i sta to nas briga.!!!!!!!!!neka jih i prizna i Mars, i Venera i ...... ja nepriznajem niti Priznaje Srpski narod...!!!!!!!!
![]()
kog briga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i sta to nas briga.!!!!!!!!!neka jih i prizna i Mars, i Venera i ...... ja nepriznajem niti Priznaje Srpski narod...!!!!!!!!
![]()

![]()

dokle viseSad cete kao da letujete tamo ???![]()
Kao da je bitno tvoje priznanje...![]()

ima tema banujte g.o.v.e.d.o
![]()
Mislim da je najmanje važno da li srpski narod priznaje. Isto kao što ni priznanje Crne Gore i ostalih zemalja u regionu koje su priznale ne znači mnogo. Oni koji su jaki su priznali, situacija na Kosovu je takva kakva je, i to je to
Upravo je to najvise vazno.
Možeš li mi onda reći zašto?
Šta znači što ćeš ti, ili neki drugi Srbin, Crnogorac, Rus... reći da Kosovo nije nezavisno, kada imamo "stanje na terenu" koje u potpunosti govori u korist tvrdnji da jeste
Možeš li mi onda reći zašto?
Šta znači što ćeš ti, ili neki drugi Srbin, Crnogorac, Rus... reći da Kosovo nije nezavisno, kada imamo "stanje na terenu" koje u potpunosti govori u korist tvrdnji da jeste
![]()
nije bitno, kao sto nije bitno i tvoje misljenje![]()
Kosovo je Srbija!!!