Donacije od poplava sramota Alarmantno

DarkAngel

Zainteresovan član
Poruka
162
Skoro su našu osiromašljenu zemlju zatekle poplave, pošto se godinama nije ulagalo u projekte zaštite od poplava šteta je bila i jeste dosta velika.
Eu je obećala Srbiji više novca od donacija zato što smo kandidati za Eu, ali nažalost opet smo prevareni i posramljeni. :dash:

10347791_712911065458914_2699950885501279727_n.jpg

Skoro su našu osiromašljenu zemlju zatekle poplave, pošto se godinama nije ulagalo u projekte zaštite od poplava šteta je bila i jeste dosta velika.
Eu je obećala Srbiji više novca od donacija zato što smo kandidati za Eu, ali nažalost opet smo prevareni i posramljeni. :dash:

Pogledajte prilog 336330

Mene daleko više zanima boldovani deo teksta.Zašto se nisu dovršili ti sistemi za zaštitu od poplava, ko je bio zadužen za to i zašto se to nije dovršilo iako je započeto? Pomoć licemera iz tih prijateljskih nam zemalja nam onda ne bi ni bila potrebna.

Pogledajte prilog 336330

Iz ovoga sta proizilazi?
Jermeniji moramo da udarimo sankcije

Iz ovoga sta proizilazi?
Jermeniji moramo da udarimo sankcije

Jermenija je siromašna zemlja koja nam nikad ništa nije obećavala, niti se nudila kao spasitelj.EU je nešto drugo, kao i druge dušebrižničke zemlje koje su pokazale koliko im se ****.
Žali Bože zbog postradalih ljudi, ali dobra lekcija da vidimo stvarno lice onih koji nam obećavaju kule i gradove.

niko nije duzan da da nikome a mi tu gresimo sto se previse nadamo.

meni je veci problem taj sto se dosadasnja pomoc trosi neplanski i netransparentno.

pomoc su dobijali preko veze ljudi koji ni blizu poplave nisu bili dok je poplavljenima davan takoreci otpad.

ta roba zavrsava po pijacama a oni stvarno ugrozeni su prepusteni sebi.

ALI U SUSTINI JOS JEDNA STVAR KOAJ JE NAOPAKO URADJENA KOD NAS

Back