Гамбино
Elita
- Poruka
- 17.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne kapiraš. Kažeš to kao da je nedodirljiv. Videli smo da nije.To znači da mu se može.Tačno to.
Da ga je metak pogodio,al nije.
Tad kad su pucali na njega nije bio predsjednik.Ne kapiraš. Kažeš to kao da je nedodirljiv. Videli smo da nije.
Videćemo da li će tako da bude, Amerikanci su prilično razočarani Trampovim budalanjem.Navikni se, ima još 3.5 godine mandata. A onda Vance ili Rubio preuzimaju sa istom politikom.
Amerika je izgrađena isključivo od strane imigranata. Oni su krv i znoj Amerike, bili i ostali.Demokratska stranka je prepuna imigranata
ne znam odakle ovolika dzeva na nobelovca?Доналде, Србине!
Naravno da Mamdani nije komunista. Što se tebe tiče, razumno je tvrditi da si ti latentni komunista s obzirom da si rekao da se ne treba distancirati od komunističkog diktatora (Broza).Koliko ja znam, to da je Mamdani "komunista" izjavio je samo i jedino Tramp, a obojica znamo koji je Tramp klovn od čoveka.
Čim ga je tako nazvao, pretpostavljam da ovaj radi nešto kako treba.
Videćemo da li će tako da bude, Amerikanci su prilično razočarani Trampovim budalanjem.
Naravno, mislim na one Amerikance koji imaju sve zube i ne žive u trailer home-u.
Opet ti i Broz.Naravno da Mamdani nije komunista. Što se tebe tiče, razumno je tvrditi da si ti latentni komunista s obzirom da si rekao da se ne treba distancirati od komunističkog diktatora (Broza)
SAD nije imala nuklearke u WW2 . Nuklearne elektrane su počele da se grade tek kasnije.jedina država koje je imala nuklearke u drugom svetskom ratu je bila amerika
da su imali atomske bombe njemačka ili japan ili italija ili britanija... misliš ne bi ih upotrebili tada ?
Amerika je izgrađena isključivo od strane imigranata. Oni su krv i znoj Amerike, bili i ostali.
A pošto je kolektivno ludilo ušlo u modu sa ekspanzijom društvenih mreža u poslednjih deceniju, dve - i sam narandžasti klovn je izgleda potpuno zaboravio na tu činjenicu.
Verovao ili ne, i ilegalni imigranti imaju svoju ulogu u ekonomiji Amerike. To zna i Tramp i svi pre njega, jedino što je Tramp iz razloga skupljanja jeftinih populističkih poena kod svojih glasača rešio da pravi cirkus po tom pitanju i izigrava nekog pametnjakovića sa flomasterom od pola metra.Niko ne spori ovo, radi se o legalnim i ilegalnim imigrantima. Ti to znas ali pravis se blesav.
Verovao ili ne, i ilegalni imigranti imaju svoju ulogu u ekonomiji Amerike. To zna i Tramp i svi pre njega, jedino što je Tramp iz razloga skupljanja jeftinih populističkih poena kod svojih glasača rešio da pravi cirkus po tom pitanju i izigrava nekog pametnjakovića sa flomasterom od pola metra.
Znaš i sam da on voli da pravi te reality show cirkuske šarade.
Ne mislim da treba da ulazi bilo ko nekontrolisano. Oni su već i pre Trampa imali sasvim zadovoljavajući nivo kontrole granica.Ni to niko ne spori, naravno da imaju i da rade poslove koje Amerikanci nece da rade. Ali to opet ne znaci da im treba ulaziti u zemlju bilo ko i kako hoce (citaj ilegalno)...ili ti mislis da treba?
Ne mislim da treba da ulazi bilo ko nekontrolisano. Oni su već i pre Trampa imali sasvim zadovoljavajući nivo kontrole granica.
