Dominacija SRPSKE NAPREDNE STRANKE NA IZBORIMA ZA MESNE ZAJEDNICE! Sa preko 50 odsto izlaznosti u Beloj Palanci i Babušnici, osvojili sve mandate

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.199
...

Autorski osvrt na stanje tzv "izbora" u Srbiji...
Primer tzv izbora za Mesne Zajednice iz Bele Palanke i Babušnice...

SNS osvojio 100%...Kim Dzong gleda i ne veruje...

PONOVO POTPUNA DOMINACIJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE NA IZBORIMA ZA MESNE ZAJEDNICE! Sa preko 50 odsto izlaznosti u Beloj Palanci i Babušnici, osvojili sve mandate​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-napredne-stranke-u-beloj-palanci-i-babusnici
Na održanim izborima za Savete mesnih zajednica u dve opštine Pirotskog okruga, Beloj Palanci i Babušnici, Srpska napredna stranka je ostvarila ubedljivu pobedu.
Naime, u 27 mesnih zajednica u Beloj Palanci, sve mandate, tačnije 125 od 125 mandata osvojila je Srpska napredna stranka!
Ista situacija je i u Babušnici, gde je SNS osvojila svih 81 mandat!

Znaci...100% 🤣🤣🤣

Inace...
I Babušnica i Bela Palanka su za vreme vlasti SNSekte...IZGUBILE 30+% STANOVNIŠTVA
:eek::eek::eek:

Pa bolje su se sacuvali od Turaka, Švaba i Bugara...nego od SNS-a...😮😮😮

I jos se javio Glišić da se pohvali u HIT TWITU...
Koji Show...🤣🤣🤣

I neko se nada regularnim izborima sa ovom sektaskom mafijom...:rtfm:

...

Poslednja izmena:
...

PONOVO POTPUNA DOMINACIJA SRPSKE NAPREDNE STRANKE NA IZBORIMA ZA MESNE ZAJEDNICE! Sa preko 50 odsto izlaznosti u Beloj Palanci i Babušnici, osvojili sve mandate​

https://www.kurir.rs/vesti/politika...-napredne-stranke-u-beloj-palanci-i-babusnici

Znaci...100% 🤣🤣🤣

Inace...
I Babušnica i Bela Palanka su za vreme vlasti SNSekte...IZGUBILE 30+% STANOVNIŠTVA

Koji Show...🤣🤣🤣

...
Tamo živi možda po 50-60 ljudi po selu…

Nije to probem kada glasaju i seoska groblja...

...
Nije problem glasanje, već prisustvo tzv. opozicije sa sve studentima u tim mestima, na biračkim mestima. To se zove rasulo i potpuno odsustvo interesa za te mikrosredine pa taman tamo bio i jedan čovek. Nije Srbija BG i NS.

U Nišu ima mnogo programera iz Babušnice i pogotovo Bele Palanke, baš smo prošle nedelje pričali s kolegama, pomenuo sam koliko su brojni, a on mi kaže "pa mi nemamo drugi način da pobegnemo odatle nego kroz ovu priliku koju smo dobili programiranjem, ili to ili neki kriminal".

Nije problem glasanje, već prisustvo tzv. opozicije sa sve studentima u tim mestima, na biračkim mestima. To se zove rasulo i potpuno odsustvo interesa za te mikrosredine pa taman tamo bio i jedan čovek. Nije Srbija BG i NS.
E ovo je razlog zašto ga neće pobediti

Ja vam to pričam @Grom_sa_neba! odavno a vi ne verujete

Vi živite u nekom imaginarnom svetu

Nemate dodira sa realnošću

80% ljudi u Srbiji prima informacije putem RTS, Pinka, Informers, Blic TVa i verovao ili ne ogromna većina njih je za SNS

Ja to vidim kad kažem da sam za Dveri i da sam protiv Vučića kako me svi gledaju ispod oka ti stariji što redovno izlaze na izbore

Prva moja tašta

80% ljudi u Srbiji prima informacije putem RTS, Pinka, Informers, Blic TVa i verovao ili ne ogromna većina njih je za SNS

Ja to vidim kad kažem da sam za Dveri i da sam protiv Vučića kako me svi gledaju ispod oka ti stariji što redovno izlaze na izbore

Prva moja tašta
Ti si poseban slučaj... Ne mogu da se odluče da li si glasač ili Džedaj na izbornom listiću... :mrgreen: :hahaha:

Prva moja tašta
Kakav vic! 🤣🤣Moram drugima ispričati. Zašto go*na ne raspišu izbore kada su tako jaki?

...

Znaci...100% 🤣🤣🤣

Inace...

Koji Show...🤣🤣🤣

...
Pa sustina je da opoziciju podrzaava manje od 1% , sa toliko glasova na nivou statisticke greske ne mogu dobiti ni jedan mandat. To vase verovanje da ako osvojite 5 glasova od 10 hiljad ai mislite da cete dobiti mesto u odlucivanju mozete zadrzati za te morbidne orgije u vasem podrumu iz koga ne izlazite.

Back