Doping za Šoping.

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam se jednom isto tako nameračila na onaj novi Delta centar, kako se već zove. I isto mi je bilo ko na početku teme... Kupila samo dve majčice sa kratkim rukavima usred zime. :lol: I to iste, samo druge boje. :lol:
Ne znam, možda ima više butika, Mini, ali ipak mi je opuštenije u NS-u (živela u Bg-u 5 godina, studirala).

Ja sam se jednom isto tako nameračila na onaj novi Delta centar, kako se već zove. I isto mi je bilo ko na početku teme... Kupila samo dve majčice sa kratkim rukavima usred zime. :lol: I to iste, samo druge boje. :lol:
Ne znam, možda ima više butika, Mini, ali ipak mi je opuštenije u NS-u (živela u Bg-u 5 godina, studirala).

Ja znam da su generalno cene manje u NS nego u BG, ovde je napumpano do zla boga a stvarno ti nije jasno šta plaćaš! Jedino kapiram da su ove jače marke istih cena, valjda bi trebalo da budu...

Ebes opustenost kad nemas neki izbor i kad klepaju po ushima ko nezdravi!:evil: A da...tebi je vazna opustenost u shopingu...ono kao,platicu i duplu cenu samo da me niko ne gleda!:lol: ( saaalim se )
Ako nemas nekog iz bg-a ko otprilike zna kakve su gde cene i gde ces naci to sto trazis onda otpisi bg...Bila sam u Delta City-ju,samo sam prvi sprat obilazila neka dva sata!Ali sam nasla neke stvari za stan koje u ns nisam,a trazila sam u vise navrata,ovamo prvi put dosla i odmah!Ne znam,tamo je izbor ogroman i majke mi mislim da su povoljniji neg u ns.

Evo da vam se i ja pridruzim na temi:) Uzivam da kupujem... a i da pravim drustvo drugaricama kad nemam nameru da nesto kupim, pa ako tad nesto pronadjem jos mi je sladje:manikir:
Ovde (Atina) visim u Mangu, Bershki,Pull & Bear-u i Zari. Prodavacice( ozloglasene u Srbiji) su ovde neprimetne sto meni apsolutno odgovara. Dok sam studirala u BG-u sa drugaricama sam dozivljavala situacije da nas prodavacica prvo odmeri od glave do pete, pa onda resi da li ce da nam se obrati.Osecaj je fuj:thumbdown: a nismo se oblacile kao klosarke ili bilo sta takvo... nego njihov sprceni mozak nije mogao da obradjuje previse tema odjednom... Nego da se vratim ovde: vooolim da njuskam po stvarima i zagledam sta ima,nisam uvek raspolozena da isprobavam odecu,narocito kad je leto, ali ok, ne traje ni to 100 godina. Narocito sad kad su rasprodaje ponekoliko puta obidjem moje omiljene radnje, pred kraj rasprodaja cene su nize i do 60%,a sa velicinom nemam problema,small obicno ostane. A i prodavacice, kao sto spomenuh, su fine i neprimetne tako da nekad stojim i okrecem se da ih uhvatim i pitam ako me nesto interesuje.
Tako da shopping u Atini,ako imate love,moze da bude prava uzivancija (narocito ako posle toga sednes da popijes frape u kaficu sa pogledom na more:super:)

e, sad kad si to spomenula,
svaki put kad sam bila u Grckoj, znaci, u bilo kom mestu,
vratila sam se sa duplo vise stvari nego sto sam otisla.
tamo su cene smesne, a garderoba ima odlicna da se nadje.
i obuca i sve.
secam se, pre 4 godine, sve drugarice mi se smejale (mada ne znam zasto, jer ovo je logicno),
ja u decembru mesecu u Atini na nekim rasprodajama
kupila gomilu letnje obuce za neku smesnu cifru,
i evo, i danas nosim dosta od toga.
obozavam sarenu obucu, donela sam hrpu tada. :)

Kada su snizenja ovde, mene iz radnji ne mozes izvuci:whistling: a i sve sto kupim je jeftinije nego u BG-u u istim radnjama(Mango,Zara itd...)
Bas sam uporedjivala, i kozna jakna koju sam uzela ovde u Mangu bila je,ne na popustu, 119 eur, a ista takva u BG-u 300eur... sem toga gomilu stvari koju sam uzela ovde u BG-u ne bih nasla... zato i volim Atinu:heart::lol:

Ne bre, Lounge je u Knezu... ali yebe mi se da skupim 5 nalepnica :roll: ako mi merak platiću... ili je možda fora što biju po ušima :lol:
Marka je Sempre ili La sempre, tako nekako, na B.brdu jedan butik prodaje baš njihovu garderobu.... a + pomažemo našu privredu u doba sv.ek.krize :lol:

Ja s vremena na vreme, svratim u Beba Kids i tako se lepo obučem... uf... imaju extra stvari a sve pamučno... milina... :D

Back