DabaMAN
Aktivan član
- Poruka
- 1.963
Verovali ili ne, Doom 3 je konačno završen. Datum izlaska je 3. avgust, tako da očekujem vaše komentare o igri.
It's the end of the world as we know it!
It's the end of the world as we know it!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Goku:Na koliko li ce biti cd-ova? Inace minimalna konfiguracija je 1.2Ghz 256 RAM, Ge Force 4. Ali to je sigurno ono samo da te pusti da instaliras i ne dalje. Preporuceno je 3Ghz 1Gb ram...
Goku:EEEEEEE, jedva igram zahteva punoo!
Ma nemoj mi reci.... :?Forsaken:ja imam Doom III i radi mi na ultra kvalitetu bez seckanja.imam p4 na 2.6GHz 1Gb RAM i GeForce 5900 XT.![]()
A jel mozemo mi da dodjemo kod tebe da se i mi sigramo?Forsaken:ja imam Doom III i radi mi na ultra kvalitetu bez seckanja.imam p4 na 2.6GHz 1Gb RAM i GeForce 5900 XT.![]()
E vala ja bi za tolko rama morao prodat levi bubreg. :?Anonymous:768mbRam
Ma vid ti njega, vec maltene preso igru, a ja tek sto je instaliro!gost 2:Jel` zna neko kako da ubijem onog demona na zadnjem nivou?
gost 2:Zavrsio sam, ubio sam gada, mucio sam se dva dana! Inace igra ima preko 20 nivoa i skroz je OK!![]()
Bice super ako izadje jos malo da se plasimDabaMAN:Jeste čuli da se pravi ekspanzija po nazivom Resurrection of Evil?