Donald Tramp - predsednik Sjedinjenih Americkih Drzava!

Samo da nije ona zla vjestica
Sjetite se samo sta nam je radio njen muz sankcije ,bombardovanja srba u RS i RSK pa posle bombardovanje srbije,priznavanje BIH,Hrvatske,Kosova,etnicko ciscenje srba vise od 1,3 miliona je otjerano sa svojih ognjista radostan sam

Ma on je bio playboy i okretao se za raznim Monikama!
Iz senke je i tada konce vukla njegova 'draga' ženica!:zcepanje:

Ako se Tramp bude drzao predizbornih obecanja i bude smanjio tenzije sa Rusijom to ce biti dobro za nas!

Jer mali su uvek kolateralna steta kad su veliki u sukobu!

Koliko se secam Keri je rekao da smo mi na liniji vatre u sukobu sa Rusijom!

tramp nema pojma da mi postojimo
vjerujem da nebi znao na karti da pokaze gde smo
dok ona vjsetica klinton i ljudi oko nje dobro znaju za nas i kazu da imaju sa nama nedovrsen posao

Bezmalo pa mi je još uvijek zlo od njenih facialnih gestikuliranja, luđački izbečenih očiju, providnog podilaženja masi odvratno antipatičnim kreveljenjem razjapljenih ralja, javnim lajkovanjem i upiranjem prstom u sve i svakoga po publici.
Iznimno odvratna spodoba u javnim nastupima. To stvorenja bi svoju ofucanu pizdurinu babunu dati samo za glas više. Doduše, babunu ju je i davala tijekom cijelog svpga bračnog staža pa je u tome stekla i rutinu.

Poslednja izmena:
tramp nema pojma da mi postojimo
vjerujem da nebi znao na karti da pokaze gde smo
dok ona vjsetica klinton i ljudi oko nje dobro znaju za nas i kazu da imaju sa nama nedovrsen posao

To joj i ne možemo da zamerimo!
Pa i mi znamo da na Balkanu ima još nekoliko nedovršenih poslova i radnih zadataka!:worth:

- - - - - - - - - -

Pa nista. Samo Vucic da da ostavku a na njegovo mesto da dodje onaj ko je podrzao Trampa.

Putin?:zcepanje:

RT je upravo proglasio da je DONALD TRAMP NOVI PREDSEDNIK Amerike jer je upravo osvojio sve POTREBNE elektoral glasove i sa preko 270 elektorskih glasova ON JE ZVANICNO NOVI PRESEDNIK Amerike.

Posto ce vladati Amerikom najmanje 4 godine, mislim da covek zasluzuje novu svoju temu a tema o izborima moze da se zatvori.

- - - - - - - - - -

tramppredsednik.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Bezmalo pa mi je još uvijek zlo od njenih facialnih gestikuliranja,
luđački izbečenih očiju,
providnog podilaženja masi odvratno antipatičnim kreveljenjem razjapljenih ralja,
javnim lajkovanjem i upiranjem prstom u sve i svakoga po publici.
...

Shvati je,
neko je ubedio da ona treba da bude predsednik,
i ona je metodama kojima je sredila poslugu oko sebe
pokušala da bude No1 sveta !

Siguran sam 101%
da je njoj sad laknulo !

Ide baka da pravi zimnicu
i okopava zdravu baštu.

Da se kladimo ?

Back