Donji trbusnjaci...

NecuZvaqHocuQsur

Aktivan član
Poruka
1.619
Treniram kod kuce duze vreme, otprilike od novembra prosle godine, s tim sto sam imala pauzu mesec dana. Do sada sam postigla da mi se ocrtavaju misici svuda, osim na donjim trbusnjacima. Inace sam visoka 177, imam 64 kg ali sam jako vitke gradje. Imate li neki predlog kako da skinem salo sa njih osim trcanjem? Ako imate neki savet u vezi ishrane, takodje je dobrodosao.

Treniram kod kuce duze vreme, otprilike od novembra prosle godine, s tim sto sam imala pauzu mesec dana. Do sada sam postigla da mi se ocrtavaju misici svuda, osim na donjim trbusnjacima. Inace sam visoka 177, imam 64 kg ali sam jako vitke gradje. Imate li neki predlog kako da skinem salo sa njih osim trcanjem? Ako imate neki savet u vezi ishrane, takodje je dobrodosao.

Imam super predlog, dodji kod mene i ima da od tebe stvorimo fotomodela ;)

Ako ti se vec imalo ocrtavaju trbusnjaci to znaci da ti je procenat masti u telu pao na oko 10 ili ispod 10%, a to nije bas sasvim zdravo za zenu, niti odrzivo na duge staze. Moras odabrati realisticnije i zdravije ciljeve. Zbunjuje medjutim tvoja velika kilaza. Mozda imas previse misicne mase.

Salo ce nuzno ici na dole :) Gravitacija je cudo... uvek se prvo vide gornji delovi trbusnih misica... na to da li ce ti se videti donje plocice utice vise faktora. Prvo, tvoj procenat masti, dakle ima devojaka koje su jako vitke, a jednostavno imaju stomacic, to treba skloniti :), drugo poprecne tetivne linije trbusnih misica (to je tkivo koje trbusni misic deli na tzv. plocice), da li ih imas kod donjih plocica ili ne :) sta su za tebe uopste donje plocice :) drugi, treci ili cetvrti red :) Zatim taj trbusni misic mora imati i malo mase (nemoj pogresno da razumes, kao sto to mnogi ucine, ne trebas biti bilderka) ali ako misic nema masu, onda se nema sta ni izdefinisati. A vezbi za donji stomak ima koliko hoces...

Back