Ono majmunisanje sa podizanjem zidova od šest metara je čist populistički performans koji nikakve realne koristi ne donosi Americi. (što se i vidi po recesiji i padu vrednosti dolara otkad je Tramp došao)
Da imaju ulogu smanjenje cene rada što utiče na standard najvećeg dela stanovništva i doprinosi opstanku dosadašnjeg modela privrede koja Tramp želi da promeni.Verovao ili ne, i ilegalni imigranti imaju svoju ulogu u ekonomiji Amerike. To zna i Tramp i svi pre njega, jedino što je Tramp iz razloga skupljanja jeftinih populističkih poena kod svojih glasača rešio da pravi cirkus po tom pitanju i izigrava nekog pametnjakovića sa flomasterom od pola metra.
Znaš i sam da on voli da pravi te reality show cirkuske šarade.
Bez realne cene rada na slobodnom trzistu, ti bi sada antibiotik placao 3000 evra.Da imaju ulogu smanjenje cene rada što utiče na standard najvećeg dela stanovništva i doprinosi opstanku dosadašnjeg modela privrede koja Tramp želi da promeni.
Amerika je izgrađena isključivo od strane imigranata. Oni su krv i znoj Amerike, bili i ostali.
A pošto je kolektivno ludilo ušlo u modu sa ekspanzijom društvenih mreža u poslednjih deceniju, dve - i sam narandžasti klovn je izgleda potpuno zaboravio na tu činjenicu.
Verovatno se ne secate da su Iranci 1979 godine , kvazi "iranski studenti" upali u americku ambasdu i drzali 55 amerikanaca kao taoce sve do 1981 godine.Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp objavio je video-snimak u kojem se prikazuju bombarderi B-2 dok bacaju bombe, uz muziku pesme "Bombarduj Iran" grupe "Vince Vance & the Valiants", iz 1980. godine.
U tekstu koji prati snimak koji je Donald Tramp objavio na platformi "Truth Social" navodi se stih: "Idem ka džamiji, bacaću kamenje, reći ću ajatolahu: 'Staviću te u kovčeg!' Bombardovati Iran, bombardovati Iran".
Pesma je parodija kompozicije "Barbara Ann" američkog sastava The Regents iz 1961. godine.
Video uključuje kadrove bombardera B-2 za koje se navodi da nose 14 super-teških bombi GBU-57, opisanih kao sredstvo napada na Iran.
https://www.b92.net/info/svet/140783/donalde-sta-radis-video/vest
Zar nije odvratan? Da se razumemo, ni ja se ne slažem da one mule imaju atomku, ali ovo je zaista nepotrebno ismevanje.
Prvi put čujem da su antibiotik pravili nelegalni emigranti .Bez realne cene rada na slobodnom trzistu, ti bi sada antibiotik placao 3000 evra.
Cak i da nisu bas ilegalni imigranti pravili antibiotik, hamburger koji jedu ti koji rade na pravljenju antibitika, su sigurno pravili i Ilegalni imigranti, izmedju ostalih.Prvi put čujem da su antibiotik pravili nelegalni emigranti .
pomoc je pocela pristizati prvih nedelja nakon nemackog napada.
Америка (Британија незнатно) је слала озбиљнију помоћ Совјетском савезу тек током 1943. године, након што је Црвена армија пребила Рајху кичму на источном фронту и кренула на Берлин.
Као и данас, и тада Американци и Британци нису дозволили да Европа постане независна сила, каква би постала да је Хитлер осовојио Совјетски савез.
У пројекцији глобалиста из Лондона, Европа је само привезак који треба својим пре свега људским ресурсима, да помогне садашњи покушај освајања Русије.
Као уосталом и током ДСР када је комплетна Европа са свим својим материјалним и људским ресурсима била на страни нациста против Совјетског савеза.
.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chicago_Pile-1SAD nije imala nuklearke u WW2 . Nuklearne elektrane su počele da se grade tek kasnije.