=Darkman=
Zainteresovan član
- Poruka
- 172
Sad mi treba pomoc devojaka... Gde ima da se kupi u Beogradu, onako extremno sexy donji vesh, znaci halteri, chipka, providno i sl.???
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nda.... ja obrnuo... victoria's je kod slavije a woman's ovde na bulevaru...McMillan:Victoria's Secret.
Meni je na prime rjako prosta naslov ove teme i jako mi je prosto kad se neko uhvati za prostu rec umesto za lepu,sto se ne zove tvoja tema halteri,brusevi,gacice,misi u perionici tamo kad pricas sa tetkicom o pranju vesa treba da joj kazes "donji ves".Ima na bazaru sajma.=Darkman=:Sad mi treba pomoc devojaka... Gde ima da se kupi u Beogradu, onako extremno sexy donji vesh, znaci halteri, chipka, providno i sl.???
Arcado gacice su naj naj naj naj bolje a cena ne sajmu je savim OK.A na primer u jednom ekskluzivnom butiku u jednom drugom trznom centru prodaju gacice po ceni 280 dinara koje jesu lepe,ali sam ih ja kupila za 60 dinara kod Kineza.Sad cete vi da mislite kao,e to nisu te nego su slicne.Kad biste znali koliki je dnevno prosek vremena koji ja provedem po trznim centrima i svim buticima i cak buvljacima vi uopste ne biste sumnjali u to znam li sta je sta.Devilishgirl:woman's secret je, sto reche divlja, vise sladak nego sexy..a i cene su smesne u odnosu na Victoria's..
GoldenLady:mis'im kao da to neko gleda
GoldenLady:a ja ne kontam sta je extremno sexy... mis'im kao da to neko gleda
Ne razumem sta ti je prosto kod izraza "donji ves"luckastalutkica:Meni je na prime rjako prosta naslov ove teme i jako mi je prosto kad se neko uhvati za prostu rec umesto za lepu,sto se ne zove tvoja tema halteri,brusevi,gacice,misi u perionici tamo kad pricas sa tetkicom o pranju vesa treba da joj kazes "donji ves".Ima na bazaru sajma.
To na Slaviji nije Vomen'secret nego Victoria secret.Slazem se da u Vomen's-u nema nista od vesa,ja sam tamo kupila par letnjih majicica...a u Victoria secretu ima SVASTA!Extra ves,sexy...uh!storm cloud:Мени се никад ништа у том woman's-у није свидело. То баш није мој стил.
Gledam ja kao prvo i prvo,i providi se kao drugo i drugo i gleda jos po neko kao kad se skines prednjim kao trece i trece,osim ako se skidas iskljucivo u mraku i utrcis u krevet.GoldenLady:a ja ne kontam sta je extremno sexy... mis'im kao da to neko gleda