parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.261
ol dej ol dej
wač d neštoooo
ol dej ol dej
domino densiiiin..
wač d neštoooo
ol dej ol dej
domino densiiiin..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa daaa, u tome i jeste poenta! I zbog toga, nikada nisam mogla da spavam sa njim...
svaka cast na iskrenosti, ...coolJa nisam!Ja bas volim kad je guy dominantan,kad me ... onako jako jako,pa me uvati za kosu,i gleda me u ochi i slozi facu onako : " uf,rasturicu te sad" ...
![]()
pazi kad ne mogu da shvatim da nekog mozze da napali da mu ljube/ljubish chizmu....
ali stvarno.
objasnili su mi i za vezivanje i za pishanje i za anal i za ko zna koliko toga...
ali ovo stvarno ne razumem.
i to ljubish chizmu od poliestera, koja ti sigurno, ako je nosish duzze od 20 mina, napravi gljivice i kurje ochi...
c.c.c.c...
...a, kad nema koza mozze i po neka ovca...ovchica...janje moje...Ma i ja sam uvek mrzeo taj poliester, stara dobra koze bre!![]()
Eto ti sad. Ne mozzesh da birash kako che da te zlostavljaju,morash pratiti modu.
ma ta vrsta dominacije je prevazidjena...jos si u 90-tim tantaluse.....cizme,koza,bicevi i lisice su izasli iz svetskih trendova dominacije...ranih 2000-tih tako da treba da se apdejtujes pajdo![]()
A to domino dama jel pali kad ti naredjuje,viče na tebe,psuje te...
ili je presudnija domino odeća ,baš me zanima šta tu najviše pali? :-)
A to domino dama jel pali kad ti naredjuje,viče na tebe,psuje te...
ili je presudnija domino odeća ,baš me zanima šta tu najviše pali? :-)
ok, napali ga i onda shta? ti legnesh ili chuchish u coshku na kukuruzu dok te ona udara chizmom u glavu i yebe ti seme i poreklo i tebi se digne, ali poshto si rob, necesh je yebati, sem ako ti ne nabije ichku na facu uz par shamara..Vrlo je bitno da dama ima harizmu, bez nje je garderoba lisena smisla ako govorimo o domino damama a ne fetish igricama. Za fetish je dovoljna samo garderoba, a kod domino dame je najpresudniji njen stav, njen odnos prema subjektu. Moze da ne bude odevena u kozu a opet da napali muskarca svojom pojavom i nacinom na koji "vodi igru"...naravno, nije neophodno da bude vulgarna i da psuje, mislim nije presudno kao i u slucaju garderobe koja nije presudna.Ali opet i to zavisi od slucaja do slucaja.
ok, napali ga i onda shta? ti legnesh ili chuchish u coshku na kukuruzu dok te ona udara chizmom u glavu i yebe ti seme i poreklo i tebi se digne, ali poshto si rob, necesh je yebati, sem ako ti ne nabije ichku na facu uz par shamara..
A šta ćeš kad smo fini,smerni i dosadni :wink: al ovo domino je najbolje naći neku policajku,pandura pa nek vezuje,stavlja lisice,udara pendrekom,viče,zapoveda itd![]()
ok, napali ga i onda shta? ti legnesh ili chuchish u coshku na kukuruzu dok te ona udara chizmom u glavu i yebe ti seme i poreklo i tebi se digne, ali poshto si rob, necesh je yebati, sem ako ti ne nabije ichku na facu uz par shamara..
Koliko vas pale, da li fantazirate o njima, da li ste nekad realizovali fantaziju, kakve su vam najcesce fantazije u tom smislu, sta biste voleli da vam radi ili da vi radite...? Da li su neke forumasice imale ovakvog iskustva? Pricajte ljudi!
Molim sve neiskrene forumase i forumasice da zaobidju ovu temu.
Ne pale me,ne,nemam takve fantazije,nikakve,nishta.
Otkud znam?Necu.
Ko si ti da bilo kom kazesh da zaobilazi temu,m.t.y.?