- Poruka
- 943
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
:-):-):-)Ja nisam!Ja bas volim kad je guy dominantan,kad me ... onako jako jako,pa me uvati za kosu,i gleda me u ochi i slozi facu onako : " uf,rasturicu te sad" ...
![]()
:aj ne lazi mini_me kad nam je steva vec rekao da tebe chovek nema za shta da uvati...![]()
Godinama sam imala roba... Bilo mi je zanimljivo dok nisam isprobala sve sto mi je palo na pamet... Poslije je poceo da mi se gadi onako sav ponizan... Bljak!
Bas i niste nesto mastovite
Koliko vas pale, da li fantazirate o njima, da li ste nekad realizovali fantaziju, kakve su vam najcesce fantazije u tom smislu, sta biste voleli da vam radi ili da vi radite...? Da li su neke forumasice imale ovakvog iskustva? Pricajte ljudi!
Molim sve neiskrene forumase i forumasice da zaobidju ovu temu.
Strašno me pale domino dame ali nazalost nikad nisam imo prilike da realizujem svoje fantazije.Koliko vas pale, da li fantazirate o njima, da li ste nekad realizovali fantaziju, kakve su vam najcesce fantazije u tom smislu, sta biste voleli da vam radi ili da vi radite...? Da li su neke forumasice imale ovakvog iskustva? Pricajte ljudi!
Molim sve neiskrene forumase i forumasice da zaobidju ovu temu.
I ja mislim da ima malo istine u ovome.Koliko sam cula oni koji imaju nekakvu moc u drugim segmentima zivota-zele da su prepusteni drugom u sexu, znaci mocniji muskarac ce voleti dominante zene u sexu (tu je prepusten na milost i nemilost njoj da malo odmori od dominiranja), a ovi manje mocniji ce zeleti neznije zene, a oni totalno nemocni ce silovati zene da bi se osecali mocni.
Ja ne tvrdim da je ovo istina, mada ima neceg i u ovome..
gdje li su sad ovi ljudi sto su ovdje pisali prije deset, osam pet i sta ja znam koliko, godina![]()
Možda se neko od njih jednog dana pojavi na forumu.