Ivan Krivokapic
Početnik
- Poruka
- 1
E ovako vec duze vremena zelim da smrsam i zategnem svoju "liniju" da ne bude onog donjeg stomacica sto je uvek tu i viska sa strane tj. kukova,noge su mi bile malo vece nego sto treba itd itd ja sam to sredio izgubio sam 10 kila i sada je sve u redu sem sto me roditelji grde i govore kako sam pre mrsav za moju visinu 1,82 i imam tj. spao sam sa 85 na 75 i sada kazu treba da vjezbam itd nije bitno...ono sto ja hocu jeste KAKO ZATEGNUTI STOMAK (da ne bude ono labav sav i da izgleda kao da ima sala.i naravno imam onaj donji stomacic kojeg ne mogu da otarasim,sa kukova sam skinuo dosta ali ima jos tu da se malo stisne kako bi se reklo)a da pritom ne izgubim puno kilograma vec da zategnem vise nego da izgubim na kilazi posto se stomak najzadnji skida kod muskaraca a faca je prva pa kad bi skinuo jos malo izgledao bi ko kostur a stomak je jos uvek tu...Ja zelim da naglasim da ja nisam debeo(iako i malo smeta mi)nemam STOMACINU nego STOMACIC.Visok sam 1.82 imam 17 godina,imam 76-77 kila trenutno imam srednju fizicku aktivnost jer trenutno imam posao prije sam bio bas aktivan ali sace doej i plivanje tako da je to ok.Volim da jedem slatko iako cu prestati mada ga ne jedem u velikim kolicinama,hrane iskreno malo manje jedem sto je pogresno.
Molim za pomoc i savete
Hvala.
Molim za pomoc i savete