурно остати највећи хит са овог фестивала. Оно јесте да нисам слушао песме али то некако кажем гледајући њихове песме са ранијих фестивала.
А иначе да је то право такмичење најбољег што једна земља може да покаже требало би да постоји много комплекснији избор. Уосталом иоле озбиљнији музичари се не баве "склапањем" песама за евровизију...
Малограђанштина...

Дафмен3:
Ма те беовизије евровизије монтенегровизије и слични избори имају једну заједничку црту а то је да доносе брдо НЕКВАЛИТЕТНИХ лаки и прихватљивих на прво слушање песама које веома веома брзо (чак после трећег слушања) сморе. Ево ко би данас радо слушао Луди летњи плес, Лане моје (страшан турцизам), да не причам оне Руслане, Елене и остале...
Што се тиче овогодишње Беовизије мислим да ће да победи поново или нека жалопојка за гробље (налик оној песми када су нас Црногорци победили ) или неки кретенизам (налик Летњем плесу).
Амадеус бенд учествује али мислим да њихова песма неће победити али да ће сигурно остати највећи хит са овог фестивала. Оно јесте да нисам слушао песме али то некако кажем гледајући њихове песме са ранијих фестивала.
А иначе да је то право такмичење најбољег што једна земља може да покаже требало би да постоји много комплекснији избор. Уосталом иоле озбиљнији музичари се не баве "склапањем" песама за евровизију...
Малограђанштина...

[/B]NE SLUŠAM NI PRIBLIŽNO TAKVU MUZIKU...ALI LANE MOJE PROGLAŠENO JE OD 100 ZA 18.NAJBOLJU PESMU U ISTORIJI EVROVIZIJE.....ZBOG NJE NEKO JE I ČUO ZA NAS.....KAVAL NIJE TURSKI ISTRUMENT.........TO JE ČISTO ETNO PESMA....KAO NPR ZAJDI,ZAJDI IL NEKA JUŽNJAČKA,SAMO JE STVAR I PROBLEM KOD LJUDI JER JE žELJKO jOKSIMOVIĆ RADIO PESMU A on ljude uglavnom iritira i imaju puno predrasuda o njemu...........

tokyo:
a jad i bijeda...kako vaša pobjednička pjesma tako i naša
dijelit će posljednje mjesto :roll:

al je Dora ipak imala bolje pjesme nego Beovizija:
E pa vidis ne bih se slozila !!! Meni je Marijina pesma bas super,i smatram da cemo postici veliki uspeh !!!A to ne bih mogla da tvrdim za Dadu!
Takodje se ne bih slozila sa tim da su na Dori bile bolje pesme !Najgora pesma na Beoviziji bila je bolja od najbolje na Dori !!!Bar nismo imali retarde poput onih sto pevaju "Seceru moj" ! Toliko !!!

Billie Jean:
E pa vidis ne bih se slozila !!! Meni je Marijina pesma bas super,i smatram da cemo postici veliki uspeh !!!A to ne bih mogla da tvrdim za Dadu!
Takodje se ne bih slozila sa tim da su na Dori bile bolje pesme !Najgora pesma na Beoviziji bila je bolja od najbolje na Dori !!!Bar nismo imali retarde poput onih sto pevaju "Seceru moj" ! Toliko !!!

e tu se nebih složio s tobom

jest da je pobjednička pjesma Dore blago rečeno - koma

al su ove baš ok

navedi mi neke s Beovizije koje mogu komparirati ovima primjerice:

Tata - Tina Vukov
ako nisi hvatila poantu, jest sprdačina Euroviziji poput vaših Flamingosa

pobjednik:
Dragonfly feat. Dado Topić:
Vjerujem u ljubav

PS
e kad je Beovizija?

Nesto kopam po YT pesme s nasih prostora (koje prakticno uopse i ne slusam, ali evo nesto me uhvatilo) i setim se ove Evrovizije i pesme ove devojke, evo sad vidim Tina Vukov. Zaboravio sam koja je god (2007) znam da je pobedio Dado i to, po meni, na staru slavu sa potpuno bezveznom pesmom.
Meni se najvise dopala upravo pesma Tata ove devojke - solidna pesma, odlicno otpevana, vrlo dobar scenski nastup - nema sisa, nogu, devojka sama sedi i kulturno peva - sjajno, stvarno mi se najvise dopala da toj Dori. Inace Evroviziju gledam manje-vise redovno jer mi je zabavno glasanje, a i tradicionalno porodicno gledamo i zabavljamo se komentarima. Ovu Doru sam slucajno odgledao. I eto te pesme se secam od svih poslednih X izbora. Mislim da su Hrvati puno pogresili sto nisu poslali Tinu - zasluzila je.

Nisam cuo posle za nju, pretpostavljam da je odustala od muzicke karijere. Sto je opet steta, malo "sveze krvi" u ove zaparlozene muzicke vode dobro dodje.

Inace i Cro scena je pukotina, isto kao i ova nasa (bar ovo sto se pusta javno), mozda samo u malo drugom fazonu ali isto je to @#$@@#$... Jedino sto mi pada na pamet da vredi je Psihomodo, ali ne pratim pa se ogradjujem...

Back