DOMINACIJA

• Začetnik teme Začetnik teme LadyN
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
markobg79011:
bolje to nego da se lozim na pedere i na svemirce kao ti,jel ti si ti znas vec sta sa caletom tvojim?
ehheehhehehehe

jesi pobrkao Luca i Anakina ili pokusavas da budes bezobrazan? :lol:

ovaj hm...sad si me bacio u razmisljanje...da li da mu nabijem light saber u dupe ili da primenim vise psiholosko mucenje u Yodinom stilu "yebaces me not"...
a? sta predlazes?

anakin:
markobg79011:
bolje to nego da se lozim na pedere i na svemirce kao ti,jel ti si ti znas vec sta sa caletom tvojim?
ehheehhehehehe

jesi pobrkao Luca i Anakina ili pokusavas da budes bezobrazan? :lol:

ovaj hm...sad si me bacio u razmisljanje...da li da mu nabijem light saber u dupe ili da primenim vise psiholosko mucenje u Yodinom stilu "yebaces me not"...
a? sta predlazes?
Use the force.

markobg79011:
..............dominacija u smislu bdsm nema veze sa krevetom(seks)............................. e sada pazi nije to samo mucenje npr.imas ljubljenje nogu stopala,onda masiranje,posluzenje obroka,peglanje njenih stvari ili sredjivanje ............
citat samo za Antuna ;)

Sta mislite o dominaciji u seksu?
Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

To je potpuno tacno, velika vecina onih koji fantaziraju na temu ili je realizuju jesu inteligentni i mocni ljudi. A ovde se ljudi uglavnom foliraju i nece da priznaju da i sami imaju takvih fantazija.

Stvarno sam bila zatrpana poslom do sada i prijatno sam iznenadjena sto je tema pokrenula raspravu.
Ono sto ja mogu reci iz svoga iskustva je sledece:
- dok sam se pojavljivala na chatu kao Domina, javilo mi se mnogo, mnogo prelepih, prezgodnih muskaraca, ozenjenih, mahom u vezama jer valjda oni cesce chatuju i, naravno, jako, jako mnogo slobodnih momaka od 18, najvise od 28 do 38 godina koji
1. mastaju o zenskoj dominaciji
2. probali su ponesto i ta zelja ih i dalje proganja,
3, probali su malo dublji dom/sub odnos i ne mogu da zaborave ili odustanu
4, nemali broj onih koji zele da imaju vezu sa dominom , neobaveznu ili ozbiljnu.
Mnogi, tj vecina su jako obrazovani, uspesni i dominantni muskarci u realnom zivotu.
Skoro da mogu reci da su najbolji momci medju onima koji zele dom/sub igru u toku ljubavnog zivota.

Pa ako ti ne veruju neka i sami uzmu slican nick i licno se uvere koliko muskaraca ima takve fantazije i kakav je njihov profil.

Nalazim da je sve ovo veoma zanimljivo iako ne spadam u kategoriju 24/7 roba kao sto je Bojanin suprug ( slika iznad ) vec mi ove igrice sluze kao seksualna predigra.

Poslednja izmena:
Па за то и кажем да је добра фора... имати мужа за којег је предигра да испегла веш, оде у набавку, спреми ручак, поспреми кућу, а затим буде спенкован за сваки пропуст који је притом направио. :)

Па кад је занимљива.
icon11.gif

Hajde da zapocenemo price na ovu temu otvoreno i iskreno jer smo drustvo koje, cini mi se, ima dosta predrasuda kad je u pitanju javni stav.
Isla sam poslednjih mesec dana na neke chatove i uvidela da jako inteligentni i uspesni ljudi imaju dosta fantazija na temu dominacije. Narocito muskarci koji su mocni i dominantni u zivotu zele da probaju submisivni polozaj u krevetu. Granice su razlicite.
Ja sam, iskreno znaci, dugo imala licnu unutrasnju zabranu da razmisljam na ovu temu ali sam konacno resila da priznam sebi ono sto sam potiskivala i .......:)))))) Ispricacu Vam rado ali kad se okupi vece drustvance na ovu temu :wink:

zavezi zeno
skidaj gace
i uzivaj

Gotovo uvek upraznjavam sex u kome je prisutna dominacija. To nije isto sto i sadomazohizam, osnovna razlika je u tome sto nema bola(bicevanja, modrica, krvi....).

Gotovo uvek upraznjavam sex u kome je prisutna dominacija. To nije isto sto i sadomazohizam, osnovna razlika je u tome sto nema bola(bicevanja, modrica, krvi....).

Mozes li to malo u detalje ako nije problem? U cemu se sastoji dominacija o kojoj govoris da li je to verbalna dominacija i ko je u toj igri dominantan partner ili ti?

Mozes li to malo u detalje ako nije problem? U cemu se sastoji dominacija o kojoj govoris da li je to verbalna dominacija i ko je u toj igri dominantan partner ili ti?

Moze bilo ko da bude dominantan, u mom slucaju cesce partner. Verbalna i fizicka dominacija. Fizicka u smislu da sam nekad vezana, nekad mi on drzi ruke, nekad ni jedno ni drugo, ali sustina je u tome da on vodi igru. Kao sto malopre napisah, nema modrica, krvi, bicevanja....

Moze bilo ko da bude dominantan, u mom slucaju cesce partner. Verbalna i fizicka dominacija. Fizicka u smislu da sam nekad vezana, nekad mi on drzi ruke, nekad ni jedno ni drugo, ali sustina je u tome da on vodi igru. Kao sto malopre napisah, nema modrica, krvi, bicevanja....

Kad kazes verbalna ne znam tacno na sta mislis ali mene pali da mi dama naredjuje i da se ponasa prema meni arogantno i nadmeno.volim i vezivanja naravno ali nije mi strano ni bicevanje i po koji samar cisto da se zna ko je gazda. I logicno ona uvek treba da vodi igru kao i u tvom slucaju jer ipak smo mi podredjenji.

Back