@ kri_blokovac
da pocnem da nabrajam ostali bismo do prekosutra.. ali da izdvojim omiljene (dakle ne one koje sam samo slusao ili najbolje vec omiljene)..
rekao bih mozda krs one, the roots, cormega.. zatim killah priest, ras kass, jeru the damaja, gza, rza, raekwon.. mozda tako.. al sam opet izostavio puno njih. ne volim da nabrajam tako, zaboravite ovo

zavisi od raspolozenja i svega puno, ide bukvalno od self conscious repa sa krs-om i commonom pa do onog najcrnjeg "idem ulicom i bijem druge crnce" onyx i blaq poet repa..
@ zeka
ne zanima me sta je fifti prosao.. mozda me zanima kao njegova prica, njegov zivot, ali kao izgovor zasto on pravi usranu muziku ne.. "we know you for your music muthafucka"
@ vasa rasprava
85% seljaka koje znam zivi u gradu tako da tim argumentom mozete da obrisete dupe obojica.. najgori su ti kao fol urbani
@ svi na temi
iz strane u stranu svi pisete isto.. malopre sam pizdeo zbog marcela al ***.. sad je djus.. imate ove koji dodju i napisu "djus se prodao" i ove druge koji glade svoje mudre brade i kazu "ne znate vi, slusajte hiphopium"
sad mi upalo u oci ovo za 187.. jos jedan jako cest komentar.. pokazuje koliko samo ponavljate ono sto vam se servira.. momci su imali taj stil koji vecina ne voli, i imidz do kojeg im je po meni previse bilo stalo, ali muzika.. ne pricam sada o "slikaj je" i "sex" koji ste svi ovde jedino culi dvaput pa serendate ovde..
ja jos imam taj album sa kojeg je 'nikada neces znati' i 'slikaj je' i sad ga preslusavam. hvala vam, podsetili ste me, sad sam ga stavio na plejer, odlicni ste.. album je odlican, jer i kada su pricali o kolima i klubovima oni su to dobro radili.. ali tek kada cujete ceo album, kada predju preko te price na "kazes mi da ides", "ti sve vec znas", "secanje na dane", "nema vremena" i takvu muziku steknete pravu sliku..
album ima 10 jebenih pesama, preslusajte, pa onda preslusajte kako treba, pa onda pricajte..