причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
Kao na primer...?
kao na primer nekome ko je mlađi....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao na primer...?
kao na primer nekome ko je mlađi....od mene...matora sam ja za te zaybacije sa 5 nalepnica.
Xexe, a ja baš tvrdim da je to za penzionere... oni vole to što ''dobiješ za džabe''... tako moja baba stalno skuplja neke nalepnice iz Maxija![]()
nisam penzos...i mrzi me da skupljam te njihove etikete...ko ih hebe....
dadoh za dux više od 2 soma, samo mi još nalepnice fale![]()
Ništa, onda, pakujemo se pa za Bg na piće.![]()
Ma sta da ti kazem,i taj La sempre i Lounge,sve u BG-u...Knez,neko brdo i statijaznam... Da da,karta NS-BG povratna taman kosta koliko i 1,2 duksa u Time Out-u.
Isplatilo bi nam se,nema sta.
Pa, zato ti i kažem.Ma sta da ti kazem,i taj La sempre i Lounge,sve u BG-u...Knez,neko brdo i statijaznam... Da da,karta NS-BG povratna taman kosta koliko i 1,2 duksa u Time Out-u.
Isplatilo bi nam se,nema sta.
Bolje da mi dođemo do NS, ako ništa drugo bar je nes u kafiću jeftiniji![]()
Ja sam se jednom isto tako nameračila na onaj novi Delta centar, kako se već zove. I isto mi je bilo ko na početku teme... Kupila samo dve majčice sa kratkim rukavima usred zime.I to iste, samo druge boje.
Ne znam, možda ima više butika, Mini, ali ipak mi je opuštenije u NS-u (živela u Bg-u 5 godina, studirala).
Ja sam se jednom isto tako nameračila na onaj novi Delta centar, kako se već zove. I isto mi je bilo ko na početku teme... Kupila samo dve majčice sa kratkim rukavima usred zime.I to iste, samo druge boje.
Ne znam, možda ima više butika, Mini, ali ipak mi je opuštenije u NS-u (živela u Bg-u 5 godina, studirala).
Ja znam da su generalno cene manje u NS nego u BG, ovde je napumpano do zla boga a stvarno ti nije jasno šta plaćaš! Jedino kapiram da su ove jače marke istih cena, valjda bi trebalo da budu...
...A da...tebi je vazna opustenost u shopingu...ono kao,platicu i duplu cenu samo da me niko ne gleda!( saaalim se )...
Jao, ako te zakačim nekad u WS, pa gotova si!![]()
Ne bre, Lounge je u Knezu... ali yebe mi se da skupim 5 nalepnicaako mi merak platiću... ili je možda fora što biju po ušima
Marka je Sempre ili La sempre, tako nekako, na B.brdu jedan butik prodaje baš njihovu garderobu.... a + pomažemo našu privredu u doba sv.ek.krize![]()
Ja s vremena na vreme, svratim u Beba Kids i tako se lepo obučem... uf... imaju extra stvari a sve pamučno... milina...![]()
A oni i za odrasle prodaju???